Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

akoma den to pira kala-kala prepei na ta eftyse. diabaste ti kanei na mou peite gnomes.

xtes to teletaio game pou epaixa itan to ssx blur. simera eipa na do to resident evil 4 wii edition. to ebala kai mou leei "Unable to read disc." To ebgala kai ebala piso to ssx blur to opoio pali mou ebgale to idio error. Dokimasa kai alla games pou epaixa ris 2 teleutaies meres kai ola to idio error! Ekleisa gia ligo to Wii kai meta to anapsa kai ebala to ssx blur pali kai epaixe!

Akouste tora to koufo: otan gyrnao sto Wii home kai kano eject to ssx blur, exakolouthei na mou deixnei to icon tou ssx sto channel kai oti kai na balo "unable to read disc"

H E L P :s

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
akoma den to pira kala-kala prepei na ta eftyse. diabaste ti kanei na mou peite gnomes.

xtes to teletaio game pou epaixa itan to ssx blur. simera eipa na do to resident evil 4 wii edition. to ebala kai mou leei "Unable to read disc." To ebgala kai ebala piso to ssx blur to opoio pali mou ebgale to idio error. Dokimasa kai alla games pou epaixa ris 2 teleutaies meres kai ola to idio error! Ekleisa gia ligo to Wii kai meta to anapsa kai ebala to ssx blur pali kai epaixe!

Akouste tora to koufo: otan gyrnao sto Wii home kai kano eject to ssx blur, exakolouthei na mou deixnei to icon tou ssx sto channel kai oti kai na balo "unable to read disc"

H E L P :s

φιλε μου αν και δεν ξερω πολλα θα προσπαθησω να σε βοηθησω...

ειναι βασικο να χρησημοποιεις καλης ποιοτητας δισκακια(TDK,Verbatim) και να τα γραφεις σε αργη τατυχητα....

μαλλον αυτο φταιει..κανεις εδω δεν ειχε παρομοιο προβλημα και δε μου φαινεται να εισαι εσυ ο ατυχος...

και κατι ασχεο...δοκιμασα να παιξω madden στο ιντερνετ και λειτουργει κανονικοτατα!!!!

Δημοσ.

idi brika 2-3 forum pou anaferoun to problima.

ta diskakia epaizan mines tora (ston prokatoxo tou Wii), kai emena episis epaizan 2 meres astamatita pou to eliosa. episis epaizan games pou katebasa xtes kai proxtes. simera to epiase.... :/

paizai mono kapoia mono af otou ta balo mesa meta apo reset. otan pao sto wii menu meta to game, kano eject, bgazo to diskaki kai akoma exei to icon tou proigoumenou game. bazo allo game mesa, alla to Wii deixnei akoma to proigoumeno.

episis grafo se TY (oxi ta xyma) kai se Verbatim.

edit*

borei aplos na klatare to dvd-rom i to wiikey....

Δημοσ.

λογικα,και χωρις να ειμαι ειδικο αυτο με το παραθυρο πρεπει να ειναι κολλημα του λογισμικου...περιμενε μεχρι αυριο να σου απαντησει και καποιος πιο εμπειρος...

Δημοσ.

Ελπίζω το Wiikey να το κόλλησες με καλλώδια και όχι επάνω στην πλακέτα.

Βγάλε το Wiikey και δες αν έχεις πρόβλημα με τα γνήσια παιχνίδια.

Αν έχεις πρόβλημα και με τα γνήσια παιχνίδια μάλλον θα έσκασες κάποιο fuse το οποίο πάντως φτιάχνει.Σιγουρέψου ότι όλα είναι σωστά και ότι δεν σου έχει ξεφύγει το καλάι κι έχει πέσει σε σημείο που δεν έπρεπε.

Στην τελική μπορεί το Wiikey σου να είναι κλώνος και να φταίει αυτό.

Βάλε Wiinja v1(αν έχεις την πρώτη κονσόλα) ή v2(αν έχεις D2B chipset για να δείς την διαφορά.Μόνο τα +R δισκάκια δεν θα σου παίζουν αν δεν τα κάψεις με bitsetting DVD-ROM.

Δημοσ.

Meta ta parapano pou diabasate, apofasisa na balo to 1.9b kai tin ora pou leei "press reset to test flashing" mou bgazei minima:

"ERROR: test failed! check your connections and try again"

xereis kaneis ti ennoei o poihths?

Δημοσ.

yparxei kaneis Athina/Peiraia pou na xerei apo kolliseis me Wii na me boithisei mesa sto SK? ^^

Δημοσ.

nai entaxei tous ksero autous. exei den antalaxame kai to RROD360 me ena normal?

ase pou olo to Sabbato apla den to sikone kaneis ekei, ennoousa kaneis apo edo pou na min exei ti na kanei tin Kyriaki tou hehe :P

Δημοσ.

Παιδιά, είπα μιας και έχω ακούσει πολλά για διάφορους απατεώνες που υπερχρεώνουν τα τσιπάκια και κάνουν και κακή δουλειά να πάρω το τσιπάκι και να το βάλω μόνος μου. Μιλάμε για το Wiikey.

Το έχω ήδη παραγγηλη από το discoazul (20 ευρώ έκανε) και θα μου έρθει την τρίτη μάλλον. Έχω λοιπόν τρεις ερωτήσεις:

Ποια εργαλεία χρειάζομαι και που θα τα βρω (στην αθήνα)?

Έχω δει σε κάτι διαγράμματα ότι απλός το κολλάς σε έξι σημεία και αυτό ήταν. Αληθεύει η χρειάζονται και άλλα να κάνω?

Και το κυριότερο. Είναι εύκολο να ανοίξω το Wii και να βγάλω τον driver? Αν όχι μπορείτε να ποστάρετε κανένα οδηγό που να λέει πως μπορώ να τον βγάλω?

Δημοσ.

Αναλυτικά οδηγός για να ανοίξεις το wii εδώ.

Θα χρειαστείς κολλητήρι, καλάι, σταυροκασάβιδο με λεπτή μύτη και ένα triwing κατσαβίδι (αυτό μάλλον έπρεπε να το είχες παραγγείλει...).

Δημοσ.

Thanx a lot winmik2kx

Άλλα δύο ερωτήματα μου μένουν αναπάντητα. Οπότε όποιος ξέρει ας απαντήσει.

Btw άμα το εγκαταστήσω κανονικά θέλω ντε και καλά το configuration disc για να παίξω τα back up μου ή άμα όλα έχουν γίνει σωστά απλός βάζω το παιχνίδι και παίζω?

Δημοσ.

Το configuration disc έχει επιλογες για region free, οπότε άμα δεν τις πειράξεις θα μπορείς να παίζεις μόνο παιχνίδια για το region της κονσόλας σου (PAL δηλαδή).

- Χρειάζονται μόνο 6 κολλήσεις, ισχύει.

- Για τα εργαλεία, αν εννοείς το κολλητήρι και το καλάι, έχει στα περισσότερα καταστήματα με ηλεκτρολογικά. Πάρε και μια τρόμπα, μπορεί να σου χρειαστεί για να διορθώσεις άμα βάλεις πολύ καλάι. Φρόντισε το κολλητήρι να έχει όσο πιο λεπτή μύτη γίνεται. Σταυροκατσάβιδο υποθέτω έχεις. Τώρα για το triwing κατσαβίδι, δεν ξέρω που θα βρεις. Εγώ το είχα παραγγείλει από discoazul, αλλά γενικά υπάρχει σε όλα αυτά τα site. Κόστος 2-3 ευρώ.

Δημοσ.

Για το triwing κατσαβίδι να προσθεσω οτι αυτα που δινουν τα sites με το τσιπ ειναι της πλακας. Εμενα ισα ισα μου εφτασε να ανοιξω το Wii αφου φαγωθηκε η μυτη στο τελος...

Οσο για το ανοιγμα της κονσολας γινεται πολυ ευκολα και χωρις οδηγο. Ακολουθα το ενστικτο σου! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...