Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αυτό είναι το dc2key και πάλι με την βοήθεια λίγου desoldering brain μπαίνει σε 10 λεπτάκια το wiikey είναι άλλο και είναι όντος μικρό :-) δες την photo που πόσταρε ο klainmaingr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και πάλι εύκολο είναι :P

Κάνε σωστή εγκατάσταση σε d2c σε λιγότερο απο 20-30λεπτά και έλα πές μου! :confused:

Επαναλαμβάνω την ερώτηση γιατί και εγώ είχα ψαρώσει με την μεγέθυνση των φωτογραφιών... Ανοιχτή πλακετούλα wii έχεις δει; :-)

Τεσπά...Έξω χρεώνουν τα d2c όντως γύρω στα 100 λογική τιμή αν σκεφτείς οτι για την 0 δουλειά του wiikey χρεώνουν 50-60 :-(

Ένας αστείος (ο κώστας για όσους ξέρουν) μου είχε ζητήσει μόνο για τις κολλήσεις για wiikey ~30-40 και προφανώς πήρε τα @@@@ μακριά απο τέτοια λαμόγια.. Αν κάποιος είναι απο αθήνα και μπορεί να βοηθήσει το παιδί ας το κάνει... :-)

Και όντως το d2c πιάνει την μισή πλακέτα χαλαρά :mad:

edit: Το wiikey δέν είναι πάνω απο 2.5 εκατοστά :D

Ανοιχτή πλακέτα δεν εχω δεί προσπάθησα να ανοίξω το δικό μου αλλα λόγω έλειψης desoldering brain το άφησα και πήγα και έφτιαξα εναν freddo που τον πέτυχα κίολας.. χαχαχα Πάντως αν θέλετε να δοκιμάσετε πόσο γρήγορα το βάζεται προσφέρω την κονσόλα κ το τσιπ :D

Ανοιχτή πλακέτα δεν εχω δεί προσπάθησα να ανοίξω το δικό μου αλλα λόγω έλειψης desoldering brain το άφησα και πήγα και έφτιαξα εναν freddo που τον πέτυχα κίολας.. χαχαχα Πάντως αν θέλετε να δοκιμάσετε πόσο γρήγορα το βάζεται προσφέρω την κονσόλα κ το τσιπ :D

Espresso η cappucinno? :P

Αν θέλεις συμβουλές γι αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσω παραπάνω! :-D

Έκαστος στο είδος του κ ο klainmaingr στους espresso :P

Δεκτές οι ερωτήσεις σε σχετικό thread για επίδοξους barmen ;)

Κάνε σωστή εγκατάσταση σε d2c σε λιγότερο απο 20-30λεπτά και έλα πές μου! :confused:

Επαναλαμβάνω την ερώτηση γιατί και εγώ είχα ψαρώσει με την μεγέθυνση των φωτογραφιών... Ανοιχτή πλακετούλα wii έχεις δει; :-)

Τεσπά...Έξω χρεώνουν τα d2c όντως γύρω στα 100 λογική τιμή αν σκεφτείς οτι για την 0 δουλειά του wiikey χρεώνουν 50-60 :-(

Ένας αστείος (ο κώστας για όσους ξέρουν) μου είχε ζητήσει μόνο για τις κολλήσεις για wiikey ~30-40 και προφανώς πήρε τα @@@@ μακριά απο τέτοια λαμόγια.. Αν κάποιος είναι απο αθήνα και μπορεί να βοηθήσει το παιδί ας το κάνει... :-)

Και όντως το d2c πιάνει την μισή πλακέτα χαλαρά :mad:

edit: Το wiikey δέν είναι πάνω απο 2.5 εκατοστά :D

έχω δει και έχω φτάσει σε ένα σημείο να κολλάω πολύ καλά και γρήγορα ποια :-) συν οτι έχω τελειώσει ηλεκτρονικώς, πάρε μια φοτογραφιούλα για δείγμα ελπίζω να έχεις δει τι ποδαράκια έχουν τα Vc στις κάρτες γραφικών :-) ( κίτρινα καλώδια )

http://img216.imageshack.us/my.php?image=7900gsvcorevdimmmodpo3.jpg

ευχαρίστως είπα να το βοηθήσω εγώ το παιδί αν είναι τόσο μεγάλο το κόστος ας κάνει κράτη λίγο να παραγγείλω και εγώ chip για το ps2 μου και τα φτιάχνω και τα 2 την ίδια μέρα είναι

έχω δει και έχω φτάσει σε ένα σημείο να κολλάω πολύ καλά και γρήγορα ποια :-) συν οτι έχω τελειώσει ηλεκτρονικώς, πάρε μια φοτογραφιούλα για δείγμα ελπίζω να έχεις δει τι ποδαράκια έχουν τα Vc στις κάρτες γραφικών :-) ( κίτρινα καλώδια )

ευχαρίστως είπα να το βοηθήσω εγώ το παιδί αν είναι τόσο μεγάλο το κόστος ας κάνει κράτη λίγο να παραγγείλω και εγώ chip για το ps2 μου και τα φτιάχνω και τα 2 την ίδια μέρα είναι

Έτσι αλλάζει το πράμα :P

Νόμιζα οτι μιλούσαμε σε καθαρά amateur επίπεδο :P

Πάντως επειδή έχω τουλάχιστον 2-3 φίλους ηλεκτρονικούς δυστυχώς απο αυτά που καταλαβαίνω δεν αρκεί η σχολή απο μόνη της... Τα παιδιά είναι πολύ πιο άσχετοι απο μένα που κατα τα άλλα έχω τελειώσει κάτι τελείως άσχετο με το αντικείμενο.. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις (όπως απο ότι βλέπω εσύ καλή ώρα) που ασχολούνται ++ στο σπίτι και έχουν τα παραπάνω αποτελέσματα :-)

Keep up the good work :D Δυστυχως για ps2 slim δεν έχω ιδέα μιας και ασχολήθηκα με ps2 mod μόνο οταν όταν είχα πρωτοπάρει το γκουμουτσοsilver μου :lol:

Vatos Locos Ωραία φίλε μου count me ωραία δουλειά (δεν κατάλαβα τίποτα) πάντως οσον αφορά τις σχολές παιδιά καμία επαφή αμα δεν ασχοληθείς εκτώς δν υπάρχει είναι σαν να μην πήγες ποτέ το χω δει και σαν ηλεκτρολόγος και τώρα σαν τεχνικός λογισμικού βλέπω συμφοιτητές που δν ασχολούνται ζούν σε άλλους κόσμους! Δυστήχος με τα ηλεκτρονίκα ποτέ δεν είχα καλή σχέση και στην δουλειά μου όταν δν δουλέβει κάτι κοιτάω την εγγύηση κ κολάω κάμμενο πάνω και το στέλνω στην ευχή της παναγίας..

υ.γ. βι ελ θα σου στείλω πμ με το μσν μου..

παιδες αλλα μαγαζια εκτος απο grmods ξερετε. εχω μια σχετικη εμπειρια με κολλησεις και εχω και φιλο που ειναι πολυ καλος (κανει κολλησεις στην σχολη στο εργαστηριο συνεχεια)

αξιζει να δοκιμασω να το βαλω μονος μου? υπαρχει κινδυνος να διαλυσω τπτ?

τελος μεταξυ argon d2pro ποιο προτεινεται?

παιδες αλλα μαγαζια εκτος απο grmods ξερετε. εχω μια σχετικη εμπειρια με κολλησεις και εχω και φιλο που ειναι πολυ καλος (κανει κολλησεις στην σχολη στο εργαστηριο συνεχεια)

αξιζει να δοκιμασω να το βαλω μονος μου? υπαρχει κινδυνος να διαλυσω τπτ?

τελος μεταξυ argon d2pro ποιο προτεινεται?

Εφόσον έχεις μια άλφα εμπειρία δοκίμασε το (και ο φίλος σου θα είναι χρήσιμος...) αν δείτε οτι δεν την παλεύετε το δίνετε κάπου έξω...

Καθαρά λόγω hype θα σου πώ το d2cpro αν και το argon έχει πιο ήπια διαδικασία...

Μία βόλτα στα φόρουμ του psx-scene θα σε πείσει... :-D

Απίστευτος είσαι! θά'θελα να 'ξερα τι πατέντα έκανες στην κάρτα γραφικών της φωτογραφίας....

Πριν από λίγο παράγγειλα από modchip.gr τα εξής:

- Access Pro Tool Kit V2

- Απογυμνωτής καλωδίων

- Κολλητήρι MP-51 Slim 15W

- Κόλληση 0.5mm 10 μέτρα

- Wii key chip

άντε και ο θεός βοηθός!

αφιερωμένα στο klainmaingr :P

μόλις τελείωσα με τις κολλήσεις το chip δεν έχει έρθει ακόμα και έτσι πήγα χαλαρά ξεκίνησα με τα καλώδια μέχρι να έρθει το chip για να τελειώνω σιγά σιγά

ακολουθούν photos αλλά δεν έχω καλή ψηφιακή και δεν ξέρω να βγάζω καλές φωτογραφίες οπότε μην πείτε τίποτα

hpim1937ru9.th.jpg hpim1938pi9.th.jpg hpim1939ab4.th.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...