Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

wiikey υποστηριζει, για D2C λενε οτι το δουλευουν ακομη, κολησεις κανεις αλλα οχι πανω στην πλακετα αυτο λεω μηπως ετσι κερδιζεις την συνεχιση της εγγυησης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν ειναι 132XXXXXX εχει D2B με κομενα ποδαρακια οποτε χρειαζεσαι dremel εδω μπορεις να δεις ολα τα serial για να εισαι σιγουρος

και ναι παιρνει wiikey

http://forums.nintendo-scene.com/index.php?topic=478.msg2440#msg2440

καλησπερα σας

Θέλω να τσιπάρω το wii μου το οποιο εχει serial LEH10.... άρα δέχετε wiikey και έστειλα ένα mail στο modsgr οι οποιοι μου απαντησαν πως δεν κάνουν τοποθετησεις..

Καμια ιδέα? Που μπορω να το τσιπαρω? Ειμαι Αθηνα και αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα..

ευχαριστω

Can i kick it?!

http://www.youtube.com/watch?v=S9vaT3motwk

Yes i can...

Καλη αρχή στα playable wii/gc homebrews :D

Ο κώδικας είναι free around και μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο καθένας..

(Πάντως αυτοί οι ισπανοί είναι οι πλέον wii fans μπορώ να το πώ με σιγουριά... 90% youtube video για wii hacks είναι ισπανικά...)

Παιδες μια παρακληση!! εβαλα το Wiikey και μολις ξεκινησα να ασχολουμαι. Καταφερα και εκανα filechop το bootdisc.pal.iso και το εκανα burn se dvd οπως διαβασα σε αλλες οδηγιες.... ελα ομως που δεν το διαβαζει το DVD. (ypopsin exw kanei update to Wii mou se 3.1E kai to dvd eina markas PHILIPS) ti ftaiei??? παρακαλω να μου απαντησει καποιος γρηγορα , θα το εκτιμουσα!!

Παιδες μια παρακληση!! εβαλα το Wiikey και μολις ξεκινησα να ασχολουμαι. Καταφερα και εκανα filechop το bootdisc.pal.iso και το εκανα burn se dvd οπως διαβασα σε αλλες οδηγιες.... ελα ομως που δεν το διαβαζει το DVD. (ypopsin exw kanei update to Wii mou se 3.1E kai to dvd eina markas PHILIPS) ti ftaiei??? παρακαλω να μου απαντησει καποιος γρηγορα , θα το εκτιμουσα!!

Δοκιμασε το να το γραψεις με το imgburn χωρις να χρησιμοποιησεις το filechop.

Το bootdisk δεν το χρειαζεσαι αμεσα.

Ξεκινα με το update.

Δοκιμασε το να το γραψεις χ4 ταχυτητα χωρις να του πειραξεις το μεγεθος με το filechop κτλ.

παρακαλω οποιος μπορει και εχει διαθεση ας ριξει λιγο φως στο τουνελ γτ παιζει να το σπασω το Wii μου εν ολιγης

Για να σε βοηθήσουμε πρεπει να μασ πεις λιγες παραπανο πληροφοριες:

- Δεν διαβαζει το dvd (λαθος τοποθρτηση ή κακη αντιγραφη)

- Διαβαζει το dvd αλλα τελικα δεν το φορτωνει

Το bootdisk δεν το χρειαζεσαι αμεσα.

Ξεκινα με το update.

Δοκιμασε το να το γραψεις χ4 ταχυτητα χωρις να του πειραξεις το μεγεθος με το filechop κτλ.

Tο εκανα και αυτο αλλα τζιφος!!! Μου βγαζει το εξης μυνημα: disc is not readable plz contact κατι ασχετα κτλ.( το φορτωνω απο το μενου οπως παντα ε? ενοω σαν να ειναι game,σωστα?) Εχω χαλασει καμια 10ρια Dvd μεχρι τωρα...τα συμπερασματα δικα σας :( :(

Παιδια δεν ξερω τι γινετε πραγματικα....το ανοιξα να ξανακοιταξω και τις κολησεις αλλα ειδα οτι εινα μια χαρα δεν νομιζω να φταiει αυτο! ΤΟ Wii μου ειναι LΕΗ 1193XXXX και απο οτι διαβασα δεχεται Wiikey. Κανονικα δεν θα επρεπε να το διαβαζει το Dvd? αν οχι το πρωτο το 10ο δεν θα επρεπε???? δεν ξερω τι γινετε και απογοητευομαι :(((((

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...