Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περνα κατευθειαν το 1.9g και βαλε και λιωσε το SMG.

Δεν χρειαζεται να περασεις το 1.9b.

Thanks! :-D:-D:-D

ΥΓ (3 ώρες μετά...) Το παιχνίδι είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... Δεν το περίμενα ούτε για πλάκα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια βοηθεια ρε παιδια για την λειτουργια του fixsize.cmd & filechop.exe.

Θελω να δοκιμασω το configdisk 1.3 του wikey χωρις να χρησιμοποιησω το GCOS.

Κατεβασα το αρχειο απο το σιτε και εκανα μια δοκιμη χωρις να του αλλαξω μεγεθος και οπως αναμενοταν δεν το διαβασε το wii.Μετα προσπαθησα να το "φτιαξω" στο σωστο μεγεθος αλλα δεν τα καταφερα.

οταν χρησιμοποιω το fixsize με την σωστη εντολη(fixsize.cmd bootdisk.pal.iso 1459978240) μου βγαζει μυνημα "1459978240 was unexpected this time" και οταν χρησιμοποιω το filechop Μου βγαζει "opening file bootdisk.pal.iso ...error"

Τι να φταιει??

Το update του wiikey 1.9g οπως το κατεβασα το εγραψα και λειτουργησε χωρις να του αλλαξω μεγεθος.Το config ομως δεν λειτουργει.Με το GCOS τρεχει αλλα επειδη δεν εχω GC controller δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις γιαυτο θελω να τρεξω το config κατευθειαν για να τις αλλαξω με το reset.

Δεν ξέρω αν είναι αργά αλλά να απισημάνω ένα λάθος που έκανα και εγώ την πρώτη φορά λόγω συνήθειας. bootdisc.pal.iso και όχι bootdisk.pal.iso

Ένα γραμματάκι λάθος και πετάει το μύνημα "1459978240 was unexpected this time"

Δεν ξέρω αν είναι αργά αλλά να απισημάνω ένα λάθος που έκανα και εγώ την πρώτη φορά λόγω συνήθειας. bootdisc.pal.iso και όχι bootdisk.pal.iso

Ένα γραμματάκι λάθος και πετάει το μύνημα "1459978240 was unexpected this time"

Ποτε δεν ειναι αργα!!!!Την ειχα παρατησει την προσπαθεια γιατι εχω καταπιαστει με την σχολη μου και το SMG!!!

Δηλαδη ποσο λαλακας ειμαι??:X

Τοσο καιρο λες και ειμαι τυφλος το εβαζα με k.

Καπακια το εγραψα σωστα και αμεσω το εκανε 1,45Gb.Αρκει να το δοκιμασω τωρα.

Φιλε αντώνη ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:-D:-D:-D

@nuxx

Οποιον περνας πρεπει να σε περναει και εκεινος ωστε να αρχισει η μεταφορα mii κτλ.

Οποτε καταρχην πρεπει να δημοσιοποιησεις το wii number σου.

Παιδια sos.

Χθες εβαλα το super mario paper pal (αντιγραφο) και μου ζητησε update το εκανα και μετα πηγα να το τρεξω και μου εβγαλε το γνωστο μηνυμα οτι δεν παιζει.Αφου κατεβαζω το wiiKey update v1.9g καιω το φακελο bootdisk.pal κανω ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ το update.Ξαναβαζω το παιχνιδι να παιξει και μου ξαναεβγαζε το μυνημα οτι δεν μπορει να τρεχει.Βαζω το wiiKey base v1.3 και αλλαζω δεν θυμαμαι με ποιες επιλογες το Region override και το Full GC regionfree.Απο τοτε δεν διαβαζει κανενα δισκακι ουτε αυθεντικο ουτε κοποια.Τιποτα.Τι κανω τωρα?Παιδια το εχω τσιπαρει πριν ενα μηνα τοτε που πηρα το wii και ειναι αδουλευτο εντελως επειδη δεν ειχα χρονο.

Παιδιά σύντομα παο για αγορά του Wii Pre Chiped με Wiikey από GRMODS. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Χρειάζεται να έχω ειδικό αντιγραφικό για να γράφω τα DVD's??? Επίσης άκουσα ότι τα Verbatim DVD-R είναι τα καλύτερα για να γράφω Wii Games. Ισχύει??? Επί ποσο να τα γράφω???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Παιδιά σύντομα παο για αγορά του Wii Pre Chiped με Wiikey από GRMODS. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Χρειάζεται να έχω ειδικό αντιγραφικό για να γράφω τα DVD's??? Επίσης άκουσα ότι τα Verbatim DVD-R είναι τα καλύτερα για να γράφω Wii Games. Ισχύει??? Επί ποσο να τα γράφω???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Ειδικο αντιγραφικο για να τα καψεις δεν θελεις.Αν εχεις αυθεντικο παιχνιδι και θες να το αντιγραψεις τοτε χρειαζεσαι συγκεκριμενες μαρκες dvdrom.Verbatim tdk memorex maxell δεν θα εχεις προβλημματα.

4χ ταχυτητα

Παιδια sos.

Απο τοτε δεν διαβαζει κανενα δισκακι ουτε αυθεντικο ουτε κοποια.Τιποτα.Τι κανω τωρα?Παιδια το εχω τσιπαρει πριν ενα μηνα τοτε που πηρα το wii και ειναι αδουλευτο εντελως επειδη δεν ειχα χρονο.

Mallon tha exei ginei kapoia anabathmisi lathos,

kai ta exei paixei to tsipaki to opoio tha xreiastei allagi.

Allios tha ftaiei to laser, pou den to pisteuo...

Γεία σας! Αν μπορείτε βοήθεια με για το SMG.. Επειδή έχω πρόβλημα, (έκανα το update του παιχνιδιού και μετά μου εμφάνησε, αφου έδειχνε στο menu ότι το διαβάζει το dvd, "Error #001unauthorized device has been detected.") εάν κάνω το update του wiikey (σε 1,9g) θα μπορέσω να το τρέξω ή θα δημιουργήσει πρόβλημα τώρα; Βοηθήστε με σας παρακαλώ!

Γειά σας παίδες.Έχω βάλει το wiikey εδώ και μέρες και παίζει μια χαρά ότι game του "θείου" του έχω βάλει ώς τώρα, αν και το δεν κατάφερα να διαβάσει κανένα από τα configuration ή upgrade dvds.(διαβάζει ότι είναι gamecube disc αλλά με το start βγάζει error, αν και το κατέβασα και το έγραψα πολλές φορές σε διαφορες μάρκες και ταχύτητες και όλα τα "γιατροσόφια" που βρήκα εδώ και αλλού).

To έχω πάρει μετά που βγήκε το 1.9g οπότε υποθέτω μου ήρθε με το τελευταίο update και αφού μου έπαιξε ότι ήθελα είπα να το αφήσω.

Τώρα όμως έβαλα για πρώτη φορά παιγνίδι που μου ζητά update (Guitar hero pal)

είπα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρόβλημα,διπλά channels ή κάτι με το συγκεκριμένο update αυτού του game πριν το κάνω.

Να ρωτήσω και γενικά, είναι όλα τα pal οκ για update έστω και αν είναι backup και μόνο τA ntsc μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...