Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες μια μικρή βοήθεια στον άσχετο. Λέω να πάρω ένα έτοιμοι (τσιπαρισμένο) wii. Διάβασα όμως κάτι για updates και τα έχω ψιλοχάσει.

1. Χρειάζεται δλδ τακτικά ενημέρωση το firmware ώστε να παίζει τα παιχνίδια; Τι ακριβώς παίζει;

2.Επίσης τα παιχνίδια που υπάρχουν στα γνωστά μαγαζιά, είναι όπως και στις άλλες κονσόλες;(πχ 360) Ένα εικονικό αρχείο που απλά γράφεται στ δισκάκι;

3.Τα δισκάκια είναι απλά dvd, σωστά;

4.Μπορείτε ενδεικτικά να μου δώσετε μια λίστα με τα Must παιχνίδια του wii;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες μια μικρή βοήθεια στον άσχετο. Λέω να πάρω ένα έτοιμοι (τσιπαρισμένο) wii. Διάβασα όμως κάτι για updates και τα έχω ψιλοχάσει.

1. Χρειάζεται δλδ τακτικά ενημέρωση το firmware ώστε να παίζει τα παιχνίδια; Τι ακριβώς παίζει;

2.Επίσης τα παιχνίδια που υπάρχουν στα γνωστά μαγαζιά, είναι όπως και στις άλλες κονσόλες;(πχ 360) Ένα εικονικό αρχείο που απλά γράφεται στ δισκάκι;

3.Τα δισκάκια είναι απλά dvd, σωστά;

4.Μπορείτε ενδεικτικά να μου δώσετε μια λίστα με τα Must παιχνίδια του wii;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας

1.Τακτικα οχι.Πιο πολυ καθε φορα που δημιουργητε καποιο προβλημα με καποιο παιχνιδι προς το παρων εχουν γινει μονο 2 Updates αλλα δεν ειναι κατι το οποιο πρεπει να σε απασχολει.

2.Ναι.εικονικο και απλα το γραφεις.συνηθως σε χαμηλες ταχυτητες Χ4 αλλα και Χ8 αν ειναι καλα τα δισκακια.

3.Ναι.Οτι εχω δοκιμασει απο TDK/Verbatim/Sony/και κατι ακυρα τελειως μια χαρα τα διαβαζει.

4.Ειναι αρκετα και αναλογα το γουστο του καθενα.Must σιγουρα ειναι τα: SuperMario Galaxy , Zelda , Metroid Prime 3,Rayman Raving Rabbits 1 και 2, RE:4 και RE:UC και αλλα πολλα.Σιγουρα αξιζει να δοκιμασεις αν οχι ολα αλλα τα περισσοτερα που εχουν βγει και οποιο σε κερδισει το λιωνεις.

γεια σασ παιδια εχο ενα wii απο περσι τα χριστουγενα και τωρα που βλεπω οτι ολα παν καλα σκεγτομαι για wiikey αποτι καταλαβα ολα ειναι οκ απλα πρεπι να κανο καποι αuπdate βοηθιστε με λιγο μετα το wiikey τι ακριβοσ κανω ?

ευχαριστω

Αυτός που θα σου κάνει το update θα σε ενημερώσει για όλα, μην αγχώνεσαι...

OK διλαδι μολισ βαλω wiikey μου απομενουν TO Wiikey Update 1.9b/1.9g ? να αναφεροω οτι τωρα βρισκομαι στο 2.1Ε v

και μερικεσ αλλεσ αποριεσ που εχω

1. για να παιξω NTSC χρισιμοποιω το RegionFrii1 και BrickBlocker απλα για να αφερεσο το update?

2.τι γινετε με τα pal xριαζοντε και αυτα το BrickBlocker η δεν ειναι απιλιτικα τα update απο αυτα?

ευχαριστω

αν μπορει καποιοσ να μου απαντισει πριν το μεσημερι 8α του ιμουν ευγνομων

OK διλαδι μολισ βαλω wiikey μου απομενουν TO Wiikey Update 1.9b/1.9g ? να αναφεροω οτι τωρα βρισκομαι στο 2.1Ε v

και μερικεσ αλλεσ αποριεσ που εχω

1. για να παιξω NTSC χρισιμοποιω το RegionFrii1 και BrickBlocker απλα για να αφερεσο το update?

2.τι γινετε με τα pal xριαζοντε και αυτα το BrickBlocker η δεν ειναι απιλιτικα τα update απο αυτα?

ευχαριστω

αν μπορει καποιοσ να μου απαντισει πριν το μεσημερι 8α του ιμουν ευγνομων

Θα κανεις πρωτα update to wii σε 3.1Ε.

Μετα θα κανεις Update to wikey σε 1.9g.To 1.9b δεν χρειαζετε.

Για τα pal δεν χρειαζετε προς το παρον τιποτα.Οσα εχουν βγει και εχουν Update καντα αφοβα.

Για τα ntsc δεν ξερω να σου πω.Αλλα καλο θα ειναι πριν βαλεις καποιο ntsc να δεις στο νετ τι πληροφοριες υπαρχουν και μετα να αποφασισεις τι θα κανεις.πχ στο gbatemp.net οταν βγαινει καποιο παιχνιδι το δοκιμαζουν σε pal και λενε αν και τι πρεπει να κανεις και τι αποτελεσματα εχει.

Στο Super Mario Galaxy μου φαινετε υπαρχει.

Οσο για το wifi μπορεις να βαλεις το lan adapter που εχει η Ν η αλλιως να παρεις ενα usb stick που κανει access point το pc σου.

Καλησπέρα,

έχω ένα Wii με serial number LEH 1227 ΧΧΧΧ [4], και ψάχνω να βρω ενα tutorial ή λίστα με serial numbers να δω ποιό chip έχει μέσα για να παραγγείλω κ το ανάλογο modchip. Έχετε κάποιο link υπ οψιν σας;

Pos na katalabeis to modelo Wii sou apo to serial number:

A. Sumbato me Wiikey - Eukoles Koliseis

LEH10xxxxxx

LEH11xxxxxx

LEH12xxxxxx <-- (oh yeah!!!)

B. Sumbato me Wiikey - Min dokimaseis na to koliseis - link

LEH13xxxxxx

C. Sumbato me D2CKEY - Duskolo na breis tsipaki - asta na pane topothetisi

LEH14xxxxxx

LEH15xxxxxx

Telos, ean theleis na dialexeis to Wii sou na einai sumbato me Wiikey, xoris na anoixeis tin suskeuasia, tote chekare imerominia na einai 2006! - link

οκ, ειμαστε μέσα, τουλάχιστον δεν έχει D2CKEY οπότε πάμε στην επομενη ερώτηση: WiiKey η Cyclowiz? Οι περισσότεροι εχουν WiiKey αλλά από πολλούς ακούω ότι το Cyclowiz έχει πιο συχνά updates κι έχει πιο πολλά features... :fear:

Cyclowiz ειναι out of stock παντου εκτός απο το http://www.rejoy.se/nintendo-wii-chip-cyclowiz-p-1387.html που είναι και παμφθηνο (10 euro) αλλά με βάζει σε σκέψεις μήπως είναι καποιο παλιοτερο version του chip ή μηπως το cyclowiz παει για φουντο κ ξεπουλανε. Wiikey εχει παντου.

οκ, ειμαστε μέσα, τουλάχιστον δεν έχει D2CKEY οπότε πάμε στην επομενη ερώτηση: WiiKey η Cyclowiz? Οι περισσότεροι εχουν WiiKey αλλά από πολλούς ακούω ότι το Cyclowiz έχει πιο συχνά updates κι έχει πιο πολλά features... :fear:

Cyclowiz ειναι out of stock παντου εκτός απο το http://www.rejoy.se/nintendo-wii-chip-cyclowiz-p-1387.html που είναι και παμφθηνο (10 euro) αλλά με βάζει σε σκέψεις μήπως είναι καποιο παλιοτερο version του chip ή μηπως το cyclowiz παει για φουντο κ ξεπουλανε. Wiikey εχει παντου.

Y A O S M

Γεια σας.Αγωρασα και εγω πριν 2 μερες ενα wii και σημερα περιμενω να το παρω με wiikey.Εχω κατεβασει αρκετα παιχνιδια και σε pal αλλα και Ntsc απο Usa και Japan και επεισεις βρηκα στο ιδιο σιτε ενα program wiikit 5 in 1 το οποιο περειεχει regionfrii,brickblocker,imgburn,Rawdump και GC Multigame.Την πρωτη μερα εκανα το update στο wii δεν θυμαμε τωρα version οσο για το wiikey σημερα μπενει.Θα ηθελα να μαθω πριν γραψω τα δισκακια τα Pal λογικα δεν χρειαζοντε κατι ουτε regionfrii ουτε brickblocker σωστα?Τωρα τα Ntsc αμερικης και ιαπωνιας χρειαζονται και τα 2 πριν τα γραπσω?Και αν καποιος μπορει να μου εξηγησει τι κανουμε με αυτα τα προγραμματα γιατι οτι χερω μεχρι στιγμης ειναι οτι διαβασα μεσα στο forum εδω.Οσο για καποια παιδια που πσαχνουν για site με wii games εχω βρει 2 που εχουν τα παντα σχεδον και σε torrents και rapidshare και Megaupload αλλα νομιζω απαγωρευετε να τα βαλω εδω οποτε ας μου κανουν pm να τους τα δωσο η αν μπορω να τα βαλω εδω ας μου πει καποιος αν επιτρεπετε.Ευχαριστω.

Και κατι ακομα αν παιχεις σε τισπαρισμενο wii καποιο wi-fi game υπαρχει περιπτοση να φας ban mac adress οπως με το xbox-live?

Γεια σας.Αγωρασα και εγω πριν 2 μερες ενα wii και σημερα περιμενω να το παρω με wiikey.Εχω κατεβασει αρκετα παιχνιδια και σε pal αλλα και Ntsc απο Usa και Japan και επεισεις βρηκα στο ιδιο σιτε ενα program wiikit 5 in 1 το οποιο περειεχει regionfrii,brickblocker,imgburn,Rawdump και GC Multigame.Την πρωτη μερα εκανα το update στο wii δεν θυμαμε τωρα version οσο για το wiikey σημερα μπενει.Θα ηθελα να μαθω πριν γραψω τα δισκακια τα Pal λογικα δεν χρειαζοντε κατι ουτε regionfrii ουτε brickblocker σωστα?Τωρα τα Ntsc αμερικης και ιαπωνιας χρειαζονται και τα 2 πριν τα γραπσω?Και αν καποιος μπορει να μου εξηγησει τι κανουμε με αυτα τα προγραμματα γιατι οτι χερω μεχρι στιγμης ειναι οτι διαβασα μεσα στο forum εδω.Οσο για καποια παιδια που πσαχνουν για site με wii games εχω βρει 2 που εχουν τα παντα σχεδον και σε torrents και rapidshare και Megaupload αλλα νομιζω απαγωρευετε να τα βαλω εδω οποτε ας μου κανουν pm να τους τα δωσο η αν μπορω να τα βαλω εδω ας μου πει καποιος αν επιτρεπετε.Ευχαριστω.

Και κατι ακομα αν παιχεις σε τισπαρισμενο wii καποιο wi-fi game υπαρχει περιπτοση να φας ban mac adress οπως με το xbox-live?

Καλο παιχνιδι με το wii.Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει ban σε on line παιχνιδι.Οποτε παιζεις αφοβα.Τα πρωτα βημματα που πρεπει να ακολουθησεις ειναι

Αναβαθμιση το wii με το τελευταιο official firmware (3.1E)

Μολις τοποθετησεις το wiikey αναβαθμιση σε 1.g(για να παιζεις παιχνιδια που εχουν καινουργιο κλειδωμα οπως το super mario galaxy)

Tα pal παιχνιδια απλως τα γραφεις σε καλης ποιοτητας δισκακια.Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.

Σε συμβουλευω αν θες και αμερικανικα παιχνιδια να παιζεις(Σε συμβουλευω να τα αποφυγεις μπορει να σου καταστρεψουν το wii) να εχεις παντοτε αναβαθμισμενο με το τελευταιο official firmware το wii για να αποφυγεις τα διπλα channel και οτι αλλο αρνητικο προκυψει.

Αν μπορεις να που πεις τα site για τα games wii.Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...