Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν λες περιμενουμε σημαντικες εξελιξεις συμπεριλαμαβανονται και τα emulator? Δηλαδη τωρα που καταφεραν και το ξεκλειδωσαν θα μπορεσουν να φτιαξουν emulator που να παιζει παιχνιδια wii στο pc ενω πριν δεν μπορουσαν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να πείσουμε το john lee (πώς σκατα τον λένε) να αναπτύξει ένα πρωτόγονο παιχνιδάκι χρησιμοποιόντας τις ιδέες του... Αυτο και μόνο φτάνει για να μας κρατήσει busy για πολύύύ καιρό!

Να πείσουμε το john lee (πώς σκατα τον λένε) να αναπτύξει ένα πρωτόγονο παιχνιδάκι χρησιμοποιόντας τις ιδέες του... Αυτο και μόνο φτάνει για να μας κρατήσει busy για πολύύύ καιρό!

ή ακόμα καλύτερα να τον πείσουμε να φτιάξει μία καινούρια κονσόλα ή ακόμα καλύτερα να απαγάγουμε την γυναίκα του για να τον αναγκάσουμε να τη φτιάξει !!!! :-) :-) :-)

ή ακόμα καλύτερα να τον πείσουμε να φτιάξει μία καινούρια κονσόλα ή ακόμα καλύτερα να απαγάγουμε την γυναίκα του για να τον αναγκάσουμε να τη φτιάξει !!!! :-) :-) :-)

Game over :P

You're dead! Your family is dead! Everyone you know is dead! Your pet is skinned alive! You suck in life.. Live with it :P (με κάποιες επιτηδευμένες παραλήψεις ;p)

Γιατί ρε λές να μην τον πείσουμε; Τη βία τι την έχουμε; :PpPppP

Παρεπιπτόντως το smg έχει λυγίσει.. θέλω να πιστεύω οτι το άρχισες επιτέλους και δεν παίζεις μόνο carnival games :rolleyes:

edit: ΛΟΛ τώρα κατάλαβα οτι δεν έγραψα τι αφορά το θέμα :P

Παρακάτω είναι οι δοκιμές του smash bros brawl που έγιναν σε ntsc μηχανήματα με διάφορες εκδόσεις modchips και το αποτέλεσμα τους...

The latest information from a well-known torrent site is as follows. All tests were done with the original game as no backups have been made or tested yet...

Quote:

NTSC-J WiiKey, all firmwares: Does not work, dozens and dozens of sources

NTSC-U WiiKey, all firmwares: Does not work, one source

NTSC-J D2Ckey: Works, multiple sources

NSTC-U D2Ckey: Works, one source

NTSC-U CycloWiz: Works, one source

NTSC-J Yaosm: Works, few sources

Thanks to M37R01D for the information.

*να σημειωθεί και να τονιστεί αυτό που αναφέρεται και στο κείμενο πώς οι δοκιμές έγιναν με Original game και όχι με αντίγραφα ασφαλείας (δέν κυκλοφορούν ακόμα ούτως η άλλως)

Γεια σας παιδες, οπως φαινεται στα ποστ μου μολις τωρα εκανα εγγραφη, και εχω μερικες αποριες σχετικα με WiiKey.

Πρωτον, σχετικα με τα update και συγκεκριμενα το update του Wii, πρωτα περνας το Wiikey και μετα κανεις update το Wii???

Δευτερον,πριν προχωρησω στην εγκατασταση του Wiikey θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν ή αν εχετε βρει καποια μειονεκτηματα του.

Τελος,με το Wiikey τι πρεπει να προσεξει κανεις για να μην γινει "Bricked" το Wii του οπως ακουγονται κατι φημες?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

To wiikey μέχρι στιγμής έπαιζε τα πάντα... Βγήκε αναβάθμιση και παίζει και το super mario galaxy αλλα έχουν αναφερθεί προβλήματα...

Πλεόν απο ότι όλα δείχνοθν θέλει και άλλο update (άν τυχόν βγεί) για το super smash bros browl...

Εν ολίγοις μέχρι σήμερα το wiikey παίζει τα πάντα εκτός απο το smash bros brawl..

Update δέν έχει ιδιαίτερη σημασία τι θα κάνεις... Το συνηθισμένο είναι να το εγκαθιστάς... Να κάνεις update στο wii και μετά αναβάθμιση και στο wiikey..

Για να μην μπρικάρεις τέλος... καλό είναι τα "αντίγραφα ασφαλείας" σου να είναι ασφαλή (απο σίγουρες και δοκιμασμένες πηγές) και ΠΑΝΩ απ'όλα να είναι στην ίδια region με το μηχάνημα σου (pal).

Αυτά τα λίγα...

γεια σας παιδια,

μολις προχτες καταφερα και πηρα το wii που περιμενα τοσο καιρο σαν δωρο γενεθλιων/αποφοιτησης (αν και εχω 6 μαθηματα ακομα)

S/N εχει Leh 14699xxxx μοντελο 2007. πηρα ενα τηλεφωνο στους grmods και ρωτησα για τσιπακια. ξερετε κανενα αλλο ιδιο μαγαζι να πειτε να συγκρινω τιμες κλπ?

αν βαλω τσιπακι υπαρχει κινδυνος για το wii (αποτι ειδα η τοποθετηση στο μοντελο μου ειναι δυσκολη) αληθεια ποιο mod βαζουν στο μοντελο αυτο? μηπως αξιζει να περιμενω λιγο καιρο μπας και βγει κανα νεο mod/τροπος modαρισματος η δεν αξιζει τον κοπο?

βασικα θελω να το τσιπαρω γιατι με το wii sports δεν περναει ο καιρος ευκολα. εψαξα να νοικιασω παιχνιδια αλλα κανενας δεν εχει, παρολο που ειναι πρωτο σε πωλησεις ενω εχουν για ps3 kai xbox. τεσπα, ευχαριστω για τις απαντησεις

παιδια ξαφνικα πριν καμια βδομαδα το wii απο τα αδερφια μου σταματησε να παιζει αντιγραμενα δισκακια....μονο οριτζιναλ...τι λενε να παιζει....να ξεκολλησε το τσιπ???ειχε το 1.9g...αμα παιζει ρολο...αλλα το ειχα βαλει εχω τα χριστουγεννα...οποτε περασε μηνες νονιζω για τα χαλασε το τσιπ απο αυτο...τι λετε να κανω???να το παω σε καποιον να το κοιταξει....

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι :\

Αν η περίπτωση σου είναι η ίδια με όλων των άλλων, πολύ απλά βγάζεις το wiikey και βάζεις ένα νέο με 1.9b.

Υπάρχει επίσης τριγύρω ένα δισκάκι "1.9b recovery mode". Αν μπορέσεις να κάνεις κάτι με αυτό θα είσαι απο τους τυχερούς..

Λύση σταθερή δεν υπάρχει πάντως.. :\

Ναι δεν θα έχεις πρόβλημα...

Άν μπορείς και παίζεις το super mario galaxy έχεις την G... Αλλιώς κάποια απο τις προηγούμενες!

edit: stathakis21 άν μπορούσες να μας γράψεις το setup του wii σου (wii verse,drivespeed, region on/off, και αν το wiikey ήταν κανονικό η κλόνος θα βοηθούσες αρκετά )

edit2: Για την ιστορία και για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφορεί μια "μαγκία" που σου επιτρέπει να παίξεις το brawl με wiikey 1.9g... Look up 15% trick...

Κάνω λάθος ή η καλύτερη επιλογή είναι η CycloWiz;

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η WiiKey είναι νεκρή. Το site τους δεν δουλεύει εδώ και 2 μήνες!

Κάνω λάθος ή η καλύτερη επιλογή είναι η CycloWiz;

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η WiiKey είναι νεκρή. Το site τους δεν δουλεύει εδώ και 2 μήνες!

Ίσως (δεν έχω άποψη για το chip)...

Πάντως η wiikey team είναι ζωντανή (d2ckey team) και έχει ανακοινώσει στα "γνωστά" οτι θα βγάζουν Update όποτε χρειαστεί.. Επίσης όλα τα αρχεία υπάρχουν σε 10δες άλλα mirror sites..

Όσον αφορά το κλασσικό domain τους έιναι και θα είναι κάτω λόγω προβλημάτων με την νομοθεσία στο hong kong (ω ναι)..

Όλα τα παραπάνω ίσως και να είναι μούφα κ ράδιο αρβύλα αλλα είναι η επικρατούσα άποψη/κατάσταση μέχρι σήμερα.. Το γεγονός του ssbb να παίζει τελικά στην 1.9g με 1-2 πατέντες ίσως επεκτείνει ακόμα περισσότερο την απουσία της wiikey team..

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι :\

Αν η περίπτωση σου είναι η ίδια με όλων των άλλων, πολύ απλά βγάζεις το wiikey και βάζεις ένα νέο με 1.9b.

Υπάρχει επίσης τριγύρω ένα δισκάκι "1.9b recovery mode". Αν μπορέσεις να κάνεις κάτι με αυτό θα είσαι απο τους τυχερούς..

Λύση σταθερή δεν υπάρχει πάντως.. :\

αυτο φιλε μου το ειπες σε εμενα???

edit: stathakis21 άν μπορούσες να μας γράψεις το setup του wii σου (wii verse,drivespeed, region on/off, και αν το wiikey ήταν κανονικό η κλόνος θα βοηθούσες αρκετά )

τωρα δυστυχως ειμαι αθηνα και τα ααδερφια μου κεεφαλονια...παντως με σιγουρια μπορω να σου πω οτι το ηταν region off ,ταχυτητα full και το wii το ειχα παρει περισυ το μαιο νομιζω...τωρα για το τσιπ δυτυχως εχω καποιες αμφιβολιες...το ειχα τσιπαρει σε ενα μαγαζι(στην κεφαλονια)που μου ειπε οτι μου εβαλε το wiikey(Original)μπορει ομως να ειναι και κλωνος)...τι λες???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...