Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η λυση ειναι απλη για το config disk αλλα απαιτει τη χρηση του Imgburn. Σου κανει το δισκακι ετοιμο για γραψιμο, ειχα αντιμετωπισει κ εγω το ιδιο προβλημα και η λυση ηταν αυτη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με το imgburn το γραφω!!!! Μηπως θελει καμια ρυθμιση το προγραμμα???

Τι λαθος μπορει να κανω?

Το κατεβαζω απο την σελιδα που το κατεβαζει ολος ο κοσμος και δεν μου δουλευει.

To gc controller θα βοηθησει γιατι μπορω να ξεκιναω το config disk μεσω του GCOS.

Το προβλημα σου επικεντρωνεται στην εγγραφη και αναγνωριση του δισκακιου (!) αν καταλαβα σωστα.

Το δισκακι θα στο εμφανισει σαν gc game στο game channel. Για navigation στο μενου αφου φορτωσει χρησιμοποιεις ειτε το σταυρο του gc controller ειτε το reset της κονσολας σου.

Παιδιά την πάτησα με το update του super mario galaxy. Μου έβγαλε duplicated news και weather channels!

Έχω ξενερώσει...

Μπορώ να τα εξαφανίσω? Έκανα format wii memory αλλά τίποτα...

Παρακαλώ όποιος ξέρει να βοηθήσει!

Όταν είσαι στη σελίδα του Wii με τα κανάλια, πήγαινε πάνω από το ένα διπλό κανάλι που δημιουργήθηκε, κρατώντας πατημένο το Β πάτα το Α και μετακίνησέ το στην τελευταία σελίδα. Κάνε το ίδιο και για το 2ο διπλό κανάλι.

Τα διπλά κανάλια δε φεύγουν δυστυχώς.

Paidia geia sas!

Exo to wiikey kai simera ekana meso Wi-Fi to update se 3.1.

Kai eno panta mou etrexe to cd "wiikey config 1.3". Tora to blepei san gamecube cd alla otan patao na mou to treksei mou leei error cd.

To ksana egrapsa kai tipota.

Episis meta to update etreksa gia proti fora to "Medal Of Honor" kai mou kanei polla kolimata sto menu.

Kserei kaneis tipota?

Mipos den eprepe na kano update?

Sas parakalo boithia!

Και τί σημαίνουν τελικά τα διπλά κανάλια? Είναι κάποιο bug?

Θα επηρεάσει την κονσόλα μας για κάποιο λόγο?

Αν γίνει νέο update από nintendo πιστεύετε ότι μπορεί να εξαφανιστούν τα διπλά κανάλια? Ή θα μείνουν για πάντα?

Αν γίνει νέο update από nintendo πιστεύετε ότι μπορεί να εξαφανιστούν τα διπλά κανάλια? Ή θα μείνουν για πάντα?

Κανένα bug. Απλά βάζεις στην ουσία ένα update το οποίο δεν είναι σχεδιασμένο για την έκδοση της κονσόλας σου. Η λειτουργεία ευτυχώς δεν επηρεάζεται. Με καινούριο update δε νομίζω να φύγουν, μιας και στην ουσία το επόμενο update θα λειτουργήσει στα "pal" κανάλια ενώ τα 2πλά είναι της ntsc έκδοσης.

Το αρνητικό της υπόθεσης, είναι πως ΑΝ θελήσει η nintendo να βρει αν έχει γίνει mod σε κάποιο wii, θα είναι πανεύκολο αν δουν οι τεχνικοί διπλά κανάλια και έτσι πιθανό service θα πάει περίπτατο. Δε νομίζω όμως να το προχωρήσουν τόσο...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να τα μετακινήσεις τέρμα δεξία για να μην φαίνονται (πατημένο Α + Β για να τα κάνεις drag 'n drop).

Paidia geia sas!

Exo to wiikey kai simera ekana meso Wi-Fi to update se 3.1.

Kai eno panta mou etrexe to cd "wiikey config 1.3". Tora to blepei san gamecube cd alla otan patao na mou to treksei mou leei error cd.

To ksana egrapsa kai tipota.

Episis meta to update etreksa gia proti fora to "Medal Of Honor" kai mou kanei polla kolimata sto menu.

Kserei kaneis tipota?

Mipos den eprepe na kano update?

Sas parakalo boithia!

Πρέπει να τρέξεις το config disc από GCOS για να το κάνεις region-free. Στο επίσημο forum του wiikey υπάρχουν έτοιμα iso του GCOS μαζί με config 1.3.

εχω κατεβασει μερικα παιχνιδια gamecube απο rapidshare και ολα ενταξει.

το τελευταιο παιχνιδι που κατεβασα ομως δεν εχει καποια γνωστη καταληξη (rar/zip και λοιπα) και ετσι δεν ξερω τι να κανω.

θα σας δωσω ενα παραδειγμα:

gamecube.7z.001

gamecube.7z.002

gamecube.7z.003

οι καταληξεις που εχει ειναι αριθμοι και αυτο το 7z με βαζει σε υποψιες.

εχω δοκιμασει να αλλαξω την καταληξη σε καθε γνωστη μορφη που υπαρχει αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα αφου καθε φορα που παω να το ανοιξω μου λεει πως το αρχειο ειτε ειναι σε αγνωστη μορφη ειτε ειναι κατεστραμενο.

δεν νομιζω να μην εχει κατεβει κανονικα αφου το εχω κατεβασει πολλες φορες. επισης εχω κατεβασει και αλλες φορες παιχνιδια με καταληξη αριθμου και πριν απο αυτο να εχει το 7z και παλι χωρις κανενα αποτελεσμα. καποιο κολπο θα υπαρχει που εγω δεν το ξερω.

ευχαριστω πρωκαταβολικα για τις απαντησεις.

εχω κατεβασει μερικα παιχνιδια gamecube απο rapidshare και ολα ενταξει.

το τελευταιο παιχνιδι που κατεβασα ομως δεν εχει καποια γνωστη καταληξη (rar/zip και λοιπα) και ετσι δεν ξερω τι να κανω.

θα σας δωσω ενα παραδειγμα:

gamecube.7z.001

gamecube.7z.002

gamecube.7z.003

οι καταληξεις που εχει ειναι αριθμοι και αυτο το 7z με βαζει σε υποψιες.

εχω δοκιμασει να αλλαξω την καταληξη σε καθε γνωστη μορφη που υπαρχει αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα αφου καθε φορα που παω να το ανοιξω μου λεει πως το αρχειο ειτε ειναι σε αγνωστη μορφη ειτε ειναι κατεστραμενο.

δεν νομιζω να μην εχει κατεβει κανονικα αφου το εχω κατεβασει πολλες φορες. επισης εχω κατεβασει και αλλες φορες παιχνιδια με καταληξη αριθμου και πριν απο αυτο να εχει το 7z και παλι χωρις κανενα αποτελεσμα. καποιο κολπο θα υπαρχει που εγω δεν το ξερω.

ευχαριστω πρωκαταβολικα για τις απαντησεις.

http://www.7-zip.org/

ευχαριστω παιδια:-D

αυτη ηταν η λυση.

υπαρχει καποιος εδω μεσα απο τρικαλα με τσιπαρισμενο Wii? κατι πηρε το ματι μου παλια.

εαν ναι, τοτε ας μου στειλει pm για ανταλαγη παιχνιδιων :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...