Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

gia na mporo na paikso paixnidia opos to naruto kai to zack and wiki pou einai diladi ntsc sti konsola mou,pou den exo anavathmisei to software tou wiikey kai exo kanei update sto wii mou mono mia fora meso internet xreiazetai na xrisimopioiso to regionfrii gia na mi brikarei i na kano prota update meso internet kai meta de tha yparxei fovos brikarismatos apo ntsc paixnidi kai epomenos oute logos na xrisimopioiso to regionfrii (pou den eimai kia sigouros ti akrivos kanei) ?

euxaristo ek ton proteron osous apantisoun!

Δημοσ.

Κάνεις πρώτα update μέσω internet. Το Zak & Wiki δεν έχει update μέσα, οπότε το τρέχεις άφοβα. Το Naruto (όπως και το Bleach) δε λειτουργεί σε PAL κονσόλα.

Το regionfrii κάνει την ίδια δουλειά που κάνει και η region free λειτουργεία του wiikey. Μερικά δουλεύουν, μερικά όχι.

Λίγο άσχετο, αλλά και από όσα διάβασα, το Naruto δε θα βγει Ευρώπη.

Δημοσ.

Πας στη σελίδα του wiikey, κατεβάζεις το update, κάνεις extract από το rar το PAL.iso που έχει, το γράφεις με το imgburn σε ένα DVD, το πετάς στο wii, ακολουθείς τις οδηγίες και είσαι έτοιμος.

(μέσα το rar που θα κατεβάσεις έχει και οδηγίες)

Δημοσ.

Μια βοηθεια ρε παιδια για την λειτουργια του fixsize.cmd & filechop.exe.

Θελω να δοκιμασω το configdisk 1.3 του wikey χωρις να χρησιμοποιησω το GCOS.

Κατεβασα το αρχειο απο το σιτε και εκανα μια δοκιμη χωρις να του αλλαξω μεγεθος και οπως αναμενοταν δεν το διαβασε το wii.Μετα προσπαθησα να το "φτιαξω" στο σωστο μεγεθος αλλα δεν τα καταφερα.

οταν χρησιμοποιω το fixsize με την σωστη εντολη(fixsize.cmd bootdisk.pal.iso 1459978240) μου βγαζει μυνημα "1459978240 was unexpected this time" και οταν χρησιμοποιω το filechop Μου βγαζει "opening file bootdisk.pal.iso ...error"

Τι να φταιει??

Το update του wiikey 1.9g οπως το κατεβασα το εγραψα και λειτουργησε χωρις να του αλλαξω μεγεθος.Το config ομως δεν λειτουργει.Με το GCOS τρεχει αλλα επειδη δεν εχω GC controller δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις γιαυτο θελω να τρεξω το config κατευθειαν για να τις αλλαξω με το reset.

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς και γω είχα παιδευτεί αρκετά να κάνω το configuration disc να δουλέψει (πριν μάθω για το gcos...) αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Δε νομίζω ότι κάνουμε κάτι λάθος, ίσως να είναι ιδιοτροπία με μερικά wiikey? Τελικά εγώ την έκανα τη δουλειά μου με gcos και gc controller, είχα ευτυχώς. Δεν ξέρεις κανέναν με gamecube να το δανειστείς, να κάνεις τις ρυθμίσεις?

Δημοσ.

@pavlosvlass: δοκίμασε να κάνεις burn image (4x ή 8x και χωρίς fixsize και filechop) με το imgburn (free πρόγραμμα, κάντο google). Αν δεν πετύχει, δοκίμασε να το κάψεις με διαφορετική μάρκα dvd.

Απλά: όπως έχεις το iso κάντο burn μέσα από το imgburn και δοκίμασε.

Δημοσ.

@panther παλι το ιδιο βγαζει "1459978240 unexpected this time"

Το εχω δοκιμασει με TDK/VERBATIM/SONY dvd kai σε διαφορες ταχυτητες και παλι το wii δεν θελει να το διαβασει και βγαζει error.

Οποτε για να μην χαλαω λεφτα σε dvdr μαλλον θα τσιμπισω ενα gc controller me 15 euro και τελειωνει η φαση!

Δημοσ.

Re paidia eimai teleiws neos kai zalistika me to forum. Exw ena wii edw kai 3 meres me serial number LEH13xxxxx. Episis to software einai 2.1 apoti eida. Kati anaferetai gia ena d2c chip, ti einai auto?

Ti chipaki prepei na valw panw kai pou tha to vrw?, etsi me 2 logia gia na min sas prizw...

Euxaristw poli

Δημοσ.

Οποτε για να μην χαλαω λεφτα σε dvdr μαλλον θα τσιμπισω ενα gc controller me 15 euro και τελειωνει η φαση!

Δεν καταλαβαινω το gc controller σε τι θα βοηθησει. Φροντισε μεσα στον ιδιο φακελο με το bootdisc.pal να ειναι και τα προγραμματα fixsize και filechop.

Aπο κει και περα κανε τα εξεις:

Πάμε Start->Programs->accessories-> command prompt

Μας ανοίγει παράθυρο DOS.

Αν ο φάκελος που έχουμε τα αρχεία και τα iso είναι στον C και λέγεται config έχουμε και λέμε

c:

cd config

fixsize bootdisc.pal.iso ή fixsize wkupdate.1.9b.pal.iso για τη περίπτωση του update

Με αυτό το τρόπο τα 2 αρχεία θα γίνουν 1.3GB και θα μπορείτε να τα γράψετε σωστά.

Δημοσ.

To gc controller θα βοηθησει γιατι μπορω να ξεκιναω το config disk μεσω του GCOS.

Ευχαριστω για τις οδηγιες αλλα και απο DOS ξερω αλλα και τις εχω διαβασει αρκετες σελιδες πιο πριν και σε αλλα σιτε και απο τις ιδιες τις οδηγιες του wiikey.δεν ξερω ρε παιδια τι συμβαινει....

Δημοσ.

Yπάρχει περίπτωση το αρχείο να μή κατέβηκε σωστά.

Εφόσον κάνεις κάτι που το έχουν κάνει εκατοντάδες άλλοι και έχεις διαφορετικά αποτελέσματα, τότε ή κάνεις κάτι λάθος ή το αρχείο που κατέβασες είναι χαλασμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...