Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Hello guys

I'm sorry I'm writing in english but I dont speak Greek :(

I'm from Australia but I live in athens.I purchased my wii 1 month ago and I wanna have it moded but I dont know where to go.I have found 2 gr websites from where u can buy the chip but I dont know how to install it.Someone here had posted a phone number (grmods.com) .I tried to call them but the number was wrong or was not working.

I will appreciate if someone cld give me an address here in athens where I can send my wii and have it moded.

Thank you

You have a pm

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να μην το ματιάσω αλλα με ελάχιστο παίξιμο μετά απο ~1μιση εβδομάδα τρέχει μια χαρά...

Στα υπόψη πως έβαλα το g χωρίς να μεσολαβήσει το b.. (άν έχει αυτό κάποια σχέση)

Υπάρχει κάνα link που να αναλύει το πρόβλημα αυτό; (ναι τώρα θα δώ στο κυάλι αλλα λέμε τώρα)

edit: OK... μετά απο πολύύύύύύύύύύύύύύύύύύ διάβασμα (και έχει ακόμα) μπορώ να πώ οτι άρχισα να ανησυχώ...

Το wii μου είναι απο τα πρώτα που κυκλοφόρησαν (12/06) και έχει επάνω του 3.1Ε και 1.9g. Επίσης γίναν αυτόματα δύο update..

1)Του super mario galaxy

2)Toυ super paper mario

Τρέχει κανονικά τα πάντα.. Στα υπόψη πως για να βάλω το 1.3 config, ακολούθησα μια διαδικασία "ψευδό 1.2" για να ανοίξω το region...

Το τσίπ είναι d2a supposedly original wiikey bought from modchip.it

Δέν θέλω να το ματιάσω.. αλλα των φρονίμων τα παιδιά... :P

Έπεσε κάτι ενθαρυντικό στην αντίληψη σας η κάτι που να "δείχνει" συγκεκριμένες παρτίδες απο κονσόλες η συγκεκριμένους συνδυασμούς update?

Εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι.. εννοείται πως θα ενημερώσω με την εύρεση...

cheers!

Δεν ήθελα να σε βάλω σε διαδικασίες ανησυχίας, αλλά όπως είδες, το αντιμετωπίζουν πολλοί. Γι'αυτό, προτίμησα την 1.9b αφήνοντας εκτός (για την ώρα) το SMG.

Ακόμη, ήθελα να ρωτήσω (με κάποιο PM λογικά) να μου πείτε ποιός είναι ο γνωστός 'θείος...' μια και έχω υπ' όψιν μου μόνο το Espal, και σέρνεται στα orents.

Δημοσ.
Hello guys

I'm sorry I'm writing in english but I dont speak Greek :(

I'm from Australia but I live in athens.I purchased my wii 1 month ago and I wanna have it moded but I dont know where to go.I have found 2 gr websites from where u can buy the chip but I dont know how to install it.Someone here had posted a phone number (grmods.com) .I tried to call them but the number was wrong or was not working.

I will appreciate if someone cld give me an address here in athens where I can send my wii and have it moded.

Thank you

Εκτός του ότι δεν μιλάς Ελληνικά δεν μιλάς και σωστά αγγλικά.Ε ρε ψώνια που υπάρχουν....Δεν μιλάει ελληνικά ο τύπος αλλά το post που μιλούσε για τους grmods το κατάλαβε μια χαρά.

Δημοσ.

Γιατι ρε συ δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβει.Ειδε grmods.com ,ψιλιαστηκε τη δουλεια απο το "mods",μπηκε στο site,δε καταλαβε χριστο,πηρε τηλεφωνο κλπ....

Δημοσ.
Εκτός του ότι δεν μιλάς Ελληνικά δεν μιλάς και σωστά αγγλικά.Ε ρε ψώνια που υπάρχουν....Δεν μιλάει ελληνικά ο τύπος αλλά το post που μιλούσε για τους grmods το κατάλαβε μια χαρά.

Ναι, πού είναι το κακό; Άσε που, για να μη μιλάει Ελληνικά, θα είναι νέος εδώ και άρα καθόλου κατατοπισμένος. Φιλόξενοι δεν είμαστε; :-)

Τελικά ποιός είναι ο 'θείος';

Δημοσ.

Κάποιος που μιλάει πολύ καλά την αγγλική διάλεκτο μπορεί να καταλάβει γιατί το παλικάρι μιλάει αγγλικά σαν έλληνας :P

Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε και δεν το έκανε από απροσεξία καθώς το έγραψε δυο φορές λάθος είναι η λέξη moded(το σωστό είναι modded).

Δημοσ.

Άρα ενδεχομένως θα μπορούσε και η δική σου καταγωγή να είναι από αλλού, έχοντας την τάση να χρησιμοποιείς το τελικό -ν- σε σύμφωνο που δεν το δέχεται. (Ορθόν: Δε μιλάς - ήτοι χρήση τελικού ν στα ξ,ψ,τ,κ,π και φωνήεντα)

B)

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφήστε τα αυτά. Αυτά είναι παιδιαρίστικα. Τι θα κάνουμε με το No More Heroes; Θα πρέπει να περιμένουμε να βγει σε PAL και μετά όταν σκοτώνουμε θα εμφανίζονται pixels και νομίσματα αντί για αίμα; Δεν μπορεί να βγει κανένα patch που να παίζει το αμερικάνικο σε PAL; Μήπως πρέπει να μποϊκοτάρουμε την Rising Star που το προωθεί στην Ευρώπη; ...

Δημοσ.

Άρα ενδεχομένως θα μπορούσε και η δική σου καταγωγή να είναι από αλλού, έχοντας την τάση να χρησιμοποιείς το τελικό -ν- σε σύμφωνο που δεν το δέχεται. (Ορθόν: Δε μιλάς - ήτοι χρήση τελικού ν στα ξ,ψ,τ,κ,π και φωνήεντα)

B)

Συγχώρεσέ με που είμαι Ρώσσος και μιλάω Ελληνικά :P

Το θέμα είναι ότι το forum είναι ελληνικό και πρέπει να μιλάμε ελληνικά,όχι greeklish,αγγλικά τούρκικα και ρώσσικα.

Το No More Heroes NTSC δεν παίζει,περίμενε να βγει το PAL.Αν κυκλοφορήσει με πίξελς και νομίσματα θα φτιάξουμε κανένα patch μην ανησυχείς,πλέον υπάρχουν τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσουμε τα wii isos,βέβαια δεν υπάρχει ακόμη τρόπος να τα κρυπτογραφήσουμε πάλι αλλά νομίζω είμαστε πολύ κοντά και σε αυτό.

Google wii tools 0.2b

Δημοσ.

παιδια κατι περι LEH 100XXXX διαβασα σε πολυ παλεοτερα ποστ που μπορο να δω αυτο το serial number sto wii μου ?

ευχαριστω

Δημοσ.

Υπαρχει emulator που να παιζει παιχνιδισ wii στο pc? (Οπως ειναι πχ το pcsx2 για τα παιχνιδια του ps2 υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορει το pc να παιξει τα παιχνιδια του wii η οχι ακομα?

Δημοσ.

Τσούκου, δεν υπάρχει για την ώρα. Θα πάρει κάμποσο καιρό ακόμα.

Το Wii μόλις τώρα ξεκλειδώθηκε (την περασμένη εβδομάδα) από τους σπεσιαλίστες, οπότε αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στη mod σκηνή του Wii.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...