Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Rumor: Hackers demostrate full Wii hack at 24C3

According to internet reports, hackers at 24C4 demoed a full Wii hack that provides native Wii homebrew with full access to the Wii hardware without the need for GC mode. They were able to find all the encryption and decryption keys by doing full memory dumps at runtime over a custom serial interface. Using the keys it was possible to create a Wii game that ran their own code

Δεν είναι καθόλου rumor:

http://youtube.com/watch?v=H5YB1Mmx7E4 ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αυριο η μεθαυριο θα μου ερθει απο το ελτα ενα wii που αγορασα απο ενα παιδι και θελω να του βαλω chip...εχω ακουσει για ενα chip που λεγεται wiikey και ξερω οτι υπαρχουν και πολλα αλλα αλλα απο εκει και περα δεν ξερω τιποτα αλλο.μπορειτε να μου πειτε ποιο chip πρεπει να βαλω και αμα μπορω να το βαλω μονοσ μου στο wii δηλαδη ειναι κατι ευκολο η καλυτερα να το δωσω σε καποιον που ξερει??ευχαριστω σε οσουσ απαντησουν στισ ερωτησεισ μου :D!!!

αυριο η μεθαυριο θα μου ερθει απο το ελτα ενα wii που αγορασα απο ενα παιδι και θελω να του βαλω chip...εχω ακουσει για ενα chip που λεγεται wiikey και ξερω οτι υπαρχουν και πολλα αλλα αλλα απο εκει και περα δεν ξερω τιποτα αλλο.μπορειτε να μου πειτε ποιο chip πρεπει να βαλω και αμα μπορω να το βαλω μονοσ μου στο wii δηλαδη ειναι κατι ευκολο η καλυτερα να το δωσω σε καποιον που ξερει??ευχαριστω σε οσουσ απαντησουν στισ ερωτησεισ μου :D!!!

Παρόλο που δεν είμαι ειδικός σου απαντάω γιατί βλέπω να μην απαντάει και κανένας άλλος. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις το wiikey, είναι το πιο διαδεδομένο τσιπάκι και δέχεται και αναβαθμίσεις, αν και το site τους έχει πέσει εδώ και αρκετές ημέρες τώρα. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος αλλά και πάλι δεν μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι είναι το καλύτερο γιατί δεν έχω δοκιμάσει και τα άλλα.

Επίσης, εφώσον δεν έχεις βάλει άλλη φορά τσιπάκι, θα σου πρότεινα να το πας στους grmods (210-7569317) και να σου το βάλουν στο wii εκείνη την στιγμή.

Παιδια μηπος ξερει κανεις που να βρο το το atmega8l απο Ελλαδα; Γιατι οι γονεις μου εχουν μια τρελα με τις πιστοτικες και ετσι δεν μπορο να παρω αδεια atmega απο εξωτερικο. Εχω ηδη βρει ενα guide πως να κανεις ενα αδειο atmega κανονικο wiikey και θα ηθελα την βοηθεια σας.

θελω να δοκιμασω ενα καινουριο τσιπακι στο Wii μου,

ποιες ειναι οι πιο σκληρες δοκιμασιες που μπορω να του βαλω για να πιστω οτι δουλευει καλα?

Ιδανικό setup για wii+wiikey που δεν έχει επάνω του κανένα update?

(Ώς ιδανικό setup εννοώ την σειρά που πρέπει να γίνουν τα update στο wii και στο wiikey ώστε να μην έχω προβλήμα με ασυμβατότητα/κρασάρισμα και double channels...

Καταλαβαίνω απο τα γραφόμενα πως η αναβάθμιση σε 3.01Ε sto wii και μετά 1.9b & 1.9g στο wiikey είναι η προτεινόμενη;

Αναμένω επιβεβαίωση.. thnχ :)

Η σελίδα του wiikey δε λειτουργεί ακόμα. Έχετε δει πουθενά να υπάρχει κανένα καινούργιο firmware για το wiikey?

Το κατεβασα απο εδω χωρις κανενα προβλημα:

http://gbatemp.net/index.php?download=1218

Καλησπέρα παίδες...

Έβαλα κανονικά την 3.1Ε, μετά έβαλα το 1,9g αλλα όταν πάω να παίξω το smg (δέν μου το δείχνει σαν game στο channel.. όταν όμως πατάω επάνω) μου βγάζει να κάνει πάλι update!! Επίσης δεν μου τρέχει το configuration disc του wiikey (δοκιμάζω 1.3)... όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του θείου κατα τα άλλα πάνε μια χαρά... help anyone?

edit: All problems solved. Όποιος έχει πρόβλημα με τα update του wiikey ή με το να τρέχουν τα configuration discs μπορεί να ρωτήσει ότι θέλει :)

Καλησπέρα παίδες...

Έβαλα κανονικά την 3.1Ε, μετά έβαλα το 1,9g αλλα όταν πάω να παίξω το smg (δέν μου το δείχνει σαν game στο channel.. όταν όμως πατάω επάνω) μου βγάζει να κάνει πάλι update!! Επίσης δεν μου τρέχει το configuration disc του wiikey (δοκιμάζω 1.3)... όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του θείου κατα τα άλλα πάνε μια χαρά... help anyone?

edit: All problems solved. Όποιος έχει πρόβλημα με τα update του wiikey ή με το να τρέχουν τα configuration discs μπορεί να ρωτήσει ότι θέλει :)

Αν μπορείς, περιέγραψε τι έκανες, γιατί ο φίλος μου ακόμα προσπαθεί να παίξει το smg..

1)Άφησα το αυτόματο update και μου εγκατέστησε την 3.1Ε

2)Έβαλα το 1.9g (warning χρειάζεσαι για σιγουριά χειριστήριο gamecube)

3)Χρησιμοποίησα αυτό http://psx-scene.com/forums/wiikey/59818-working-v1-3-config-discs-gc-controller-needed.html

στην pal έκδοση του ώστε να ανοίξω το region free.

4)Και μετά έτρεξα κανονικά το 1.3 configuration του wiikey..

Έβαλα ταχύτητα 3χ και region overide ON...

Αυτά...

5)Βάζοντας το Super mario galaxy μέσα πιθανότατα να σου δώσει ένα warning για update και θα λέει οτι παίζει να φάς ήττα άν το κάνεις... Κάντο!

6)Απόλαυσε το super mario galaxy :)

γεια σασ παιδια εχο ενα wii απο περσι τα χριστουγενα και τωρα που βλεπω οτι ολα παν καλα σκεγτομαι για wiikey αποτι καταλαβα ολα ειναι οκ απλα πρεπι να κανο καποι αuπdate βοηθιστε με λιγο μετα το wiikey τι ακριβοσ κανω ?

ευχαριστω

γεια σασ παιδια εχο ενα wii απο περσι τα χριστουγενα αποτι βλεπο τωρα ολα παν καλα με το wiikey.

αποτι καταλαβα χριζομαι το wiikey και μετα μου απομενουν καποια αupdate τι ακριβοσ πρεπει να κανω μολισ εγκαταστισω το wiikey ?

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...