Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thelo merikes sumboules(an den sas kanei kopo...) an kai super-nintendo-fan apo snes epoxi....proxthes apektisa to diko mou wii...kai epeidi eimai deep asxetos me to olo thema aplos thelo na paikso to ssbb...(ante kai to mario galaxy) [endeiktika sto game cube eixa paiksei to ssbm pano apo 500 ores mono maxes....ase ta campaign kai ta alla pou eixe...] Opote gia na chiparo to wii mou ti xreiazetai? an katalaba kala prepei na ksero ton serial tis konsolas... auto pou to brisko??? (eimai deep asxetos gia tin ora) epeita ti chip na balo??? (mou arkei na paizo mono ssbb) tha paizei to chip mou kai meta online to ssbb???? (ginetai na katebaso apo NTSC ekdosi to ssbb kai na to paikso meta???) an mporeite esto kapoies apo tis apories mou na apantisete tha me kanete arketa xaroumeno...[an thele steile mou pm ...] simeiosi... eimai kozani kai mporo eukola na petagomai thes/niki an kserete kana magazi, kati....

Δημοσ.

Όπως σου απάντησα και στο πμ, στο πλάι της κονσόλας γράφει κάπου κάτω απο το barcode "Serial No:" και δίπλα ακολουθεί ένας αριθμός του τύπου LEH12834782937428. Εμείς θέλουμε τα πρώτα4-5 ψηφία για να σου πούμε τι τσίπ και πώς...

Δημοσ.

hello

Έχω wii με serial LEH14xxxxxx. Λογικά πέρνει D2CKEY. Έχω κάποιες ερωτήσεις που λόγο χρόνου δεν είμαι σε διάθεση να ψάξω στο google για να βρώ απαντήσεις οπότε ρωτάω εσάς. :-)

1.Είναι όντως τόσο δύσκολη η τοπoθέτηση;

2.Θα παίζουν ΟΛΑ τα παιχνίδια του wii; Ακόμα και αυτά που θα βγούνε στο μέλλον;

3.To DC2KEY μπορεί να λαμβάνει κάποιο firmware update;

4.Υπάρχει οποιοδίποτε πρόβλημα με την εγκατάσταση του mod chip; Χάνω τίποτα;

5.Απο που μπορώ να το προμηθευτώ το συγκεκριμένο chip;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδες εχω μια απορια λιγο ασχετη με το θεμα, αλλα την γραφω εδω γιατι μονο εδω βλεπω κινηση! Λοιπον, στο menu του Wii μου, οπως και σε καθε αλλο Wii, περα απο το disc loader εχει και 2-3 αλλες επιλογες οπως το weather forecast, online shopping, κτλ . Το θεμα ειναι οτι σε κατι videakia που εχω δει σε αλλονων τα Wii εχουνε καποιες παραπανω επιλογες οπως INTERNET . Πως προσθετεις παραπανω εφαρμογες???

ευχαριστω, προκαταβολικα :)

Δημοσ.
Παιδες εχω μια απορια λιγο ασχετη με το θεμα, αλλα την γραφω εδω γιατι μονο εδω βλεπω κινηση! Λοιπον, στο menu του Wii μου, οπως και σε καθε αλλο Wii, περα απο το disc loader εχει και 2-3 αλλες επιλογες οπως το weather forecast, online shopping, κτλ . Το θεμα ειναι οτι σε κατι videakia που εχω δει σε αλλονων τα Wii εχουνε καποιες παραπανω επιλογες οπως INTERNET . Πως προσθετεις παραπανω εφαρμογες???

ευχαριστω, προκαταβολικα :)

θα πας στο shop channel και θα κατεβάσεις δωρεαν τον opera και θα μπορεις να σερφάρεις άνετα απο το καναπέ σου.

Δημοσ.
εδώ δίχνει ότι δίνουνε το easy board :fear:

d2ckey_pro.jpg

Αυτό είνια το d2cpro κλώνος των αυθεντικών chip, και έρχεται με το easy board (τώρα πόσο easy ο θεος και η ψυχή του). H ζελατίνα αυτή γνωστή και ως flexpcb έρχεται με τα αυθεντικά d2c τσιπάκια με επιπρόσθετη τιμή 10 ευρό περίπου. Τώρα άν είναι συμβατή με το d2cpro (κλώνο) δεν το ξέρω ελπίζω να είναι γιατί θα το αγοράσω μάλλον. Αλλιώς θα αναγκαστώ να πάρω κ άλλο τσιπάκι το αυθεντικό αυτή τη φορά.. :fear::fear::fear::fear:

[Edit]

θα πας στο shop channel και θα κατεβάσεις δωρεαν τον opera και θα μπορεις να σερφάρεις άνετα απο το καναπέ σου.

Λάθος πλέον το internet channel κοστίζει 500 wii points aka 5 ευρό ... Αυτός ο browser υποστιρίζει flash και streaming ;;

Δημοσ.

λογικά η ζελατίνα κάνει και στον κλώνο είναι ίδια ακριβός και από ότι έψαξα τα 2 σημεία πού αφήσαμε χωρίς να τα κολλήσουμε δεν πάνε πουθενά και με την ζελατίνα απλά είναι στον αέρα

Δημοσ.

ναι απλά έχει διαφορά οτι αντί να βάλεις καλώδια για να ενώσεις το chip με τα pcb που ενώσαμε εμείς έχει τυπωμένο κύκλωμα πάλι πάνω στον controller θα πρέπει να το κολλήσεις

Δημοσ.

Καλά δν το ακούω υπεβολικά τρομέρο έχω κρατήσει και το καλωδιακί απ'το reset και θα το παλέψω όταν βρω χρόνο. :D Απλά το shock να ξανακουμπήσω κολητίρι θα είναι ισχυρό. :D:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...