Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, μια διευκρίνηση αν γίνετε .. Υπάρχει modchip, για το Wii όπου θα του επιτρέπει να παίζει NTSC παιγνίδια σε PAL κονσόλα ?? Ουσιαστικά ενδιαφέρομε να κάνω το Wii μου region-free και τίποτα περισσότερο .. Αν ναί, δώστε κάποιες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα που μπορώ να το αγοράσω κτλ. ( μένω Αθήνα )

Υ.Γ. Έψαξα λίγο στις σελίδες αλλά χάθηκα ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα βρεθεί λύση αρκει να το πάρω απόφαση να το πετάξω :D αστειεύομε μιλάω με την εταιρία και παράλληλα ψάχνω. Σας ευχαρίστω όλους για το ενδιαφέρον

παιδια τελικα ολα καλα με το wiikey μου τομονο π χρισαστηκε ηταν να τα γραψω σε verbatim dvd-R πηρα και ενα dvdwriter NEC αφου μεχρι στιγμησ δεν ειχα και τα εγραφα απο φιλουσ!!! τορα με το SMG εκανα το update που ηπιρχε στο buckup σε 3,0Ε αλλα οταν το ανοιγο λεει "error #0001 unauthorized device has been detected" μαλλον θα βρισκομαι στην 1.9β ε? αν ναι τοτε δεν νομιζω να αναβαθμισω ακομα! πεστε μου την γνωμη σασ

@SAGOND

Μήν αναβαθμίσεις τώρα που κατάφερες και έβγαλες μια άκρη... Άστο καλύτερα μην γίνουν τα πράγματα πάλι σκ@τ@ :D

@NiCk_

Όλα τα modchip επιτρέπουν region free... Πιο αξιόπιστο γι αυτή τη δουλειά δεν ξέρω ποιό είναι...

@nkarafo

Δοκίμασα εγώ το recovery me τη μέθοδο του reset... Νάδα!! Παίζει κανονικά smg κτλ... Δέν δοκίμασα να το τρέξω κανονικά σαν gcos (όπως το αναγνωρίζει το wii) γιατί το φοβάμαι... Αν δεν βρώ να επιβεβαιωθεί η κανονική υποβάθμιση με το τρέξιμο του gcos θα περιμένω αν και όταν με πιστολιάσει το wiikey ώστε να cross fingers και να δοκιμάσω το recovery!!!

edit: Ωραία... ένας φίλος μόλις μου μάμησε καμια 20ρια "backups" ρίχνοντας μπύρα πάνω στις χάρτινες θήκες... Έχει κανεις καμια ιδέα; Φοβάμαι αν τα αφήσω να στεγνώσουν και αλλάξω απλά θήκες μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα λόγω του "κολλώδους" της μπύρας... :\ Είτε στο ίδιο το παιχνίδι είτε ακόμα χειρότερα στο drive... :|

edit 2 : Τα καθάρισα με οινόπνευμα και άλλαξα τις θήκες.. ο θεός βοηθός τώρα... κατα τα άλλα πάρτε

ΑΥΤΟ!!! Είναι γνωστό εδώ και καιρό αλλα τώρα εμφανίστηκε και το video... Αν είναι real όπως ακούγεται τριγύρω και αν όντως τρέχει 4 γραμμές είναι μια αρχή.. Καλή αρχή λοιπόν

(warning: αν δεν νιώθετε και νομίζετε οτι είναι απλά ένα zelda hack για full hearts plz don't comment :))

http://www.youtube.com/watch?v=zaRhyEUOk44

Eίναι η αρχή των soft-mod.

Έτσι έγινε με το PSP και έτσι έγινε και με το DS. Από exploits σε παιχνίδια.

Σε κάνα μήνα θα δούμε πάρα πολλά πράματα και θάματα....

So true...

Αναμένονταί μεγάλες εξελίξεις στο softmod του wii...

Βέβαια μετά προκύπτουν άλλα ερωτήματα όπως "γιατί να ρισκάρω να φλασάρω την κονσόλα μου όταν με 6 κολλήσεις και έναν επαναπρογραμματιζόμενο atmel έχω ένα "άσφαλές ενδιάμεσο" που μπαίνει/βγαίνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα και παίζει και τα πάντα...

Αν και βλέπω περισσότερο κάτι σε "τρέχει το exploit απο sd και φορτώνω isos απο hdd" (μία πιο ογκώδης/παραλλαγμένη έκδοση της r4/m3)

Είδωμεν...

Off topic : Άντε να παίρνει και το ps3 σειρά τώρα... Δεν μπορώ να το χωνέψω οτι δεν έχει βρεθεί ακόμα κάτι πλήρες... Μάλλον το αρχικό κόστος του ps3 και των blue rays δεν άφησε πολύ χώρο για πειραματισμό...

Και αν δεν κάνω λάθος, έτσι είχε γίνει και τότε στο GameCube με το Phantasy Star Online της Sega.

Πως μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί να τρέχουμε πάλι για παχνίδια βλπ. Zelda Twilight, όπως ήταν το GTA για το PSP; Δηλαδή περιμένουμε κάτι σαν custom firmware από κανένα Μαύρο Αλέξη;

Αφού μπορείς να το τρέξεις απο wiikey σαν "αντίγραφο ασφαλείας" ;)

Αυτό εφόσον το custom του οποιουδήποτε Άλεξ δίνει extra δυνατότητες...

Δείτε και αυτό το άσχετο τελείως video (nintendo-ish) που θα έκανε τον tesla να τραβάει το καρέ του ;p

http://www.youtube.com/watch?v=VX5V_9s0Gfw

Τα πλέον διαδεδομένα είναι το d2ckey και το Argon (και το d2pro που βγαίνει αυτές τις μέρες)...

Τώρα ποιο είναι το πιο καλό θα σου το απαντήσουν οι d2c χρήστες μιας και εγώ είμαι d2a...

Απο ότι ακούγεται μάλλον θα είναι το d2pro λόγω δυνατότητας αναβάθμισης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...