Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Guys θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει που μπορω να βρω καταστημα στην Θεσ/νικη να τσιπαρω το wii μου...thnx!

Θα μπορουσε καποιος που ξερει,να μου απαντησει στο παραπανω -εστω και με pm- διοτι ειναι αναγκη?

Thanks.

Δημοσ.

Φίλος μου με το Wiikey δεν μπορεί να παίξει το super mario galaxy του θείου.

Πρίν κάνει update το modchip, (δεν ήξερε για το "πρόβλημα"), έκανε το update που υπήρχε στο παιχνίδι (το 3.1 είναι?), και φυσικά του πέταξε το γνωστό error όταν πήγε να παίξει το παιχνίδι.

Έκανε το update στην έκδοση 1.9b, αλλά πάλι του βγάζει το ίδιο error. Πρέπει να κάνει και κάτι άλλο? Δεν νομίζω να έχει τρέξει το setup disc.

Αν χρειαστεί το setup disc που θα το βρεί?

Δημοσ.

ρε παλικαρια εγω φοβάμαι να βαλω το firmware 1,9g γιατι απότι διάβασα σε διάφορα forum το συγκεκριμένο firmware έχει μεγάλη περίπτωση να καταστρέψει το τσιπάκι.πολύς κοσμάκις που το έβαλε έπαιζε μια χαρά για καμιά 10-30 μέρες και μετά πάπαλα,διάβαζει το wii τους μόνο αυθεντικά.μερικοί βάλανε καινούριο wiikey καθός δεν μπορούσαν να διαβάσουν το δισκάκι με το flasharisma σε παλιά έκδοση.

λοιπόν εγώ επειδή δεν έχω λεφτά για 2ο τσιπ θα περιμένω για official firmware και οχι beta,μπας και το στρώσει.είπα να κάνω αυτό το ποστ για να γνωρίζουν μερικοί που δεν το εχουν ψάξει οτι μπορεί να αντιμετωπίσουν τέτοιο πρόβλημα(βασικά θα ήθελα να μάθω αν αυτοί που περάσατε το update είχατε κανα τέτοιο πρόβλημα,ή πόσες μέρες έχετε βάλει το νεο firmware.)

καταραμένη nintendo εσύ και τo antipiracy προγραμμα σου ,δεν μπορούσες να μάθεις από την sony που δεν της καίγεται καρφί?

Δημοσ.

Gia xara paides mia erotisi diavazo edo kai 3-4 meres ta post edo kai 8elo na me diafotisete me 2-3 pragmata pou den katalava.

1.leo na agoraso to wiikey alla den 3ero apo pou (min to agoraso kai ou steiloun oti na ne)

2.Exo vrei pou prepei na topo8eti8ei to wiikey alla den diekrinizei gia ti koliseis polla kai den 8elo na kano kamia vlakeia .An mborei kapoios na mou dieukrinisei auto to kommati.

Euxaristo!! An den mborei na apanti8ei kati public steilte PM.

Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα και σας παρακαλω απαντηστε εαν ξερετε.

1) Που μπορωνα βρω ενα τετοιο τσιπακι και ποσο κανει μαζι με την εγκατασταση?

1) Μπορει να αποβει επικινδυνο για το wii μου?

3)Ενα τετοιο τσιπ, τι ακριβως κανει, δινει την δυνατοτητα στο wii να παιζει αντιγραμμενα παιχνιδια(οπως στο κομπιουτερ) ?

Δημοσ.

Me aformi to delay tou Smash Bros Brawl gia to Wii, arxisa na skeftome enallaktikes liseis .. Yparxei kanena modification pou mporo na kano sto Wii mou gia na paizei amerikanika paignidia ( original ) ??

Δημοσ.

Ναι υπαρχει τροπος.

Βαζεις το config disk του wiikey και κανεις το region free ON.

Το αν θα παιζει το ntsc παιχνιδι σε pal wii δεν εξαρταται μονο απο το region free αλλα απο πολλα και διαφορα που ισως ειναι και χωρις απαντηση.

Το σιγουρο ειναι οτι στα forum οταν βγαινει ενα καινουργιο παιχιδι ολο και καποιος το δοκιμαζει και αναφερει τι γινεται.Αν παιζει η οχι , αν κολλαει, αν δημιουργει διπλα καναλια κτλ....

Οποτε καταρχην "ανοιξε" το region free του wiikey και περιμενεις να βγει το SΒΒ και ελπιζεις!

edit: Βασικα δεν αναφερεις αν εχεις καποιο chip ή οχι!!!Εγω υπεθεσα οτι εχεις wiikey επανω οποτε sorry αν ειναι ακυρο το ποστ!!!

Δημοσ.
Ναι υπαρχει τροπος.

Βαζεις το config disk του wiikey και κανεις το region free ON.

Το αν θα παιζει το ntsc παιχνιδι σε pal wii δεν εξαρταται μονο απο το region free αλλα απο πολλα και διαφορα που ισως ειναι και χωρις απαντηση.

Το σιγουρο ειναι οτι στα forum οταν βγαινει ενα καινουργιο παιχιδι ολο και καποιος το δοκιμαζει και αναφερει τι γινεται.Αν παιζει η οχι , αν κολλαει, αν δημιουργει διπλα καναλια κτλ....

Οποτε καταρχην "ανοιξε" το region free του wiikey και περιμενεις να βγει το SΒΒ και ελπιζεις!

edit: Βασικα δεν αναφερεις αν εχεις καποιο chip ή οχι!!!Εγω υπεθεσα οτι εχεις wiikey επανω οποτε sorry αν ειναι ακυρο το ποστ!!!

Oxi file den exo chip .. Mporeis na peis liges plirofories, opos gia paradeigma apo pou mporo na paro ena, posa kostizei, ti kindinoi yparxoun ktl. ?? To topic auto einai apla terastio gia na vro tis plirofories pou xreiazome kai etsi tha eimoun eugnomon ..

Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αυτους που εχουν τσιπαρει την κονσολα τους.

1) Που μπορω να βρω ενα τετοιο τσιπ.

2) Ποσο κοστιζει αυτο το τσιπ μαζι με την εγκατασταση.

3) Ειναι επικυνδινο για το wii? (Η μπορει να γινει επικυνδινο?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...