Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα καλύτερα να ακολουθήσει τον αναλυτικό οδηγό, αφού δεν είναι και τόσο εμφανή μερικά σημεία (οι βίδες κάτω από τα stickerάκια...), μη γίνει καμιά ζημιά.

Όσο για το κατσαβίδι, λογικό μου ακούγεται, με τόσο που κοστίζει. Ωστόσο εγώ με το δικό μου δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το configuration disc έχει επιλογες για region free, οπότε άμα δεν τις πειράξεις θα μπορείς να παίζεις μόνο παιχνίδια για το region της κονσόλας σου (PAL δηλαδή).

- Χρειάζονται μόνο 6 κολλήσεις, ισχύει.

- Για τα εργαλεία, αν εννοείς το κολλητήρι και το καλάι, έχει στα περισσότερα καταστήματα με ηλεκτρολογικά. Πάρε και μια τρόμπα, μπορεί να σου χρειαστεί για να διορθώσεις άμα βάλεις πολύ καλάι. Φρόντισε το κολλητήρι να έχει όσο πιο λεπτή μύτη γίνεται. Σταυροκατσάβιδο υποθέτω έχεις. Τώρα για το triwing κατσαβίδι, δεν ξέρω που θα βρεις. Εγώ το είχα παραγγείλει από discoazul, αλλά γενικά υπάρχει σε όλα αυτά τα site. Κόστος 2-3 ευρώ.

Αυτό το κατσαβίδει κάνει σε όλες τις βίδες? Γιατί είδα ότι αυτές που είναι στο πλάι έχουν τρεις υποδοχές εννώ συτές που είναι στους gamecube controlers έχουν 4 υποδοχές.

Και κάτι άλλο. Αθήνα αυτό που το βρίσκουμε?

Δημοσ.
...Θα χρειαστείς κολλητήρι, καλάι, σταυροκασάβιδο με λεπτή μύτη και ένα triwing κατσαβίδι (αυτό μάλλον έπρεπε να το είχες παραγγείλει...).

Quote στον εαυτό μου :)

Όπως ξαναείπα, δεν ξέρω που υπάρχει στην Αθήνα. Αν ξέρει κάποιος άλλος ας βοηθήσει. Στο δικό μου γράφει πάνω "360/@x50" (εκεί που έχω βάλει @ έχει το σχήμα της μύτης, αυτό το ακτινωτό...).

Δημοσ.

re palikaria merikes erwthseis gia to online me backups.akoma den dokimasa kana online game kai thelw na mathw ti paizei me afta ta friend codes?prepei na exw kapion sto friendlist gia na paiksw mazi tou ?randomies den exei?kai to pio simantio me backed up game den tha exeis to friend code tou paixnidiou (kathos opws diavasa kathe online game exei to diko tou code)kai prepei na to agorasw authentiko gia peksw online?

Δημοσ.

Το μόνο παιχνίδι που γνωρίζω πως δουλεύει χωρίς friend codes, είναι το Madden 08 και κάνει και random επιλογή αν θέλεις.

Το friend code τώρα, προέρχεται από την κονσόλα και όχι από το παιχνίδι. Στο Madden τουλάχιστον με κόπια παίζει κανονικότατα. ;)

Δημοσ.

didimas πού είσαι ρε φίλε χαμένος? Ο πολύκαρπος είμαι!

Πάνε οι εποχές που διδάσκαμε editing στον λαό του we/pes έτσι? Τώρα μας αντιγράφουν άλλοι. Όταν εμείς τα κάναμε αυτά οι άλλοι έτρωγαν κουτόχορτο. Στείλε κανα pm να τα πούμε...

Δημοσ.

[07.09.26] Wiikey update 1.9b from wiikey.cn

The previously leaked version has been found stable, so it is now available from wiikey.cn! This upgrade includes many new features and bug fixes, including a workaround for firmware 3.0 issues, improved media compability, full gc region free, and a working audiofix. Enjoy!

http://wiikey.cn/resources.html

Δημοσ.

[07.09.26] Wiikey update 1.9b from wiikey.cn

The previously leaked version has been found stable, so it is now available from wiikey.cn! This upgrade includes many new features and bug fixes, including a workaround for firmware 3.0 issues, improved media compability, full gc region free, and a working audiofix. Enjoy!

Wiikey 1.9b Update Disc

1.9b Recovery Disc (for emergency use - see readme)

Setup disc v1.2 (Universal PAL/USA/JAP - see readme)

Edit: Κάποιος με πρόλαβε....

Δημοσ.

Από gbatemp:

[07.09.26] Config Disc 1.3

the Config Disc 1.3 is now available for download. USe it to enable the GC Full Regionfree feature on 1.9b firmware.

Στο site ούτε για πλάκα δε μπαίνει. Πλάκωσαν όλα τα λιγούρια!! :P :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...