Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή είμαι λίγο καινούριος στην όλη υπόθεση τώρα μόλις πρόσεξα τη σημείωση περι ελληνικών χαρακτήρων.... οποτε... πολυ προσφατα απέκτησα το 1ο μου wii με κωδικό LEH13298467[4] ... Προφανώς για να αναφέρομαι στο εν λόγω σημείο-φόρουμ αντιλαμβάνεστε ότι δεν θέλω να το αφίσω όπως το πήρα....Θα προτιμούσα να έχει μια "αλλαγή" ;) ... Σε γενικές γραμμές έχω καταλάβει ότι πρέπει να βάλω ένα Wiikey ή κάτι παραπλήσιο... Βασικά... θέλω απίστευτα πολύ να λιώσω το super smash bros brawl (το οποίο έχω βαρεθεί πλέον να βλεπο σε βίντεος άλλων....) και καμιά φορά το super mario galaxy... Οπότε θέλω τα φώτα σας και τις γνώσεις σας.[ Σημείωση μεχρι στιγμής είμαι σχεδόν ολικά άσχετος με τις όλες διαδικασίες αλλα πιστεύω με τη βοήθειά σας να προκόψω και εγω....το τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι ότι είμαι Κοζάνη εδώ και ένα μεγάλο πλέον χρονικό διάστημα.... οπότε καλό θα ήταν αν μπορείτε ότι μου λέτε σαν βοήθεια να συμπεριλαμβάνουν μέσα τους τη θεσ/νίκη αν είναι πολύ εξιζητιμένο γιατί αλλιώς εδω....].... Τεσπα....

Τα βασικά μου σημεία...έχω σέριαλ.... μετα???? (με άξονα το σμάς μπρος ) ;) ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είμαι λίγο καινούριος στην όλη υπόθεση τώρα μόλις πρόσεξα τη σημείωση περι ελληνικών χαρακτήρων.... οποτε... πολυ προσφατα απέκτησα το 1ο μου wii με κωδικό LEH13298467[4] ... Προφανώς για να αναφέρομαι στο εν λόγω σημείο-φόρουμ αντιλαμβάνεστε ότι δεν θέλω να το αφίσω όπως το πήρα....Θα προτιμούσα να έχει μια "αλλαγή" ;) ... Σε γενικές γραμμές έχω καταλάβει ότι πρέπει να βάλω ένα Wiikey ή κάτι παραπλήσιο... Βασικά... θέλω απίστευτα πολύ να λιώσω το super smash bros brawl (το οποίο έχω βαρεθεί πλέον να βλεπο σε βίντεος άλλων....) και καμιά φορά το super mario galaxy... Οπότε θέλω τα φώτα σας και τις γνώσεις σας.[ Σημείωση μεχρι στιγμής είμαι σχεδόν ολικά άσχετος με τις όλες διαδικασίες αλλα πιστεύω με τη βοήθειά σας να προκόψω και εγω....το τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι ότι είμαι Κοζάνη εδώ και ένα μεγάλο πλέον χρονικό διάστημα.... οπότε καλό θα ήταν αν μπορείτε ότι μου λέτε σαν βοήθεια να συμπεριλαμβάνουν μέσα τους τη θεσ/νίκη αν είναι πολύ εξιζητιμένο γιατί αλλιώς εδω....].... Τεσπα....

Τα βασικά μου σημεία...έχω σέριαλ.... μετα???? (με άξονα το σμάς μπρος ) ;) ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ωραία... παίρνεις λοιπόν d2ckey/argon/d2pro (ονόματα απο τα modchip που μπορείς να βάλεις)

Μέχρι τώρα έχω δεί πολλά προβλήματα με το super smash bros brawl συγκεκριμένα όσον αφορά το d2ckey (70% αυτών που το δοκίμασαν δεν μπόρεσαν να το παίξουν ή αντιμετώπισαν προβλήματα στη διάρκεια)...

Θα σου έλεγα να περιμένεις λιγάκι να δοκιμαστούν τα d2pro και να ξαναρωτήσεις εδώ σε εύλογο χρονικό διάστημα...

Για να μη σκάς σου λέω πως το d2pro μόλις κυκλοφόρησε έξω και είναι ουσιαστικά σε στάδιο πρώτων εντυπώσεων..

Κατα τα άλλα μπορείς να δοκιμάσεις πάντα την τύχη σου με το d2ckey και ο θεός βοηθός (η να βρείς κάποιον που να σου εγγυάται οτι θα το παίξεις χωρίς πρόβλημα) :rolleyes:

Καλησπερα παιδια !!!!

Το config disk 1.3 σε wiikey με firmware 1.9g δεν δουλευει?

Φαντάζομαι θέλεις να ανοίξεις το region...

Άν δεν σου κάνει κόπο δοκίμασε με αυτό...

http://www.teambadattitude.co.uk/Wii/WiiKey/GCOS_1.3_Config-PAL.zip

(ακολούθησε τις οδηγίες που έχει μέσα στο readme για να διορθώσεις το μέγεθος σε 1.3gb. αυτό που θα κατεβάσεις είναι μόνο μερικά mb...)

Ωραία... παίρνεις λοιπόν d2ckey/argon/d2pro (ονόματα απο τα modchip που μπορείς να βάλεις)

Μέχρι τώρα έχω δεί πολλά προβλήματα με το super smash bros brawl συγκεκριμένα όσον αφορά το d2ckey (70% αυτών που το δοκίμασαν δεν μπόρεσαν να το παίξουν ή αντιμετώπισαν προβλήματα στη διάρκεια)...

Θα σου έλεγα να περιμένεις λιγάκι να δοκιμαστούν τα d2pro και να ξαναρωτήσεις εδώ σε εύλογο χρονικό διάστημα...

Για να μη σκάς σου λέω πως το d2pro μόλις κυκλοφόρησε έξω και είναι ουσιαστικά σε στάδιο πρώτων εντυπώσεων..

Κατα τα άλλα μπορείς να δοκιμάσεις πάντα την τύχη σου με το d2ckey και ο θεός βοηθός (η να βρείς κάποιον που να σου εγγυάται οτι θα το παίξεις χωρίς πρόβλημα) :rolleyes:

Χμμμ.... οπότε το παιχνίδι θα γίνει με αυτη την πατέντα.... όπως όμως είδα στο φόρουμε ο vatos.... έχει κανει Ph.D. στο να κολλάει καλώδια και γενικά μια διαδικασία τραγικά επίπονη όπως την βλέπω εγώ (δεν ασχολήθηκα και δε νομίζω να μπορέσω να ασχοληθώ ποτέ με κολλητήρια λόγω βεβαρημένου προγράμματος μου... οπότε τις λίγες ώρες που έχω ελεύθερος θα προτιμούσα να τις αξιοποιώ αλλιώς...) Εν γένει.... γίνεται να παραγγείλω αυτό το d2pro (το οποίο είναι πιστεύω καλύτερο από το d2ckey) , να βρώ από κάπου τα σχέδια και οδηγίες εγκατάστασης και να το πάω σε ένα μάστορα να μου κάνει τις κολλήσεις και να μου πάρει σχετικά λίγα? (ντάξει.. μη δώσω άλλα 100 ευρώ δε λέει ... γιατί τότε μπορώ να πάω να πάρω το παιχνίδι αυθεντικό) Έπειτα το σμας μπρος και γενικα όλα τα παιχνίδια που κατεβάζουμε, αν τα γραφω πχ με ένα καλό αντιγραφικό (εγώ έχω plextor και είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε εγγραφή και σε επαλήθευση κτλ...) σε 2χ σε Verbatim (τα οποία μόνο χρησιμοποιώ λόγο ποιότητας) θα παίζουν on-line? [Ρωτάω γιατί ως χρόνιος παίχτης και εγώ με τον υπολογιστή τα αντεγραμμένα δεν έπαιζαν εκτός αν είχες αυθεντικό κωδικό...]

Κάτι ακόμη... το γεγονός ότι η κονσόλα μου "κάνει" για d2ckey/argon/d2pro είναι "καλό"? ή θα με παιδέψει???? και εσείς τι μου προτείνετε να βάλω???

Χμμμ.... οπότε το παιχνίδι θα γίνει με αυτη την πατέντα.... όπως όμως είδα στο φόρουμε ο vatos.... έχει κανει Ph.D. στο να κολλάει καλώδια και γενικά μια διαδικασία τραγικά επίπονη όπως την βλέπω εγώ (δεν ασχολήθηκα και δε νομίζω να μπορέσω να ασχοληθώ ποτέ με κολλητήρια λόγω βεβαρημένου προγράμματος μου... οπότε τις λίγες ώρες που έχω ελεύθερος θα προτιμούσα να τις αξιοποιώ αλλιώς...) Εν γένει.... γίνεται να παραγγείλω αυτό το d2pro (το οποίο είναι πιστεύω καλύτερο από το d2ckey) , να βρώ από κάπου τα σχέδια και οδηγίες εγκατάστασης και να το πάω σε ένα μάστορα να μου κάνει τις κολλήσεις και να μου πάρει σχετικά λίγα? (ντάξει.. μη δώσω άλλα 100 ευρώ δε λέει ... γιατί τότε μπορώ να πάω να πάρω το παιχνίδι αυθεντικό) Έπειτα το σμας μπρος και γενικα όλα τα παιχνίδια που κατεβάζουμε, αν τα γραφω πχ με ένα καλό αντιγραφικό (εγώ έχω plextor και είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε εγγραφή και σε επαλήθευση κτλ...) σε 2χ σε Verbatim (τα οποία μόνο χρησιμοποιώ λόγο ποιότητας) θα παίζουν on-line? [Ρωτάω γιατί ως χρόνιος παίχτης και εγώ με τον υπολογιστή τα αντεγραμμένα δεν έπαιζαν εκτός αν είχες αυθεντικό κωδικό...]

Κάτι ακόμη... το γεγονός ότι η κονσόλα μου "κάνει" για d2ckey/argon/d2pro είναι "καλό"? ή θα με παιδέψει???? και εσείς τι μου προτείνετε να βάλω???

Εγώ πάντος προτείνω αν πρόκειται για ένα παιχνίδι να modaρεις το wii σου η ακόμα και δύο τότε καλύτερα να τα πάρεις αυθεντικά.. Τώρα αν σκοπεύεις να "καίγεσε" σίγουρα σε συμφέρει να το "τσιπάρεις"...

Εγώ πάντος προτείνω αν πρόκειται για ένα παιχνίδι να modaρεις το wii σου η ακόμα και δύο τότε καλύτερα να τα πάρεις αυθεντικά.. Τώρα αν σκοπεύεις να "καίγεσε" σίγουρα σε συμφέρει να το "τσιπάρεις"...

όντας φοιτητής δεν έχω και το ιδιαίτερο budget για 60euro/game οπότε προφανώς προσανατολίζομαι σε κάτι πιο επιτεύξιμο-αποδοτικό... έπειτα, επειδή είμαι "δύσκολος" στο να διαλέξω ένα καινούριο παιχνίδι καλά θα είναι να τα κατεβάζω και μετα αν μου αρέσει τόσο πολύ ίσως το πάρω... τεσπα...

Σε νιώθω φίλε μου και εγώ μια απ'τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δν ρίχνουν τις τιμές το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες τιμές είναι να χάνουν λεφτά.. Ενώ η κονσόλα είνια σχετικά φθηνή αμα ο κάθε τίτλος κόστιζε 20-25 ευρό δεν θα έμπενα στον πειρασμό να τσιπάρω την πλακέτα μου..

εχω εγκατεστημενο το wiikey εδω και ενα χρονο περιπου και ξαφνικα μετα απο το το τελευταιο UPDATE της nintendo σταμτησαν να παιζουν καποια bacup

Μπορει να με διαφωτησει καποιος τι εχει γινει?υπαρχει πουθενα update για το wiikey?

Έχεις βάλει στο wiikey την 1.9g για το super mario galaxy? Αν ναι μάλλον είσαι ένας απο τους πολλούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα...

Κατα τα άλλα αν δεν έχεις κάνει ποτέ update στο wiikey πιθανότατα να φταίνε τα dvd και η πολυχρησία...

Δοκίμασε να τα ξαναγράψεις και αν δείς οτι δεν παίζουν πές...

Καλά δν το ακούω υπεβολικά τρομέρο έχω κρατήσει και το καλωδιακί απ'το reset και θα το παλέψω όταν βρω χρόνο. :D Απλά το shock να ξανακουμπήσω κολητίρι θα είναι ισχυρό. :D:D

Ορίστε ένα installation dc2key με flexpcb. Το δεύτερο μέρος με προβληματίζει πάρα πολύ ..αφού θα θέλει πολύ σταθερό χέρι, αετίσιο μάτι, λεπτό καλάι και κολλητίρι με λεπτή μύτη. Τρέχα γύρευε κοινώς. Εγώ το αναμένω πάντως..τώρα θα πρέπει να σκάσω καμιά 100αριά ευρά για ένα καλό κολλήτίρι. :-(

part1

http://uk.youtube.com/watch?v=csHSnDX9Wcg

part2

http://uk.youtube.com/watch?v=fF2MrjupaAc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...