Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία σας παιδιά.

Είμαι καινούριος σε αυτό το forum και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.

Σκέφτομαι σοβαρά να τσιπάρω το Wii μου και θα ήθελα να μου προτείνετε όσοι το έχετε κάνει αυτό τι να προσέξω και ποιό chip να επιλέξω.

Αύριο θα πάω να ρωτήσω από κοντά στο GRmods.

Είδα ποιό πάνω ότι ίσως χρειαστώ άλλο DVD recorder στο PC μου. Έχω 5 διαφορετικά, θα μπορούσατε να μου πείτε πώς θα το μάθω αυτό?

Ευχαριστώ,

Θα επανέλθω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε δε νομίζω να υπάρχει. Εδώ ακόμη δεν έχει βγει ένας αξιοπρεπές emulator για GameCube και θα έχουν βγάλει για Wii ?!

Άλλαξε και η όψη του insomnia. Νομίζω είναι καλύτερη έτσι.

γεια σας παιδια!ειμαι καινουργιος στο φορουμ.ενδιαφερομαι να τσιπαρω το wii και θα ηθελα τη γνωμη σας αν ειναι ευκολο.σε ενα μαγαζι που ρωτησα μου ζητησαν 70 ευρω αλλα δεν ξερω ποιο τσιπ θα βαλει.εσεις τι μου προτεινεται να κανω?να το δωσω στο μαγαζι η να αγορασω καποιο και να το τοποθετησω μονος μου?αν ειναι να αγορασω καποιο ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη?εχω δει οτι υπαρχουν αρκετα τσιπ στην αγορα αλλα δεν γνωριζω και πολλα για να μπορω να κρινω ποιο ειναι το καλυτερο.

επειδη δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες του φορουμ και πιστευω οτι θα ειχαν και αλλα ατομα τις ιδιες αποριες με μενα θα μπορoυσε καποιος να μου ποιες σελιδες να κοιταξω?ευχαριστω προκαταβολικα!

Το έχω βάλει εδώ και καιρό.

Κανένα πρόβλημα! Είναι και official πια. :-)

Ο φιλος παραπανω αναφερεται στο 3.1 που βγηκε σημερα.

Οσοι ειστε με wikey θα το κανετε?Το κανατε?

Τί να σας πώ. Εγώ με 2.2 είμαι ακόμα.

Όσοι έχετε modarismena Wii και είστε sport fans, δοκιμάστε οπωσδήποτε το MLB Power Pros.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο.

Επίσης ούτε updates έχει, ούτε χρειάζεται να του κάνετε κάτι.

Το μόνο που χρειάζεται για να τρέξει σε PAL Wii, είναι από τα settings του Wii να έχετε 576i απεικόνηση στην TV.

Με οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση δεν παίζει.

Για τους Wiikey users, θα πρέπει να έχετε το firmware 1.9b και από το configuration disk 1.3 να έχετε ενεργοποιημένο το Region Free.

Αν ξέραμε και τους κανόνες του baseball....

To παιχνίδι έχει άπειρο βάθος. Και όταν λέμε άπειρο, εννοούμε άπειρο.

Έχει απλό arcade mode για αυτούς που τα θέλουν απλά, έχει full RPG mode για ατέλειωτο λιώσιμο και σε όλα εμπεριέχεται full team strategy σύστημα τύπου Football Manager όπου ελέγχετε τα πάντα στην ομάδα και τους παίχτες.

Α, έχει και Wii mode, όπου παίζετε όπως στο Wii Sports Baseball, έχει και full log σύστημα, όπου αποθηκεύονται συνεχώς τα πάντα με γελοία λεπτομέρεια (πόσες φορές χτύπησε ο Α παίχτης ψιλοκρεμαστή μπαλιά στα αριστερά με φάλτσο κλ κλ)

Όσα και να γράψω λίγα είναι. Έχει τόνους περιεχομένου.

Εδιτ: Στο Neogaf έχει full περιγραφή του παιχνιδιού. Ρίξτε μιά ματιά να πάθετε πλάκα

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=189059

mlb-power-pros-20071008065116920.jpg

mlb-power-pros-20071008065122842.jpg

8a i8ela na rwtisw 2 pragmatakia epidi eimai ligo asxetos se oti afora to wii kai to chiparisma tou.

1)Ta paixnidia tou gamecube ta grafw se dvd i se cd? Epidi katebazw ena paixnidi kai mou dixni oti einai 2cd 0.97GB to ka8ena kai den kserw ti na kanw, mporw na ta grapsw sto idio dvd kai na douleboun i 8a prepi na ta grapsw se diaforetika? An mporw na ta grapsw se 1dvd ta grafw mesa ston idio katalogo i ftiaxnw ksexooristous kai ta bazw mesa?

2)Oson afora to dvd pou 8a exw gia na kanw update to wiikey kai 8a to xrisimopoiw gia na alazw tis ri8misis tou, 8a i8ela na rwtisw pos to grafw. Exw katebasi to config 1.3 kai mesa mou exi 3 iso (bootdisc.jap, bootdisc.pal, bootdisc.us), aplos grafw to iso pou einai gia pal? episis mazi me auta exi ta filechop.exe, fixsize.cmd kai readme.txt (to opoio aplos anaferi mesa ti kani to update auto), ta arxia auta ti ta kanw?

Paratirisa oti sto config.1.2 exi perisoterous katalogous kai application pou den yparxoun mesa sto telefteo update (apps, bootdisc kai dvddump), 8a prepi mipos na kanw prwta to update auto i oxi?

signomi gia to meglao post kai euxaristo

1- Τα Gamecube παιχνίδια γράφονται σε DVD και όχι σε CD. Τώρα μπορείς μέσω του GCOS (GameCube Operating System) να περάσεις περισσότερα από 1 παιχνίδια μέσα σε ένα DVD, κάτι που δε θα το συμβούλευα μιας και υπάρχουν κάποιες μικρές ασυμβατότητες. Στο κάτω κάτω, ένα DVD έχει πολύ κάτω από euro. Δεν είναι και ιδιαίτερο έξοδο. :P Μακρυά από το Nero για τις εγγραφές σου. Κατέβασε το imgburn το οποίο και δωρεάν είναι και γράφει άψογα. :)

2- Απλώς κάνεις burn το pal .iso που έχει σε DVD. Το πετάς μέσα στο Wii, κάνεις το update και καθάρισες. Μη σε απασχολεί το 1.2. Και εγώ κατευθείαν το 1.3 έβαλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...