Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αφιερωμένα στο klainmaingr :P

μόλις τελείωσα με τις κολλήσεις το chip δεν έχει έρθει ακόμα και έτσι πήγα χαλαρά ξεκίνησα με τα καλώδια μέχρι να έρθει το chip για να τελειώνω σιγά σιγά

ακολουθούν photos αλλά δεν έχω καλή ψηφιακή και δεν ξέρω να βγάζω καλές φωτογραφίες οπότε μην πείτε τίποτα

hpim1937ru9.th.jpg hpim1938pi9.th.jpg hpim1939ab4.th.jpg

Κάθε βράδυ πρίν κοιμηθώ, ευχαριστώ το θεό που πήρα launch κoνσόλα :P

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη καπου χαθηκα σε αυτο το thread.Ποιο τσιπ θα μου προτεινατε και απο που και ποσο?Δεν εχω σκοπο να καθισω να το βαλω μονος μου παντως.Grmods εχω ακουστα.Επισης υπαρχει κανα προβλημα με τα τσιπ στο wii και το internet?

Tελος θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να το κανω να παιζει avi αρχεια ετσι ωστε να μπορω να κανω streaming απο το pc εκτος απο mp3 αλλα και καμιας ταινιας.Mονο flac αρχεια παιζει....

Δημοσ.

Οπωσ σασ ειπα και σε παλαιοτερο ποστ εκι που μου βαλαν το wiikey μου ειπαν οτι καναν και το update 1.9g . αρχιζω να πιστεβω οτι αφτο φταιει που το wii σταματισε να διαβαζει τα buckups απο την 2 μερα και οχι η αποτυχια με το 1.9β απο την αλλη μπορει να εχουν κανει και κακη τοπο8ετιση αφου το δεφτερο wii δεν αναγνωριζει τπτ. πιστεβω να δοκιμασω και με wiinja. πια ειναι η αποψη σασ γυρο απο ολα αφτα?

Δημοσ.

κάνε update το wii σου και κάνε και καμια σωστή εγγραφή...

99% των προβλημάτων που παίζουν/δεν παίζουν είναι απο κακές εγγραφές...

Εφόσον λές κιόλας οτι κάποια τα παίζει δέν είσαι στη κατηγορία αυτών που πιστολιάστηκαν πλήρως απο την 1.9g..

Δημοσ.

@sagond πρέπει να το έχεις κάνει σκaτα το Wii σου.

1. Σιγουρέψου ότι έχεις το Wiikey και ότι έχει περαστεί καλά.

2. Κάνε την αναβάθμιση σε 3.10Ε στο Wii.

3. Πέρασε backup 1.9b DVD και περίμενε 5 λεπτά και μετά κάνε reset.

Αν τα κάνεις/έχεις κάνει ήδη όλα τα παραπάνω και πάλι δεν σου παίζει τα backup σου, τότε 99% έχει καεί το Wiikey.

Αν δεν σου παίζει ούτε τα αυθεντικά τότε 100% είναι πρόβλημα του Wii.

Απλά πράγματα!

Δημοσ.

εχω βαρεθει να προσπαθω να το διορθοσω μαλλον η θα το παρω για αλλαγη του wiikey η θα τα παρατισω. η εγω θα τα εκανα σκατα η αφτοι . 1. σε περιπτωση που μου αλλαξουν το τσιπ δεν υπαρχει περιπτοση το νεο που θα μου βαλουν να εχει ηδη προσαρτημενο το 1.9g firmware? και αν ναι τοτε υποθετω θα εχω ξανα τα ιδια. 2. αν το wiikey εχει καει θα φανει εαν το ανοιξω? τι λετε να προσπαθισω με wiinja αφτη τι φορα? τα αφθεντικα τα πεζει μια χαρα τα buckup τα παιζει ορισμενα αλλα δεν ειμαι ποτε σιγουροσ γιατι μετα απο κανενα δεκαλεπτο εμφανιζοντε ερρορ, εχω δοκιμασει να ταγραψω πολλεσ φορεσ και με πολη χαμιλη ταχυτητα. και ωσο για τα update δεν μου φενοντε και πολη αξιοπιστα οπωσ ειπε και o gherundos αν δεν κανω λαθοσ ειναι μονο εικονικα . αμφιβαλλω αν η wiikey team ξανα επιστρεψει μετα τα πρωβληματα με το 1.9g γιατι δεν ειναι και λγιγοι που την παθαν.

Δημοσ.

Για αρχή ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Vatos Locos γιατί το παλικάρι με θυσία σώματι και ψυχής με βοήθησε μετά απο ένα σένιο ξενύχτι.. Η mod-a έγινε με d2pro ένα πρωινό. Παραθέτω photo.

dsc00439ot0.th.jpg dsc00440mx2.th.jpg dsc00441dq5.th.jpg

Βέβαια μην ξεγελιέστε δεν έχω καταφέρει να παίξω backup dvd αλλά το δουλεύω..

Το μόνο αυθεντικό δισκάκι που έχω παίζει μια χαρά.

Δημοσ.
Για αρχή ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Vatos Locos γιατί το παλικάρι με θυσία σώματι και ψυχής με βοήθησε μετά απο ένα σένιο ξενύχτι.. Η mod-a έγινε με d2pro ένα πρωινό. Παραθέτω photo.

dsc00439ot0.th.jpg dsc00440mx2.th.jpg dsc00441dq5.th.jpg

Βέβαια μην ξεγελιέστε δεν έχω καταφέρει να παίξω backup dvd αλλά το δουλεύω..

Το μόνο αυθεντικό δισκάκι που έχω παίζει μια χαρά.

:whistle::confused::whistle::confused::whistle::confused::fear:

Αντε μεγεία!! Μπράβο ρε vatos_locos ... και γ@μω τις δουλειές έκανες στο παιδί :D

Καλό gaming τώρα !!

Δημοσ.

Έχω πάθει και εγώ το συνηθές φαινόμενο με το wiikey και τα backups. Μόλις αυτές τις ημέρες. Έχω πάρει launch day κονσόλα και έβαλα wiikey. Τώρα τελευταία δεν μου διαβάζει ένα αντίγραφο που κατέβασα. Δεν άλλαξα τίποτα, το έκανα όπως παλιά. Απλώς έχω βάλει την έκδοση του Smash Bros Brawl SL (κομμένη) και έχω τα 2 δικά του παράθυρα στο menu. Πάω να βάλω το MoH Heroes 2 το οποίο το έχω γράψει 5 φορές! σε δισκάκια και δεν το δέχεται. Δοκίμασα διαφορετικές μάρκες (όχι όμως πολλές γιατί δεν έχω), δοκίμασα και άλλες ταχύτητες. Παλιά τα έγραφα σε 6x, δοκίμασα και σε 2x και πάλι τίποτα. Όμως αρκετά περίεργο είναι το γεγονός πως το Smash Bros το έπαιξε με το δεύτερο δισκάκι, γιατί πάλι το 1ο δεν το διάβασε και το Heroes εντέλει το έπαιξε σε TDK DVD-RW σε 4χ. Δηλαδή πόσα dvd πρέπει να γράψουμε για να τα διαβάσει;;;; Έχω 1.9g και εγώ. Α, και το Heroes 2 με πετάει κάθε φορά έξω όταν πάω να μπω στο wifi internet. Επομένως, μάλλον καταλαβαίνουν ότι είναι αντίγραφο και σε διώχνουν. Τι γίνεται με το wiikey, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω....

Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιος απο αθήνα να μου δώσει ένα backup τίτλο που παίζει στο wii του να δω αν φταίει κατι στο mod η στον τρόπο που γράφω το dvd..

Δημοσ.

Για να τα διαβάζει με την 1η φορά χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα Pioneer DVR-112D(29E από eshop) και δισκάκια TDK τα οποία να είναι γνήσια και να τα γράφετε στο 4χ.

Δημοσ.

Οπωσδήποτε?? όπως και να έχει θεωρώ ποιο σωστό να το τεστάρω με ένα δισκάκι γιατί μπορεί να μην φταιεί το λατρεμένο μου plextor που με εξυπηρετεί τόσα χρόνια αψεγάδιαστα.. Χρησιμοποιώ δισκάκια Verbatim κ γράφω στα 4χ... (Καμιά φορά και στα 2x)

Δημοσ.
:whistle::confused::whistle::confused::whistle::confused::fear:

Αντε μεγεία!! Μπράβο ρε vatos_locos ... και γ@μω τις δουλειές έκανες στο παιδί :D

Καλό gaming τώρα !!

Τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ έγινε το Wii; Πολύ καλώδιο ρε φίλε...:confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...