Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ να το τσιπάρω το Wii μου αλλά με αυτά που ακούω λέω να μην το κάνω, τουλάχιστον ακόμη.

Για αυτούς που δεν τους παίζουν τα backup με 1.9g ας δοκιμάσουν τα εξής:

-Βάλτε την ταχύτητα του DVD Drive στην χαμηλή .

-Γράψτε τα backup σε καλή μάρκα DVD (πχ Verbatim) με .

-Κοιτάξτε αν μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε το αυθεντικό Wiikey με τις χρυσαφί συνδέσεις και όχι το απλό (clone).

ΥΓ. Μήπως ξέρετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί που να δέχεται Wii για τσιπάρισμα από επαρχία; Το τηλ. των Grmods δεν λειτουργεί;

PM me plz.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό τα τσιπάκια θα είναι άχρηστα :P

Βρέθηκε πραγματικό exploit σε savegame του Twilight Princess.Σε λίγες εβδομάδες μόλις βγουν οι οδηγίες θα έχουμε πολύ μεγάλες εξελίξεις.

Δημοσ.

Βρέθηκε πραγματικό exploit σε savegame του Twilight Princess.Σε λίγες εβδομάδες μόλις βγουν οι οδηγίες θα έχουμε πολύ μεγάλες εξελίξεις.

+1 σ'αυτό

Ήδη μπορούν και τρέχουν κάποιο ψιλοκώδικα (ελάχιστο)..

Όσο για σένα stathakis21... Κατέβασε το 1.9 recovery disc και δοκίμασε την τύχη σου :)

Το συγκεκριμένο καλώς η κακώς είναι κάτι που συμβαίνει και απο τα λίγα που μπορώ να συμπεράνω ισχύει κυρίως για τους κλώνους.. (αν και πολλοί επιμένουν οτι τους συνέβει με αυθεντικό wiikey)

Δημοσ.

Μπορεις να το αναλυσεις λιγο παραπανω?

Εγω παντως μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα με την 1.9g.

Δημοσ.

Γεια σασ μολισ τσιπαρα με wiikey κε εχω ακομη καποιεσ αποριεσ σχετικα με τι update πρεπι να κανω τωρα

βρικα αφτο αλλα εχω μπερδεφτει http://psx-scene.com/forums/wiikey/62935-all-wiikey-discs-one-place.html

δεν με ενδιαφερι κατι περι SMG λεω να περιμενω λογο των πρωβληματων

ευχαριστω

Δημοσ.

γεια σασ και παλι παιδια αποτι πλιροφοριθηκα σημερα απο το μαγαζι π μ εχει βαλει το wiikey οτι μ περασαν το 3.1Ε και το 1.9g αλλα οπωσ σασ ειπα εχω ανισιχισει και θελο να βαλω την 1.9b δεν ξερω πιαν διαδικασια ακολουθισε αφτοσ που το περασε οπωσ δεν ξερω αν περασε τιν 1.9b πρωτα. θα ηθελα αν μπορει καποιοσ να πει τι να κανω γ να το διαπιστοσω ο ιδιοσ επισησ κατι περι 1.3 config disck? eimai mperdemenos pvs mporv na pao apo 1.9g piso se 1.9b?

εφχαριστω

Δημοσ.

SOS WIIKEY UPDATES

Aν μπορει καποιοσ να βοηθισει αφτη τι στιγμη θα του ειμουν εβγνομων ΘΑ προτιμουσα μεσω msn pm me pls

Δημοσ.
γεια σας παιδια,

μολις προχτες καταφερα και πηρα το wii που περιμενα τοσο καιρο σαν δωρο γενεθλιων/αποφοιτησης (αν και εχω 6 μαθηματα ακομα)

S/N εχει Leh 14699xxxx μοντελο 2007. πηρα ενα τηλεφωνο στους grmods και ρωτησα για τσιπακια. ξερετε κανενα αλλο ιδιο μαγαζι να πειτε να συγκρινω τιμες κλπ?

αν βαλω τσιπακι υπαρχει κινδυνος για το wii (αποτι ειδα η τοποθετηση στο μοντελο μου ειναι δυσκολη) αληθεια ποιο mod βαζουν στο μοντελο αυτο? μηπως αξιζει να περιμενω λιγο καιρο μπας και βγει κανα νεο mod/τροπος modαρισματος η δεν αξιζει τον κοπο?

βασικα θελω να το τσιπαρω γιατι με το wii sports δεν περναει ο καιρος ευκολα. εψαξα να νοικιασω παιχνιδια αλλα κανενας δεν εχει, παρολο που ειναι πρωτο σε πωλησεις ενω εχουν για ps3 kai xbox. τεσπα, ευχαριστω για τις απαντησεις

καποιος να βοηθησει.

δωστε και σωστε παιδια

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή υπαρχουν 2 τσιπακια για τα νεα Γίί:

1. Ντι2σι-κεί (31 κολήσεις)

2. Αργον (15 κολήσεις)

Και τα δύο αυτή τη στιγμή είναι ακριβά (30-50Ευρω)

και βέβαια και η τοποθέτηση είναι πιο ακριβή...

Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις την δεύτερη λύση,

καθώς είναι αναβαθμίσιμο τσιπάκι και υποστηρίζει και ρετζιον φρεε!

Δημοσ.

Σηγνομη για τα πολλα post αλλα εχω πανικοβληθει τσιπαραμε 2 wii με wiikey το δικο μου με serial leh1039xxxxx και καποιου φιλου με leh1210xxxxx αποτι εχω διεβασει και τα δυο ειναι συμβατα με wiikey .

το δηκο μου αναγνωρισε αμεσοσ το πρωτο dvd που καψαμε ενο του φιλου μου οχι τοτε σκεφτικα οτι του φιλου μου δεν ηταν αναβαθμισμενο και εκανα ενα dvd με το update 1.9β για pal και δεν το αναγνωρισε ενο το δικο μου ναι . το παρα3ενο ηταν οτι οταν το ανιξα εγραφε wiikey update 1.9b και κατι 666. εγω στην προσπα8ια μ να κλισο το wii αφου δεν η8ελα να κανω αφτη την αναβα8μιση πατησα το ρεσετ και μετα το power. αποτι καταλαβα το installation ξεκινησε και εγω το ειχα διακοψει .

απο εκινη την στιγμη το wii δεν αναγνοριζει τα dvd που καιω παραμονο οποτε 8ελει και σε διαρκια 5 λεπτον παιχνιδιου σταματει και μου γραφει the disk could not be read στα original δεν σιμβενει αφτο. τι πιστεβετε οτι εγινε?

Δημοσ.

Λογικα δεν εχει περαστει σωστα το update.

Κυκλοφορει στο νετ ενα recovery disk για το update για το wiikey1.9b.

Για δοκιμασε το.

Οσο για του φιλου σου μηπως δεν πετυχε το τσιπαρισμα?

Μονοι σας το κανατε??Αν ναι δεν το ξανα ανοιγετε να του ριξετε μια ματια σε καμια κολληση.

Αλλιως εκει που το πηγατε πηγαινε το πισω.

Δημοσ.
Σηγνομη για τα πολλα post αλλα εχω πανικοβληθει τσιπαραμε 2 wii με wiikey το δικο μου με serial leh1039xxxxx και καποιου φιλου με leh1210xxxxx αποτι εχω διεβασει και τα δυο ειναι συμβατα με wiikey .

το δηκο μου αναγνωρισε αμεσοσ το πρωτο dvd που καψαμε ενο του φιλου μου οχι τοτε σκεφτικα οτι του φιλου μου δεν ηταν αναβαθμισμενο και εκανα ενα dvd με το update 1.9β για pal και δεν το αναγνωρισε ενο το δικο μου ναι . το παρα3ενο ηταν οτι οταν το ανιξα εγραφε wiikey update 1.9b και κατι 666. εγω στην προσπα8ια μ να κλισο το wii αφου δεν η8ελα να κανω αφτη την αναβα8μιση πατησα το ρεσετ και μετα το power. αποτι καταλαβα το installation ξεκινησε και εγω το ειχα διακοψει .

απο εκινη την στιγμη το wii δεν αναγνοριζει τα dvd που καιω παραμονο οποτε 8ελει και σε διαρκια 5 λεπτον παιχνιδιου σταματει και μου γραφει the disk could not be read στα original δεν σιμβενει αφτο. τι πιστεβετε οτι εγινε?

Απο τα λίγα που θυμάμαι (και θα έπρεπε μεταξύ μας να κάνεις και εσύ πρίν βάλεις οτιδήποτε στην κονσόλα..αλλα τέλος πάντων) το 1.9b και γενικά τα update disks άν δεν έχεις χειριστήριο gamecube ενεργοποιούνται με το reset.... Με λίγα λόγια το reset που πάτησες ξεκίνησε τη διαδικασία του update(το οποίο φαντάζομαι κακώς διέκοψες μετά).

Κυκλοφορεί όπως είπε και ο πάνος το 1.9b recovery disk που λογικά θα σου στρώσει το τσιπάκι.. Όσο για την εγκατάσταση στο φίλο σου... η μόνη συμβουλή είναι να μετρήσετε με ένα πολύμετρο τα σημεία για διαφυγή και μετά να σιγουρευτείτε οτι δεν υπάρχει κάποιο short στις κολλήσεις η εκει γύρω (σε ανάλογη περίπτωση κάποιος καταλάθος είχε πετάξει ρινίσματα πάνω στο ribbon του dvd...)

Αν δεν το κάνατε μόνοι σας.. απλά πάντε το πίσω σε όποιον το έκανε.. :)

Δημοσ.

βασικα το προβλημα δεν ξερω αν ειναι που διεκοψα το installation . το πρωβλημα ειναι οτι το wii μου αναγνοριζει οποτε 8ελει καποιο buckup και αποτι ιδα το ειχαν πολλοι αφτο το προβλημα με τα the game disc could not be reαd και error eject the disc and turn the power off ktl. μου εχει σιμβει να μην αναγνοριζει και αφθεντικα μετα απο καποια ρεσετ και καπια λεπτα θιματε να τα αναγνορισει βασικα αποτα τρια buckups που εχω κανει μεχρι τωρα μονο ενα σιγκεκριμενο αναγνοριζει και αφτο παλι αν του τη βιδοσει δεν το αναγνοριζει και αν τιχει να αναγνορισει και κανα αλλο τοτε θιματε να κανει error η could not be read

τωρα αφτο του φιλου μου τπτ

Δημοσ.
βασικα το προβλημα δεν ξερω αν ειναι που διεκοψα το installation . το πρωβλημα ειναι οτι το wii μου αναγνοριζει οποτε 8ελει καποιο buckup και αποτι ιδα το ειχαν πολλοι αφτο το προβλημα με τα the game disc could not be reαd και error eject the disc and turn the power off ktl. μου εχει σιμβει να μην αναγνοριζει και αφθεντικα μετα απο καποια ρεσετ και καπια λεπτα θιματε να τα αναγνορισει βασικα αποτα τρια buckups που εχω κανει μεχρι τωρα μονο ενα σιγκεκριμενο αναγνοριζει και αφτο παλι αν του τη βιδοσει δεν το αναγνοριζει και αν τιχει να αναγνορισει και κανα αλλο τοτε θιματε να κανει error η could not be read

τωρα αφτο του φιλου μου τπτ

Όπως σου είπαν και παραπάνω πρέπει να κάνεις το 1.9b recovery. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο βγήκε (αν δέκοψες το update, κατέβασε από εδώ: http://psx-scene.com/forums/wiikey/62935-all-wiikey-discs-one-place.html) Βάλτο σε dvd και μετά βάλτο στο wii. Δεν θα το αναγνωρίσει (σαν να μην εχεις βάλει dvd). άστο μέσα για 5 λεπτά και μετά κάνε restart το wii. Μάλον θα δουλεύει κανονικά. Ελπίζω να βοήθησα. Καλή επιτυχία :D

Δημοσ.

παιδια μαλλον εκει που μου βαλαν το τσιπ θα απεφθινθω. σημερα εγραψα το sonic με 4χ και το διαβασε κανονικα μετα απο λιγη ορα παιχνιδι προσπα8ισα να βαλω το προηγουμενο δισκακι που διαβαζε και παλι δεν το αναγνορισε και μετα ουτε το sonic. το περιεργο ειναι οτι κα8ε φορα που βαζω ενα νεο δισκακι το αναγνοριζει και μετα η θα το ανοι3ει η θα ξεκινισουν τα προβληματα . τα νεβρα μουυυυ!!! α δοκιμασαΚΑΙ ΤΟ 1.9B RECOVERY το αναγνορισε με την πρωτη μερικα ρεσταρτ και οταν το ανοιξε για τα καλα ειδα μια μαβρη οθονη και το χειτιστηρειο του gamecube αρχισε να τρεμει πολυ δυνατα και ασταματιτα πατισα το α το ρεσετ και τιποτα το βιολι του "D τι αραγε να τρεχει κακη κολλιση μιποσ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...