Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό είναι να διαβάζουμε λίγο πρίν κάνουμε κάτι.

ΠΟΤΕ δεν κάνεις update από παιχνίδι NTSC στην κονσόλα σου.

Τα παιχνίδια αυτά πρέπει πρώτα να περαστούν απο ειδικό πρόγραμμα για να αφαιρεθεί το update.

2 είναι οι περιπτώσεις αν κάνεις το update από NTSC παιχνίδι.

- Να σου εγκαταστήσει ελλατωματικά δεύτερα Wii News και Weather channels, τα οποία δεν αφαιρούνται με οποιοδήποτε τρόπο

- Να σου καταστρέψουν το firmware της κονσόλας σου, με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να μπείς στις ρυθμίσεις του Wii σου και να μή μπορείς να κάνεις μελλοντικά updates.

Δημοσ.

Από τη σελίδα του wiikey:

[07.10.29] Issues with Super Mario Galaxy

Within the last 24 hours, we have received a huge number of emails from Wiikey users asking about the issues with the new Super Mario Galaxy game that are affecting all serial modchips. We would like to assure everyone that we are currently investigating the issues and will post a new announcement as soon as we have something to report.

Και καπάκια λίγο αργότερα:

[07.10.29] Update on Super Mario Galaxy Issue

In addition to the announcement made earlier today about Super Mario Galaxy, we are pleased to confirm that we have now identified the copy protection method responsible and created a fix.

In order to guarantee stability, we have had to make a fairly major change to the way the code works. While all tests have proven positive, the challenge now is to create a delivery system to allow existing Wiikeys to be updated.

Κοντά είμαστε. :-D Ας ελπίσουμε πως κάτι θα γίνει και θα παίξουμε το Mario Galaxy νωρίτερα. :-)

Δημοσ.

το θεμα ειναι να φτιαξουν το προβλημα και οχι αν θα παιζει το SMG σε PAL κονσολες.Και αυτο γιατι μπορει η Ν τα παιχνιδια απο εδω και περα να τα βγαζει ετσι.

Οποτε ασ ερθει το update να ησυχασουμε και μετα βλεπουμε.

Δημοσ.

Το Mario Galaxy λειτουργεί σε PAL Wii ακριβώς όπως το Metroid. Αφού έτσι και αλλιώς μου δημιουργήθηκαν διπλά κανάλια, θα το βάλω. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα τουλάχιστον.

Περιμένω τώρα και το update για το Wiikey.

Δημοσ.
eisai sigouros?To ekanes?

Δεν το έκανα ακόμη. Περιμένω το update του wiikey. Το έκαναν όσοι έχουν το D2Ckey (πώς στο καλό λέγεται; αυτό με τα 30 καλώδια) και το cyclowiiz που βγήκαν updates. Τα διπλά κανάλια δημιουργήθηκαν σε όσους δεν τα είχαν, ενώ σε όσους είχαν ήδη διπλά κανάλια από το metoid δεν υπήρξε αλλαγή και έτρεξε κανονικά.

Το Mario έχει update το οποίο είναι μόνο για να παίξει το ίδιο το παιχνίδι και δεν αλλάζει το firmware της κονσόλας. ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ 10-15% ΟΠΩΣ ΤΟΥ METROID ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ WII ΕΓΙΝΑΝ BRICK.

Στο site του wiikey αναφέρουν πως λειτουργεί το update και το μόνο που μένει είναι να βρουν πως θα το κάνουν σε μορφή ώστε να μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση όσοι το έχουν.

Δημοσ.

Επειδή το έχω χάσει λίγο στο συγκεκριμένο θέμα, όλα τα καινούρια Wii έχουν το D2C drive?

Τα Wiikey/Cyclowiz δουλεύουν σε αυτά? Ή μόνο το D2CKey?

(στη σελίδα του d2ckey αυτό υποστηρίζουν. Γενικά πάντως δεν κυκλοφορεί πολύ. Τόσο καινούριο είναι? Γενικά έχει κάποιο μειονέκτημα -πέρα από τη δύσκολη εγκατάσταση- μέχρι στιγμής? Σε τι τιμή παίζει?)

Δημοσ.
Επειδή το έχω χάσει λίγο στο συγκεκριμένο θέμα, όλα τα καινούρια Wii έχουν το D2C drive?

Τα Wiikey/Cyclowiz δουλεύουν σε αυτά? Ή μόνο το D2CKey?

(στη σελίδα του d2ckey αυτό υποστηρίζουν. Γενικά πάντως δεν κυκλοφορεί πολύ. Τόσο καινούριο είναι? Γενικά έχει κάποιο μειονέκτημα -πέρα από τη δύσκολη εγκατάσταση- μέχρι στιγμής? Σε τι τιμή παίζει?)

Τα καινούρια Wii έχουν αυτό το chip, ναι. Δεν έχουν έρθει ακόμα Ελλάδα όμως από ό,τι έχω διαβάσει. :-) Σε αυτά, δουλεύει μόνο το d2ckey λόγω της αλλαγής που έχει γίνει πάνω στο Wii από την Nintendo.

Κατασκευάστηκε από το ίδιο team που έφτιαξε και ο Wiikey. Μειονέκτημα δεν έχει πέρα από τη δύσκολη εγκατάσταση. Από όσα έχω διαβάσει, είναι καλύτερο από όσα κυκλοφορούν μέχρι τώρα, αλλά εγκατάσταση γίνεται μόνο στα καινούρια Wii και όχι στα πιο παλιά.

Δημοσ.

Η εμπειρια μου απο το super Mario galaxy (πφφφ)Το βαζω κανει update βγαζει κανονικα το καναλι του παιχνιδιου και γεματος χαρα παταω...Και βλεπω error 01 Unauthorized device....Nintendo -modchip 1-1 lol ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...