Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια μαλλον εκει που μου βαλαν το τσιπ θα απεφθινθω. σημερα εγραψα το sonic με 4χ και το διαβασε κανονικα μετα απο λιγη ορα παιχνιδι προσπα8ισα να βαλω το προηγουμενο δισκακι που διαβαζε και παλι δεν το αναγνορισε και μετα ουτε το sonic. το περιεργο ειναι οτι κα8ε φορα που βαζω ενα νεο δισκακι το αναγνοριζει και μετα η θα το ανοι3ει η θα ξεκινισουν τα προβληματα . τα νεβρα μουυυυ!!! α δοκιμασαΚΑΙ ΤΟ 1.9B RECOVERY το αναγνορισε με την πρωτη μερικα ρεσταρτ και οταν το ανοιξε για τα καλα ειδα μια μαβρη οθονη και το χειτιστηρειο του gamecube αρχισε να τρεμει πολυ δυνατα και ασταματιτα πατισα το α το ρεσετ και τιποτα το βιολι του "D τι αραγε να τρεχει κακη κολλιση μιποσ?

Τις οδηγίες τις διάβασες από το αρχείο που κατέβασες;

Performing the update |

| --------------------- |

| |

| - Switch on Wii and eject any disc in drive |

| - Insert recovery disc and reset Wii |

| - Wait for at least 3 minutes. There will *not* be any sign that |

| the wiikey is recovering, and the recovery disc will not appear |

| in Wii menu. |

| - Power off the Wii and switch it back on again. wiiKey should |

| now have recovered its firmware, and EEPROM will be restored to |

| default settings. |

Όταν κάνουμε update σε ο,τιδήποτε, διαβάζουμε το txt αρχείο που υπάρχει μέσα. Δεν μπαίνει για πλάκα.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια μου δινετε ελπιδεσ. αλλη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικοσ παρολαφτα τα εχω παρει ιδι στο μαγαζι γ να τα ελεν3ουν. αποτι 8ιμαμε μετα απο πολεσ προσπα8ιεσ αφισα το wii με το δισκακι στο μενου ανιχτο και πιγα λιγο στο πισι πρεπι να εχει γινει κατι γιατι τιν ωρα που θα πηγενα στο μαγαζι προσπα8ισα να το 3αναανι3ο και να βαλω τα 2 δισκακια που αναγνωριζε και πριν και τα ειχαι αναγνορισει με επιτιχεια ομωσ δεν τα ανοι3α. δεν σκεφτηκα να δοκιμασω και τα αλλα δισκακια να δω αν δουλεβουν γιατι απλα το εκανα απιρεσ φορεσ προηγουμενεσ γορεσ ετσι τα πηρα και τα δυο στο καταστημα τωρα με αφτα που λετε με κανετε να 8ελω το wii μου πισω γ να το 3αναδοκιμασω. μαλλον αβριο . παρολαφτα το wii του φιλου μου μαλλον δεν θα του εγινε σοστη τοποθετισιη και παλι εφχαριστω τα λεμε

Δημοσ.

θα ηθελα επισησ να μα8ω ποσοι απο εσασ ειχατε αφτο το προβλημα και το λισατε με το recovery τροπο αν μπορητε καντε ενα post πιστεβω αφτο θα βοηθισει και αλλουσ που εχουν αφτο το προβλημα και τουσ ειναι δισκολο να 4αχνουν σε αφτο το τεραστιο topic

Δημοσ.

Χαιρετώ και εγώ .. Θα ζητήσω αυτή την ενοχλητική επανάληψη που όλοι μας μισούμε…

Λοιπόν πήρα και εγώ χτες ένα wii χωρίς κανένα ενδοιασμό όταν είδα ότι παίζει παλιά παιχνίδια είδα με χαρά επίσης ότι τσιπάρεται , και ως γνήσιος έλληνας χρήστης με αποθημένα σύνδεσης και αρκετά περιττά mbps ενθουσιάστηκα.. Κουραστική εισαγωγή πάμε στις ερωτήσεις..

1. Έκανα update σαν καλό παιδί wii (και όχι κουμπίι) μπορώ να βάλω τσιπάκι?

2. Περίπου πόσο στοιχίζει το τσιπ με τοποθέτηση και όλα κομπλέ ?

3. Πού μπορώ να το κάνω αυτό (προσωπικές εμπειρίες) μην μου πείτε να τρέχω παγκράτι μακριά είναι αν ξέρατε κάποιο μαγαζί ανατολικά και βόρεια προάστια θα ήθελα να με ενημερώσετε..

4. Χαλάτε πολλά λεφτά σε μπαταρίες ??

Αυτά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Χαιρετώ και εγώ .. Θα ζητήσω αυτή την ενοχλητική επανάληψη που όλοι μας μισούμε…

Λοιπόν πήρα και εγώ χτες ένα wii χωρίς κανένα ενδοιασμό όταν είδα ότι παίζει παλιά παιχνίδια είδα με χαρά επίσης ότι τσιπάρεται , και ως γνήσιος έλληνας χρήστης με αποθημένα σύνδεσης και αρκετά περιττά mbps ενθουσιάστηκα.. Κουραστική εισαγωγή πάμε στις ερωτήσεις..

3. Πού μπορώ να το κάνω αυτό (προσωπικές εμπειρίες) μην μου πείτε να τρέχω παγκράτι μακριά είναι αν ξέρατε κάποιο μαγαζί ανατολικά και βόρεια προάστια θα ήθελα να με ενημερώσετε..

1)Μπορείς

2)Εξαρτάται απο τον τύπο της πλακέτας σου... απο 50-80? (κάποιοι χρεώνουν τα d2c ακόμα παραπάνω)

3)Δεν είμαι απο αθήνα.. αλλα κ θεσσαλονίκη να ήθελες θα σου έλεγα οτι όλοι είναι για τον $#@$#@

4)Καθόλου.. Παίρνεις επαναφορτιζόμενες + φορτιστή ~15? και είσαι jet.. (και τις έχεις και για το 360 αν δεν έχεις πάρει το battery pack και το plug and play)

Δημοσ.
παιδια μαλλον εκει που μου βαλαν το τσιπ θα απεφθινθω. σημερα εγραψα το sonic με 4χ και το διαβασε κανονικα μετα απο λιγη ορα παιχνιδι προσπα8ισα να βαλω το προηγουμενο δισκακι που διαβαζε και παλι δεν το αναγνορισε και μετα ουτε το sonic. το περιεργο ειναι οτι κα8ε φορα που βαζω ενα νεο δισκακι το αναγνοριζει και μετα η θα το ανοι3ει η θα ξεκινισουν τα προβληματα . τα νεβρα μουυυυ!!! α δοκιμασαΚΑΙ ΤΟ 1.9B RECOVERY το αναγνορισε με την πρωτη μερικα ρεσταρτ και οταν το ανοιξε για τα καλα ειδα μια μαβρη οθονη και το χειτιστηρειο του gamecube αρχισε να τρεμει πολυ δυνατα και ασταματιτα πατισα το α το ρεσετ και τιποτα το βιολι του "D τι αραγε να τρεχει κακη κολλιση μιποσ?

Μεταξύ μας τα έχεις κάνει σκατά...

ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!!

Δεν λέγονται τυχαία README!!!

Τώρα έτσι όπως τα έκανες κάνε μία ακόμα το recovery και άρχισε τις προσευχές... Πάντως για να σου τρέχει κάποια και μετά να κολλάει ίσως να μην είναι θέμα αναβάθμισης... Θεωρώ το πρόβλημα μάλλον θέμα εγγραφής και dvd...

Δοκίμασε με verbatim dvd-r στα 4χ...

Δημοσ.

2. γιατί δεν το βάζεις μόνος σου ?

Δημοσ.
2. γιατί δεν το βάζεις μόνος σου ?

Αυτή τη δήλωση την έχω ακούσει απο πολλούς και διάφορους εδω μέσα...

Ή δεν έχετε δεί τις κολλήσεις που θέλει ένα απλούστατο κατα τα άλλα wiikey... ή είστε πολύ gosaδες ρε παιδί μου...:-(

Για κάποιον που δεν έχει καμία επαφή δεν είναι Τόσο απλά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζετε... Ναί είναι 6 σημεία μόνο και μάλιστα οι δύο κεντρικές είσαι αστείες...

Αλλα βάλε εσύ έναν που δεν έχει κάνει κόλληση στη ζωή και δεν έχει ιδέα τι είναι το watt να παλεύει... Δέν είναι τηλεκοντρόλ να βάλεις ένα βουνό καλάι και να είσαι οκ.. Είναι 4 πολύ μικρά σημεία πολύ κοντά μεταξύ τους που είναι και πολύ εύκολο για κάποιον να τα βραχυκυκλώσει... Και άντε εξήγησε πώς να καθαρίίίίίσουν... να βγάάάάλουν... να μετρήήήήήσουν κτλ..

Οπότε μην τους παροτρύνετε ωστε να βαράνε το κεφάλι τους μετά... :fear:

φιλικά πάντα και για αποφυγή "φρούδας ελπίδας" σε λιγότερο έμπειρα σε αυτά τα θέματα μέλη... ;)

Δημοσ.

Όχι παιδία δεν θέλω να πίασω ποτέ κολητίρι στα χέρια μου ποτέ ξανά.. Είχα πάθει σοβαρότατα εγκάυματα... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ποιό τσιπάκι προτείνετε? έχω καινούργιο wii και το σ/ν του είναι του τύπου LEH 1560xxxxx καλά μιλάμε κάνεις μπράτσα ε? Εγώ ανυπομονώ να παίξω ενα dvd γεμάτο παλιά roms πάντως :D

P.S. Vatos locos άμα ψήνεσε το πέρνω πακέτο και σου έρχομε να μου το τσιπάρεις μαν :P

Δημοσ.

καλά ενωείτε οτι δεν πας να το κάνεις μόνος σου αν δεν έχεις ιδέα εγώ μιλάω με βάση τις δικές μου ικανότητες στην χειρότερη αγοράστε το chip μόνοι σας και βρείτε έναν γνωστό να το βάλει όχι και 80 ευρώ για δουλειά 10 λεπτά δείτε λίγο πόσα σας κλέβουν.... τέσπα είναι αυτό που λες αν δεν ξέρεις να κολλάς δεν μπλέκεις για να μην τα κάνεις μαντάρα

ReVoM ευχαρίστως αλλά δεν έχω ούτε σχέδια ούτε τίποτα και με την δουλειά που κάνω δεν προλαβένω όχι να κάτσω αλλά ούτε να κλάσω που λένε :-(

http://www.modchip.gr/webshop/index.php?cPath=50_55

Δημοσ.
καλά ενωείτε οτι δεν πας να το κάνεις μόνος σου αν δεν έχεις ιδέα εγώ μιλάω με βάση τις δικές μου ικανότητες στην χειρότερη αγοράστε το chip μόνοι σας και βρείτε έναν γνωστό να το βάλει όχι και 80 ευρώ για δουλειά 10 λεπτά δείτε λίγο πόσα σας κλέβουν.... τέσπα είναι αυτό που λες αν δεν ξέρεις να κολλάς δεν μπλέκεις για να μην τα κάνεις μαντάρα

Έτσι ναι... Για ένα μικροελεγκτή των 3ων ευρώ (άντε 15 αν πάρεις κανονικό wiikey) παίρνουν 60 ευρώ για 6 βλακοκολλήσεις...ντάξει.. άντε γεια!

Τεσπά..αυτό που είπες είναι το πιο σωστό...το αγοράζεις απο ίντερνετ και βρίσκεις ένα γνωστό να στο βάλει (προσέχεις μην αγοράσεις κλώνο).

Δημοσ.

http://www.modchip.gr/webshop/product_info.php?cPath=50_55&products_id=638

αυτό δεν είναι το wiikey δεν ξέρω κιόλας δεν την έχω ψάξει πολύ με το wii αλλά αν είναι αυτό μιλάμε όλη η ιστορία σου έρχεται χοντρικά 26 ευρώ το μαγαζάκι έμπιστο έχω πάρει πολλά chip για ps2 από εκέι

Δημοσ.

Καταλαβαίνω απόλυτα για τον χρόνο και την δουλειά.. Το κακό είναι οτι δεν έχω κάποιο γνωστό που να ασχολήτε με το αντικείμενο τουλάχιστον όχι κάποιον που να εμπιστεύομε.

Αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζάκι ρίχτε μου κανά pm.. Πάντως θαυμάζω ταχύτητα ανταπόκρισης :D

Δημοσ.

Αυτό είναι το wiikey αλλα δεν ξέρουμε αν το παιδί έχει d2a/d2b/d2c :)

Apo modchip.it μου είχε έρθει στα 20 χωρίς μεταφορικά καθόλου...

Όπως και να΄χει δεν ξέρω μάλλον κάποιον απο αθήνα για αυτό... good luck with that :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...