Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολη την βδομαδα ειναι ανοιχτα εκτος ΣΚ.

Τωρα για ωρες ειναι λιγο περιεργες.πχ σημερα ειναι μεχρι τις 7.

Παρτους ενα τηλ να συνεννοηθεις πιο ευκολα.

Εγω μολις γυρισα απο εκει!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα και απο μενα.Νεος πρωτη φορα ποσταρω με λιγες αποριες.Εχω παρει εδω και αρκετο καιρο γυρω στους 4-5 μηνες ενα Wii.Λογο περιορισμενου χρονου μολις σημερα ασχοληθηκα μαζι του.Το συνδεσα στο ιντερνετ και χωρις να μου ζητηση αν θελω εκανε update στο νεο firmware 3.1e.Δεν ειχα προσεξει ποιο firmware ειχε.

Γινεται να γινει downgrade το firmware? Ρωταω γιατι εχω παραγγειλει το action replay για το game gube συμβατο με το wii και αναφερει οτι ειναι συμβατο κατω απο firmware 3.0.

Μεχρι ποση χωριτικοτητα sd memory card μπορει να διαβασει?Εχετε να που προτεινετε και καποια για αγορα.

Αυτη τη στιγμη ειναι το wiikey το καλυτερο mod chip?Υπαρχει καποιο αλλο να προτεινετε?

Τοποθετωντας ενα τσιπ μπορεις να σερφαρεις στο ιντερνετ, γενικος να χαιρεσε ολα τα καλουδια οταν εισαι on line χωρις να εχεις κακα επακολουθα?

Με την τελευταια αναβαθμιση firmware 3.1e οσες κονσολες εχουν τσιπ αντιμετοπιζουν καποιο προβλημα?

Συγνωμη για την αμαθεια αλλα ειναι η μονη κονσολα που δεν μου εχει πεσει στα χερια μου.

Kατι τελευταιο ειναι υποχρεωτικο να κανεις update στα νεα firmware υπαρχουν δηλαδη παιχνιδια που να ζητανε νεοτερο firmware που αν δε το εχεις δεν παιζει το παιχνιδι?

Δυστυχώς, downgrade δε γίνεται, οπότε μάλλον θα έχεις πρόβλημα με την action replay.

Για χωρητικότητα, λογικά όριο δεν υπάρχει.

Μέχρι στιγμής, νομίζω πως ναι, το Wiikey είναι το πιο αξιόπιστο (βγάζοντας το γεγονός πως update βγαίνουν μία στο τόσο).

3.1 firmware έχω με wiikey και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Online παιχνίδι μία χαρά. Και registration κανονικότατα έκανα στην ΕΑ sports για το Madden 08 και παίζει σφαίρα.

Μερικά παιχνίδια, θέλουν update. Όχι υποχρεωτικά στο firmware, αλλά όπως το Metroid 3 περνάνε μέσα κάποια δεδομένα ξεχωριστά από το firmware.

Δυστυχώς, downgrade δε γίνεται, οπότε μάλλον θα έχεις πρόβλημα με την action replay.

Για χωρητικότητα, λογικά όριο δεν υπάρχει.

Μέχρι στιγμής, νομίζω πως ναι, το Wiikey είναι το πιο αξιόπιστο (βγάζοντας το γεγονός πως update βγαίνουν μία στο τόσο).

3.1 firmware έχω με wiikey και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Online παιχνίδι μία χαρά. Και registration κανονικότατα έκανα στην ΕΑ sports για το Madden 08 και παίζει σφαίρα.

Μερικά παιχνίδια, θέλουν update. Όχι υποχρεωτικά στο firmware, αλλά όπως το Metroid 3 περνάνε μέσα κάποια δεδομένα ξεχωριστά από το firmware.

Eυχαριστω για τις απαντησεις.Πως γινεται να εγκαταστησω στον opera το flash player?Σε μερικα site δεν μπορω να τα δω.

paidia molis to chipara to wii (wiikey) kai ola ta antegramena paixnidia paizoun mia xara, alla exw to eksis problima.

To dvd me to update mou bgazi error otan trexw to dvd. ebala katef8ian to 1.3 config arxio to pal.iso (To arxeio einai 6.5mb). Entometaksi xoris to update tou wiikey ola ta antigramena paixnidia paizoun mia xara, opote fantazome 8a mou stilan to chipaki me to telefteo update.

Mpori kapios na mou pei pos grafw akribos to dvd pou mou epitrepi na alazw to region?

Euxaristw

Λοιπόν γειά σας και από μένα.

Είμαι καινούριος σε αυτό το forum. Από δευτέρα θα πάω στους grmods για τσιπάρισμα wii. Η κονσόλα έχει το νέο update 3.1e και ενδιαφέρομαι για το wiikey.

Μία απορία που δεν έχει απαντηθεί μάλλον: θα πρέπει να πάρω και νέο dvd rec για το pc μου? γιατί έχει ακουστεί πολλές φορές για ένα μοντέλο της Pioneer το 112D.

Και κάτι ακόμα με τα gamecube games και το audiostream τι παίζει? αυτό δεν το έχω καταλάβει καθόλου.

Ευχαριστώ και θα επανέλθω.

@Devilblaster Και εγω δεν μπορουσα να φορτωσω το 1.3 config Disk αλλα βρηκα στο νετ μια εκδοση που ειναι ουσιαστικα το GCOS με ενσωματομενο το 1.3 config disk και τρεχει μια χαρα.Οποτε βρες αυτο και εισαι ετοιμος.Αν δεν το βρεις πες μου να ψαξω να το βρω να σου πω που ειναι.

Το οτι σου τρεχουν ολα τα παιχνιδια μια χαρα δεν σημαινει οτι εχεις το τελευταιο update.Αλλα δεν χανει τιποτα να τσεκαρεις πια εκδοση εχεις.

@pas2007 Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα ουτε λογο recorder ουτε λογο μαρκας dvd.Δεν νομιζω οτι θα χρειαστει να αλλαξεις dvd-rec.

Οσο για το audiostream στα παιχνιδια gc δεν ξερω.

Παδιά καλημέρα τι γίνεται?

Λοιπόν κοίταξα πριν λίγο στο grmods και είδα ότι το wiikey έχει εξαντληθεί. Αλλά κοιτούσα τα χαρακτηριστικά του Winja και δεν βλέπω μεγάλες διαφορές απ'το wiikey. Επίσης το winja λύνει προβλήματα με παιχνίδια του gamecube με το audiostream από ότι είδα.

Εσείς τι μου προτείνετε από αυτά τα δύο?

panosvlass to mono pou brika gia gcos einai to eksis arxio make-multi-srcv3.rar to opio den kserw an einai to sosto kai den brisko apo pou na to katebasw. An mporis na mou peis to onoma tou arxiou pou katebases esi kai apo pou 8a sou eimouna eugnomon.

Euxaroistw

Για να γράψετε σωστά το 1.3 config disk, θα πρέπει πρώτα να τρέξετε το προγραμματάκι fixsize.cmd και το όνομα του αρχείου του 1.3 config disk, ούτως ώστε να το κάνει στο σωστό size 1.3GB.

Μετά το γράφετε σε δισκάκι. Το προγραμματάκι αυτό εμπεριέχεται στο συμπιεσμένο αρχείο ή του config disk ή του firmware update. Το αρχείο filechop δεν το κάνετε τίποτα.

Μου φαίνεται τελικά ότι οι ισχυρισμοί ότι καθυστέρησε το update προκειμένου να το κάνει ασύμβατο με κλώνους ισχύουν.

Κατέβασα από το επίσημο site το update, το έκαψα με το Nero (που στο κάτω κάτω δεν είναι και κανένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για ISO), το έβαλα στο wii και λειτούργησε άψογα.

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά πιθανό να έχετε κλώνους του wiikey όσοι έχετε πρόβλημα.

Υ.Γ: Υποθέτω ότι το δισκάκι το γράψατε σε DVD σε χαμηλή ταχύτητα, π.χ. 4x.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...