Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kalimera Xronia polla kai mia erwtisoula.

Sto WII me Wii key , mporoun na fortosoun games apo to Gamecube gramena se dvd? opos ta resident evil 1,2,3,4 , mario sunsune klp?

Telos an kapios poulaei to wii tou me wiikey as mou stileie ena pm. efxaristw polu!

Ναι παιζουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

exartate tin plaketa tou.

ean mporeis na baleis wiikey den to suzitame,

ean oxi tote o dromos einai makrus kai duskolos...d2ckey

Οκ κατάλαβα , κανα μαγαζάκι προς Θεσ/νικη που να κανει τη σκληρη δουλειά υπάρχει;

Ρε αδερφια ξερει κανεις με σιγουρια αν το wii με serial:LEH 13445298 παιρνει wiikey/wiikey clone?

Kαθως και τι διαφορα αναμεσα στο wiikey και στο clone του?

Υ.Γ Ξερουμε κανεναν να τσιπωνει με wiikey/clone στο ηρακλειο κρητης?

Υ.Γ2 Τι ακριβως ειναι ο συνδυασμός "WiFree EasyConnect + YAOSM" (αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ..)

Pos na katalabeis to modelo Wii sou apo to serial number:

A. Sumbato me Wiikey - Eukoles Koliseis

LEH10xxxxxx

LEH11xxxxxx

LEH12xxxxxx

B. Sumbato me Wiikey - Min dokimaseis na to koliseis - link

LEH13xxxxxx

C. Sumbato me D2CKEY - Duskolo na breis tsipaki - asta na pane topothetisi

LEH14xxxxxx

LEH15xxxxxx

Telos, ean theleis na dialexeis to Wii sou na einai sumbato me Wiikey, xoris na anoixeis tin suskeuasia, tote chekare imerominia na einai 2006! - link

kalhmera k xronia polla! molis phra ena wii k egw k me endiaferei ena k mono pragma na mporw na paiksw "antigrafa asfaleias" hte ntsc hte pal! ap oti katalava me ena prog ayto ginete....to provlhma omws einai oti to wii mou einai LEH14xxxxxx....ti lete na to chiparw h oxi? exei kaneis na protoinei kapoion aksiopisto tropo?

eyxaristw ek twn proterwn!

Καλημερα παιδες. Δεν εχω παρει ακομα Wii αλλα ενδιαφερομαστε με ενα φιλαρακι να παρουμε απο ενα. Εχω εμπειρια απο τσιπαρισματα (τσιπαριζα Xbox v1.6 κυριως) αλλα θα κανω μια γυρα μηπως βρω Wii με D2A-D2B τσιπακια . Αλλα το θεμα ειναι οτι εχω "χασει" τις πηγες μου . Υπαρχει κανενας εδω Αθηνα να με προμηθευσει με 2 WiiKey original να μην τα παργγελνω απο εξωτερικο ; Απαντηστε μου σε PM .

Ευχαριστω και χρονια πολλα.

Rumor: Hackers demostrate full Wii hack at 24C3

According to internet reports, hackers at 24C4 demoed a full Wii hack that provides native Wii homebrew with full access to the Wii hardware without the need for GC mode. They were able to find all the encryption and decryption keys by doing full memory dumps at runtime over a custom serial interface. Using the keys it was possible to create a Wii game that ran their own code

Επιτέλους ήρθε η ποθητή μέρα και πήρα ότι χρειάζομαι για να τελειώνω με το ννίί...

Άνοιξα κανονικά και βήμα βήμα τα πάντα... αυτά που έπρεπε να προστεθούν προστέθηκαν... πάω να το κλείσω...

και προς μεγάλη μου έκπληξη συνειδητοποιώ οτι το slide-in καλώδιο του drive δεν κουμπώνει... Απο ότι φαίνεται η μία άκρη απο αυτό το καφέ πλαστικό που κανονικά έπρεπε να "κουμπώνει" το καλώδιο του drive.. "παίζει" και έτσι δεν μπορεί να το σταθεροποιήσει με αποτέλεσμα να φεύγει εύκολα απο τη θέση του...

Υπάρχει κάποιος να με διαφωτήσει στο τι μπορώ να κάνω; Απο ότι βλέπω και με το χέρι να το κρατήσω πάλι φεύγει πολύ εύκολα... Λέω να καταφύγω στην μονωτική αλλα πολύ φοβάμαι πως κάποια στιγμή θα φύγει και θα τρέχω και δεν θα φτάνω...

Κάποια έξυπνη ιδέα;

Τα φώτα σας παρακαλώ :)

Ευχαριστώ...

υ.γ : Αναφέρομαι σε αυτό... όχι στο άσπρο καλώδιο.. Αλλα στο πλατύ του drive :\

disassembling_wii_09.jpg

Δεν εχω ανοιξει Wii αλλα συνηθως στις θηκες για τις ταινιες κουμπωνει και ξεκουμπωνει το πανω η κατω μερος τους . Μηπως το βαζεις ενω ειναι κλειστο και δεν στο μαγκωνει καλα;

Ακυρο αυτο που ειπα δεν διαβασα καλα το ποστ σου. Δες εαν εχει πιν και στις 2 μεριες και αν οχι βαλε κανα τσιγαροχαρτο μπας και μαγκωσει. αλλιως δεν μπορω να πω κατι αλλο χωρις να το εχω και στα χερια μου.

Δεν εχω ανοιξει Wii αλλα συνηθως στις θηκες για τις ταινιες κουμπωνει και ξεκουμπωνει το πανω η κατω μερος τους . Μηπως το βαζεις ενω ειναι κλειστο και δεν στο μαγκωνει καλα;

Ακυρο αυτο που ειπα δεν διαβασα καλα το ποστ σου. Δες εαν εχει πιν και στις 2 μεριες και αν οχι βαλε κανα τσιγαροχαρτο μπας και μαγκωσει. αλλιως δεν μπορω να πω κατι αλλο χωρις να το εχω και στα χερια μου.

Με τα πολλά... ΕΦΥΓΕ-έσπασε απο τη θέση του το δεξί κλιψάκι.. Ευτυχώς ακόμα και με ένα και με λίγη βοήθεια απο το τσιμπιδάκι χώθηκε για τα καλά και κούμπωσε.. Τώρα αν σε ένα τράνταγμα φύγει... θα θέλει να ξανανοίγω.. αλλα τι να κάνεις;

Μπορείς να τα βάλεις με το θεό; :P Θα μπορούσα να το κολλήσω και να φιξάρει στη θέση του... αλλα δέν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να χρειαστεί η τι δεν θα πάει καλά... Οπότε..

Πάντως η ουσία είναι αυτή που είπες και συ... Να το "μαγκώσω" :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...