Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρες το wiikey αγόρασε το και πήγαινε σε έναν ηλεκτρονικό σε μια γειτονιά και δώστου το σχέδιο και πες του να το κολλήσει ζήτημα να σου πει κανένα 10ευρω αλλιώς πάρτα ότι χρειάζεται βρες και το σχέδιο και κάτι θα κανονίσουμε

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
http://www.modchip.gr/webshop/product_info.php?cPath=50_55&products_id=638

αυτό δεν είναι το wiikey δεν ξέρω κιόλας δεν την έχω ψάξει πολύ με το wii αλλά αν είναι αυτό μιλάμε όλη η ιστορία σου έρχεται χοντρικά 26 ευρώ το μαγαζάκι έμπιστο έχω πάρει πολλά chip για ps2 από εκέι

Ναι, αλλά δεν είναι το αυθεντικό Wiikey, αλλά κλώνος. Το original ξεχωρίζει από τις χρυσαφί συνδέσεις. Γι' αυτό και τα 20? μόνο.

Δημοσ.

d2a-b-c δεν έχω ιδέα :-)

Θρακομακεδόνες είμαι Ολυμπιακό Χωριό ( μέσα )

xvagos οι διαφορές τους ? γιατί αν είναι μόνο τα επίχρυσα pins δεν σηκώνει συζήτηση

Δημοσ.

Ωραία θα σε χρησιμοποιήσω σαν αίσχατη λύση αλλιώς δν θέλω να ταλαίπορω κανένα.. Και θέλω να αφήσω λίγη αβάντα να δω και άλλες απόψεις σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον.

Δημοσ.
Ναι, αλλά δεν είναι το αυθεντικό Wiikey, αλλά κλώνος. Το original ξεχωρίζει από τις χρυσαφί συνδέσεις. Γι' αυτό και τα 20? μόνο.

Πολύ σχετικό... πλέον τα wiikey βγαίνουν σε άσπρο χρώμα π.χ...

Οι χρυσές συνδέσεις δεν είναι Νο1 χαρακτηριστικό.. βασικά οι κλώνοι ψιλοχοντροκάνουν μπάμ απο τη γραμματοσειρά κ την έλλειψη του ιριδίζοντος..

Όπως και να έχει.. απο τη στιγμή που είναι το ίδιο τσίπ προγραμματισμένο με τον ίδιο κώδικα καταλαβαίνεις οτι είναι πολύ μικρό το κακό...

Κατα τα άλλα ΤΟΣΟ έχει το κανονικό wiikey.. Δέν καταλαβαίνω γιατί σε προβληματίζει η τιμή... Απο τη στιγμή που "σηκώνει" 1.9g χωρίς πρόβλημα είναι ΟΚ...

Όσο για τον τύπο... Αν ψάξεις στις λίγο προηγούμενες σελίδες αυτού του θέματος υπάρχει παράθεση πίνακα με κωδικούς απο wii (LEH1290XXXXXX) και σε τι τύπο τσίπ αντιστοιχεί.. :)

Δημοσ.
xvagos same chip same photo marked as original !! help us :-)

http://www.modchip.it/shop/detail.asp?lng=IT&idprod=3299

Έχω πάρει ακριβώς το ίδιο απο το συγκεκριμένο site και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα... (5euro παραπάνω τότε)

Άν με το καλό κάνω και το downgrade επιτέλους στην 1.9b χωρίς πρόβλημα θα είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος :D

edit: όσον αφορά τις χρυσαφί συνδέσεις...

wiikey-clone.jpg

Δημοσ.

Help the newbie.... kleinmein είσαι αδίστακτος με έβαλες και έψαχνα 123 σελίδες :D Γιατί να κάνεις downgrade ?? ?

Καλά εμένα με χανετε υπάρχει διαφορά στις φωτό ?? !!

Δημοσ.

Η μαγεία του search...

Αρχικό μήνυμα απο sargos Εμφάνιση μηνυμάτων

Pos na katalabeis to modelo Wii sou apo to serial number:

A. Sumbato me Wiikey - Eukoles Koliseis

LEH10xxxxxx

LEH11xxxxxx

LEH12xxxxxx <-- (oh yeah!!!)

B. Sumbato me Wiikey - Min dokimaseis na to koliseis - link

LEH13xxxxxx

C. Sumbato me D2CKEY - Duskolo na breis tsipaki - asta na pane topothetisi

LEH14xxxxxx

LEH15xxxxxx

Telos, ean theleis na dialexeis to Wii sou na einai sumbato me Wiikey, xoris na anoixeis tin suskeuasia, tote chekare imerominia na einai 2006! - link

Θέλω να κάνω downgrade λόγω του hype που αφορά την 1.9g και φήμες οτι σε κάποιες περιπτώσεις έχει brickάρει το wiikey...

Εφόσον έχω τερματίσει το super mario galaxy και το super smash bros brawl με αφήνει αδιάφορο δεν χρειάζομαι να έχω την 1.9g στο κεφάλι μου και ψάχνομαι πως θα βάλω χωρίς κανένα πρόβλημα την 1.9b.. :)

Αυτά..

Δημοσ.
xvagos same chip same photo marked as original !! help us :-)

http://www.modchip.it/shop/detail.asp?lng=IT&idprod=3299

Στην αρχή τα αυθεντικά βγαίναν έτσι, ίσως τώρα να το αλλάξανε δεν ξέρω.

Μπορεί να είναι ίδια photo (άλλωστε τα δύο e-shop πρέπει να είναι από την ίδια εταιρία μάλλον) αλλά στο modchip.it λέει καθαρά ότι είναι original ενώ στην άλλη όχι.

Δες εδώ: http://www.gamefreax.com/lshop,showdetail,19722,e,1202250856-19722,1162072094.wii_modchips,mc_wiikey,,Tshowrub--1162072094.wii_modchips,.htm

Τελοσπάντων σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανένας, αλλά αν κάνουν τη δουλειά τότε πάει καλά.

Δημοσ.

Εγω που έκανα υpdate ψες εχω και εγώ την 1.9 g ?

Ήμουν σίγουρος οτι θα ήμουν στην κατηγορία δύσκολο να βρείς τσιπάκι άστα να πάνε τοποθέτηση!!

Δημοσ.
Εγω που έκανα υpdate ψες εχω και εγώ την 1.9 g ?

Ήμουν σίγουρος οτι θα ήμουν στην κατηγορία δύσκολο να βρείς τσιπάκι άστα να πάνε τοποθέτηση!!

Εσυ που έκανες χθές update έχεις την 3.1 Ε WII version

H 1.9g αφορά το wiikey και μόνο το wiikey...

Εφόσον έχεις το d2c καλό θα είναι (και αφού δεν έχεις κάποιο gosa γνωστό) να πάς να τα σκάσεις κάπου να τελειώνεις.. να ξέρεις όμως οτι θα πληρώσεις κάτι παραπάνω λόγω πολύπλοκης (και σχετικά πολύωρης) τοποθέτησης...

Το καλό είναι οτι το d2ckey παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα τα πάντα μέχρι σήμερα (+japanese smash bros brawl).

Πληροφοριακά πλέον μπορούν να παίξουν και τα dual layer smash bros με wiikey :D

Yg: Μόλις συνειδητοποίσα οτι συνολικά απο ίντερνετ + twmn έχω συνολικά εισερχόμενα >3mb/s ...Ε ρε γλέντια :P

Δημοσ.

ενδεικτικά έχω δει οτί dc2key με εγκατάσταση πάει στα 100 euro βέβαια δν μπορώ να ξέρω γενικά... Έχω βρεί μόνο έναν μεσω νετ... με το τσιπ θα μπορώ να κάνω update και να χρησιμοποιώ τα "καλά" του wii που έχει μέσα μέσω ίντερνετς ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...