Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το πρόβλημα αποδειχθεί οτι είναι απο το τσιπάκι θα απαιτήσεις αντικατάσταση... (μη σου πώ και εγκατάσταση μιας και "έστω ότι" πλήρωσες για να στο βάλουν..).

Ψάξτηνα λίγο σχετικά με το d2ckey και τα +/-/settings του εφόσον είναι clone.. Αν δεν δείς σημάδι ζωής τότε βλέπεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για να καταλάβω και εγώ το chip που πήρε ο ReVoM δεν κάνει για το wii γενικά ? πάντως από το http://www.modchip.gr εγώ δεν είχα αρνητική εμπειρία ποτέ

για να καταλάβω και εγώ το chip που πήρε ο ReVoM δεν κάνει για το wii γενικά ? πάντως από το http://www.modchip.gr εγώ δεν είχα αρνητική εμπειρία ποτέ

Είναι d2ckey clone με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό :rolleyes:

-/+ settings; Δεν έχω ιδέα... Μόλις έγραψα δισκάκι που έγινε και verified και πάλι τζίφος..

Στο gamecube ρυθμίζαμε τα Ohms του laser από 400 Ohms σε 160-220 Ohms.

Μήπως πρέπει να το ρυθμίσεις και στο wii σου;Κάθε gamecube είχε διαφορετικά,στο δικό μου πχ ήταν από το εργοστάσιο στα 180 Ohms και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Ενός φίλου μου ήταν στα 400 Ohms κι έπρεπε να το γυρίσουμε στα 220 Ohms για να του διαβάσει τα δισκάκια.

Μα φυσικά και τα διαβάζει σωστά τα αυθεντικά δισκάκια.

Ακόμα και στα 600 Ohms να το πάς πάλι θα διαβάζει σωστά τα αυθεντικά δισκάκια.

Αυτή ήταν η προστασία του gamecube για να μην μπορεί να διαβάζει άλλα δισκάκια πλην αυτά που τις κατασκεύαζε η Matsushita(Panasonic) με το bar code.

Στο wii δεν ξέρω.Να σε ρωτήσω έχεις το WiiConnect24 ανοιχτό;Αν ναι κλείσε το και βγάλε το Wii από την πρίζα και άστο έτσι μια μέρα και ξαναδοκίμασε.

Στο wii δεν ξέρω.Να σε ρωτήσω έχεις το WiiConnect24 ανοιχτό;Αν ναι κλείσε το και βγάλε το Wii από την πρίζα και άστο έτσι μια μέρα και ξαναδοκίμασε.

Τίποτα.. Έχω αρχίσει να ανεβάζω πίεση.. :devil::devil::devil::mad::mad:

Για να πάμε ένα Wiikey που έχει 1.9g σε 1.9b με τι από τα δύο το κάνουμε:

1) Με το wiiKey recovery disc v1.9b

2) Κανονικά με το wiiKey update disk v1.9b

To 1. Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αλλα ολοι αυτο κανουν.

@ReVoM ΦΙλε ηρεμια και θα βρεθει λυση.Καταρχην δοκιμασε να γραψεις το ιδιο Image σε 2-3 διαφορετικης μαρκας δισκακια.Και αν γινετε σε κανεναν αλλον υπολογιστη.

Το λεω αυτο γιατι μετα απο καθαρο setup των XP οτι γραφω δεν μου το διαβαζει το wii και αν παω στον κολλητο μου και τα γραψω τα διαβαζει κανονικα.Οποτε επειδη ειναι αβυσσος η ψυχη των PC (αν εχουν!) ποτε δεν ξερεις.Δοκιμασε και βλεπεις.Στο gbatemp εχει καμια "καταχωρηση" για το chip που εβαλες?Μηπως γενικα βρεις πληφοροριες το λεω.Η και στο wiinewz.com ψαξε.

To 1. Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αλλα ολοι αυτο κανουν.

Το έχει δοκιμάσει κανείς το παραπάνω ^. Μετά από αυτό δουλεύουν τα backups κανονικά ?

Εννοώ το wiiKey recovery disc v1.9b.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...