Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ απο το πρωι να βρώ κάποιον/κάποιο μαγαζί για να επισκευτώ να wiikeyaro το wii μου !! Mα δεν βρίσκω τίποτα??

Πήρα στους grmods (πως τους είπατε) ... παρασκευή και σήμερα(δευτέρα) το τηλέφωνο τους κλειστό, παίρνω έναν γνωστό ενός φίλου μου .. χτυπάει και δεν το σηκώνει.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Επειδή μένω μακριά απο κέντρο αθήνα δεν μπορώ να κατέβω και να είναι κλειστό/να μην μπορούν.

Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι?

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνηθως ειναι ανοιχτοι απο 11:00-19:00 ολη την βδομαδα εκτοσ ΣΚ μου φαινετε.

Οποτε παρτους τηλ εκεινες τις ωρες και καποιον θα πετυχεις.Και κανονισε μαζι τους ποτε να πας.

Δημοσ.

geia sas pedia

telika apo ola to chipakia poy exoyn kykloforisi pio einai to kalytero gia sas ego px skeftomai na toy balo to cyclon eseis ti lete kala tha kano?

Δημοσ.
14/11 bgike to SMG gia PAL

Kseroyme an me to 1.9g exei emfanistei kanena problima !!!

Όχι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχω wiikey 1.9g και έβαλα το PAL Super Mario Galaxy το αυθεντικό όμως και δεν είδα τίποτα ανησυχητικό. Απλά σου λέει στην αρχή να κάνεις update, πατάς ok, και μετά παίζει μια χαρά.

Εξαιρετικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Paidia 8a i8ela mia mikri boi8ia. Ebala simera na paiksw to Super Mario Galaxy (pal), ekana to update pou mou zitise stin arxi kai pataw na to treksw meta kai eki pou kanonika 8a eprepe na arxize to paixnidi mou bgazi to ekis minima:

"Error #001unauthorized device has been detevted."

Dokimasa na dw an ta alla games pou ixa kai douleboun kai douleban mia xara. Dokimasa na to grapsw kai se dvd diaforetikis markas kai pali ta idia. Kseri kanenas ti mpori na ftei? Exw chipari to wii me to wiikey, emfanise se kanena allon to idio problima?

Euxaristw

Δημοσ.

Το update του wiikey 1.9g το εκανες???

Αν οχι αυτο φταιει γιατι το βγαλανε γιαυτο τον λογο.

Το οτι το SMG δεν επαιζε λογο καινουργιου κολπου της Ν αλλα λυθηκε και αυτο.

Οποτε τραβα στο σιτε του wiikey κατεβασε το αρχειο και κανε το update και θα χαρεις μια χαρα το SMG.

Δημοσ.
Το update του wiikey 1.9g το εκανες???

Αν οχι αυτο φταιει γιατι το βγαλανε γιαυτο τον λογο.

Το οτι το SMG δεν επαιζε λογο καινουργιου κολπου της Ν αλλα λυθηκε και αυτο.

Οποτε τραβα στο σιτε του wiikey κατεβασε το αρχειο και κανε το update και θα χαρεις μια χαρα το SMG.

Μια χαζη ερωτηση μην βαρατε.Επειδη εχω το wii ενα μηνα και δεν εχω ασχοληθει καθολου μαζι του μονο το τσιπαρα με wiikey σημερα μου φερανε το super mario galaxy.(pal)Κατεβασα το wiikey 1.9g και εχει τρεις φακελους bootdisk.jap, bootdisk.pal, bootdisk.us.Εγω ποιον φακελο κανω update ?

Δημοσ.

Καλησπέρα κόσμε...

Ποια είναι η καλύτερη λύση Σήμερα για τσιπάρισμα wii? Υπάρχει "ανώδυνος" - firmware τρόπος; (λέγε με 360)...

Απο όσα διαβάζω το wiikey συνεχίζει μέχρι και σήμερα να υποστηρίζει τα πάντα άνετα...

Κάποιο "μαγαζί" στη θεσσαλονίκη για να πάρω wiikey ξέρουμε;

Κατα προτίμηση χωρίς εγκατάσταση...

Ειδάλλως ποιες είναι οι ενδεικτικές τιμές;

ΤΗΝΧ εκ των προτέρων...

Δημοσ.
Καλησπέρα κόσμε...

Kalispera

Ποια είναι η καλύτερη λύση Σήμερα για τσιπάρισμα wii?

WiiKey

Υπάρχει "ανώδυνος" - firmware τρόπος; (λέγε με 360)...

Oxi

Απο όσα διαβάζω το wiikey συνεχίζει μέχρι και σήμερα να υποστηρίζει τα πάντα άνετα...

Nai giauto einai kai to kalitero exei tin megaliteri ipostiriksi

Κάποιο "μαγαζί" στη θεσσαλονίκη για να πάρω wiikey ξέρουμε;

Nai kai ton lene kosta

Κατα προτίμηση χωρίς εγκατάσταση...

Meso internet

Ειδάλλως ποιες είναι οι ενδεικτικές τιμές;

Original 30euro

Clone 15euros

ΤΗΝΧ εκ των προτέρων...

Parakalo

ps: gia kana kafe tha bgoume re blaka akoma tilefono perimeno !!

Δημοσ.
Μια χαζη ερωτηση μην βαρατε.Επειδη εχω το wii ενα μηνα και δεν εχω ασχοληθει καθολου μαζι του μονο το τσιπαρα με wiikey σημερα μου φερανε το super mario galaxy.(pal)Κατεβασα το wiikey 1.9g και εχει τρεις φακελους bootdisk.jap, bootdisk.pal, bootdisk.us.Εγω ποιον φακελο κανω update ?

Λογικα αφου εχεις PAL Wii τοτε θα παρεις το bootdisk.pal.iso θα το γραψεις πχ. με το imgburn και θα το βαλεις στο Wii.

Αν δεν εχεις gamecube χειριστηριο μην ανησυχεις αντι να πατας το Α που θελει μπορεις να πατας το reset.Ετσι το εκανα και μολις τωρα βαζω να δοκιμασω το galaxy:lol::lol:

Δημοσ.

ps: gia kana kafe tha bgoume re blaka akoma tilefono perimeno !!

lol....

Εγώ σου είπα... απο τον κώστα το πολύ πολύ να πάρω τροφή για τα καναρίνια (που δεν έχω)...

Να είσαι μάχιμος... θα παραγγείλω το συντομότερο δυνατόν και θα παλέψουμε την εγκατάσταση :P

Δημοσ.
Λογικα αφου εχεις PAL Wii τοτε θα παρεις το bootdisk.pal.iso θα το γραψεις πχ. με το imgburn και θα το βαλεις στο Wii.

Αν δεν εχεις gamecube χειριστηριο μην ανησυχεις αντι να πατας το Α που θελει μπορεις να πατας το reset.Ετσι το εκανα και μολις τωρα βαζω να δοκιμασω το galaxy:lol::lol:

Ευχαριστω φιλε μου

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά για να είμαι σίγουρος... Για να παίξω το SMG αρκεί να περάσω στο wiikey το 1.9g απευθείας?

Εννοώ, μήπως πρέπει πρώτα να περάσω το 1.9b?

Στη συνέχεια απλά παίζω το SMG pal ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...