Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι το τσιπάκι τέτοιο.. Θέλει 32 νομίζω καλωδιάκια.. Βέβαια πληροφορίες θα σας πεί ο Vatos Locos εγώ τό μόνο που κατάλαβα είναι οτι το άθλημα θέλει υπομονή οπότε το άφηνω για τους άλλους :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι γράφουν για το πρόβλημα με τα backups για Wii να αναφέρουν όλα και όχι μόνο σε τι μάρκα δισκάκι τα έχουν γράψει. Δηλαδή:

πχ.

DVD Drive = HL-DT-ST DVD-RAM GSA-E60N 1.00 (USB)

Burn Program = Imgburn 2.4.0.0 (Μακριά από Nero)

DVDR = DVD-R Maxell

Write Speed = 4x

Game Iso release = Super Paper Mario - Wii - PAL - Multi 5

DVD Drive = HLPlextor Dvdr px-712A (ide)

Burn Program = Nero 7 Ultra

DVDR = DVD-R Verbatim

Write Speed = 4x

Game Iso release = All.(pal-ntsc)

Λες να φταίει το Nero ? Ποιο λογισμικό εγγραφής προτίνεις;

Μα είπα το και παραπάνω. Προτείνω ότι έχει σχέση με game iso παιχνιδιών να το γράφεις με ImgBurn.

To Nero κάνει νερά! Για κανένα CD-Audio και πολύ είναι.

Κατέβασέ το από εδώ:

http://www.imgburn.com/

Μα είπα το και παραπάνω. Προτείνω ότι έχει σχέση με game iso παιχνιδιών να το γράφεις με ImgBurn.

To Nero κάνει νερά! Για κανένα CD-Audio και πολύ είναι.

Κατέβασέ το από εδώ:

http://www.imgburn.com/

Το κατεβάζω καίω ένα δισκάκι και σου λέω πάντα ήθελα να απαλαγώ απ'το nero αλλά ποτέ δεν μου έτυχε..

Δοκίμασε να βάλεις και την επιλογή Verify στο Imgburn. Αν σου βγάλει προβλήματα στο τέλος αυτό σημαίνει πως το αντιγραφικό σου δεν το αντιγράφει 100%.

Γενικά τα DVD-drive μετά από σχετικά βαριά χρήση και την πάροδο 2-3 χρόνων αρχίζουν να χτυπάνε και δεν κάνουν πιστά αντίγραφα. Έστω και ένα byte αν δεν γράψουν σωστά τότε το Wii βγάζει read errors, ενώ πχ. αν γράψεις ταινίες, mp3 και pictures και πολλά byte αν έχουν γραφτεί λάθος δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

ReVom μην αλλάξεις ακόμα Dvd πήγενε σε ένα μαγαζάκι που πουλάνε copiες και πάρε μία που παίζει σίγουρα να δούμε αν είναι οκ το chip

αυτά που μας είπε ο Κώστας για update και τέτοια το έψαξες καθόλου ?

:D

Revom κατέβασε η βρές απο κάπου το rayman raving rabbids 1...

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα παίζει άσχετα αμα έχεις κάνει η δεν κάνει update την κονσόλα η το τσιπάκι (σε pal έκδοση).

Απο ότι βλέπω έχετε βάλει το d2pro.

Θα ρίξω μια ματιά και θα επανέλθω..

Είναι πολύ πιθανό να θέλει αναβάθμιση η κονσόλα και το τσίπ για να είναι όλα καλά!!

0

Για να τα διαβάζει με την 1η φορά χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα Pioneer DVR-112D(29E από eshop) και δισκάκια TDK τα οποία να είναι γνήσια και να τα γράφετε στο 4χ.

?? Αυτό με το 112d το ξέρω για 360.. τώρα για wii... Εγώ με ένα τελειωμένο toshiba που έχω έχω 100% επιτυχία(και είναι ΠΟΛΛΑ).

Firmware για το τσιπ αυτό δεν βρήκα και δν αναφέρεται και πουθενά εγώ έχω κάνει το update που μου ζήτησε το wii μόνο.. Δοκιμάζω και με verify και επανέρχομε.

To site που κατεβάζω games κανει update indexes οπότε θα μπορώ να το ψάξω σε λίγο.

Διστυχώς το ImgBurn δεν έκανε την διαφορά.. Το κρατάω όμως.. Μάλλον θα επέμβω σε αλλαγή dvd-r..

Mmmmm Μετά απο λίγο διάβασμα που έκανα... το d2pro είναι ΠΟΛΥ φρέσκο ωστε να το έχεις και να το έχετε εγκαταστήσει ήδη... Στο psx-scene τώρα λένε first impressions...

Μήπως έχεις το d2ckey? Γιατί εκεί πάει αλλού το πράμα... Θα συγκρίνω λίγο τις φωτό κτλ.. και επιστρέφω.. Αλλα αλήθεια δεν υπάρχει πολύ feedback λόγω νεότητας..

Είναι d2cpro όχι d2ckey-pro σήμερα που έψαξα και εγώ κάπου αναφέρουν ότι είναι copy του d2ckey αλλά δν έχουν κανένα πρόβλημα. "Επίσημο" site ΕΔΩ

Εμμμμμμ

Δεν θέλω να σε ανησυχήσω.. αλλα το chip που δίνουν οι ozmods δέν έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτό που εγκαταστήσατε...

d2pro1.jpg

my.php?image=dsc00441dq5.jpg

Και επίσης θέλω να πιστεύω οτι είδατε αυτό που αφορά το region...

http://d2cpro.com/d2c_pro_1.jpg

(άκυρο, είδα την φωτό και οτι είναι γυρισμένο σε pal)

Να διευκρινήσω οτι δεν έχω εμπειρία απο d2pro (kai oxi d2 "C" pro) και ποστάρω τα αποτελέσματα μιας γρήγορης αναζήτησης...

Όπως και να χει ΝΟΜΙΖΩ οτί you were λίγο scummed... Και ελπίζω να βρεθεί λύση απλή και εύκολη..

Πάντως τα νέα του πραγματικού d2pro (όχι C ξαναλέω) μπορείς να τα βλέπεις εδώ...

http://psx-scene.com/forums/d2pro/

Για να ξεμπερδέψεις εύκολα καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με αυτούς και το sales τους...

Το chip της φωτογραφίας σου πάντως είναι διδυμάκι του d2ckey...

edit: Και για του λόγου του αληθές βρήκα αυτό που τα εξηγεί όλα...

http://psx-scene.com/forums/nintendo-news/63219-d2ckey-clones-surfacing-taiwan.html

Μάλιστα διστυχώς το ελληνικό e-shop που το αγόρασα το http://modchip.gr είχε μόνο αυτό συμβατό με την πλακέτα μου.. Τώρα clone υλικά καταλαβένω ότι εύκολα μπορεί να βγούν χαλασμένα λόγω ποιότητας ελπίζω να μην χρειαστεί να αγόρασω και άλλο τσιπακι :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...