Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αύριο θα εγκαταστήσω το wiikey στο wii ενός φίλου. Γρήγορες ερωτήσεις just to be on the safe side (το wii δεν έχει το τελευταίο update):

-κολλάω, χρησιμοποιώ setup disk και μετά κάνω update το wii (με αυτή τη σειρά) ?

-περνάω το unofficial wiikey update ή δεν υπάρχει λόγος? περιμένω για το official?

-μετά από τα παραπάνω (+Update του wii) είμαι Ok να παίξω ntsc Super Paper Mario?

Τέλος αν μπορείτε να μου πείτε ονομαστικά τα διάφορα εργαλεία (unscrambler, ntsc<->pal converter κλπ) που χρειάζομαι για να ψάξω να τα βρω και να μελετήσω...

Ευχαριστώ πολύ!

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μία γρήγορη ερώτηση και από εμένα μιας και θα πάω και εγώ το wii για τσιπάρισμα: θα μπορώ να παίζω παιχνίδια gamecube; Με καίει ιδιαίτερα το θέμα. :?

Δημοσ.
Μία γρήγορη ερώτηση και από εμένα μιας και θα πάω και εγώ το wii για τσιπάρισμα: θα μπορώ να παίζω παιχνίδια gamecube; Με καίει ιδιαίτερα το θέμα. :?

Μια γρήγορη απάντηση: Ναι.

Δημοσ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παίζει το Ikaruga!!!! Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ είναι αυτή; :D

Μόλις "αναβάθμισα" το Wii. :P Πως φαίνεται, ε; :lol:

Kai den mou les, pws tha ginei na to parw kai egw auto?

Prospathw kairo na to brw na to agorasw gnisio alla den ginete tpt :evil:

Δημοσ.

Λίγη βοήθεια παιδιά...

Έβαλα χθες το wiikey σε Wii που είχε τελικά περασμένο το 3.0e. Για να χρησιμοποιήσω το setup disk 1.2, έβαλα το unofficial update 1.9b, η διαδικασία πήγε μια χαρά. Αλλά εξακολουθεί να μην διαβάζει το setup disk (το αναγνωρίζει ως gc disk, αλλά όταν το ανοίγω βγάζει unexpected read error κλπ).

Η κονσόλα γενικά δουλεύει κανονικά, δοκίμασα μερικά παλιά gc παιχνίδια και τα έπαιζε, αλλά όχι όλα (υποψιάζομαι ότι δεν έπαιζε τα non-PAL, αφού δεν το έχω ρυθμίσει από το setup disk του wiikey...). Ένα Wii-ΝTSC game που δοκίμασα δεν το ανγνωρίζει επίσης.

Θέλω να δοκιμάσω να τρέξω το setup disk μέσω του gcos, αλλά δεν ξέρω καθόλου το πρόγραμμα και έχω χαθεί. Κατέβασα τη v4 και δημιούργησα το output file (χωρίς να προσθέσω παιχνίδια) με κατάληξη *.gcm. Αν το μετονομάσω σε iso και το γράψω θα τρέξει? Και μετά θα μου ζητήσει στο wii να κάνω swap disk? Help!

Θα ψάξω να βρω και κανά pal wii game να δω αν θα το τρέξει...

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα και μπήκα στο setup disk μέσω του gcos. Δεν ξέρω γιατί δεν μπαίνει αμέσως, I guess I'll have to wait for the official update...

Τρέχει και το SPM (ntsc), αλλά μερικά gc games εξακολουθούν να μην τρέχουν. Δεν πειράζει :)

Δημοσ.

Μολις απεκτησα διπλα καναλια στο wii μου με το mp3.

Να υποθεσω πως δεν μπορω να κανω κατι για αυτο?

Λετε να μην μπορω να κανω αλλο update στο μελλον?

Δημοσ.
Μολις απεκτησα διπλα καναλια στο wii μου με το mp3.

Να υποθεσω πως δεν μπορω να κανω κατι για αυτο?

Λετε να μην μπορω να κανω αλλο update στο μελλον?

Δοκίμασες να κάνεις format;Δεν ξέρω αν το διορθώνει το πρόβλημα αλλά με το format όλα τα κανάλια εκτός τα βασικά(που βρίσκονται μέσα στο firmware ήδη) χάνονται.

Δημοσ.

geia sas palikaria ,eimai kainourios sto forum ,edw kai kairo exw tin konsola wii kai skonizete dipla stin tv kai lew na to modarw gia na min kathete. etsi exw mia erwthsh .epsaksa gia mods kai exw vrei 2-3 tsipakia pio einai to kalitero afth ti stigmh (wiikey/wiinja/other) kai pio exei melon me flasharisma?exoun diafora stin timh?

akoma epeidi o peiraths tis geitwnias einai megalo moutro kai exei katastrepsei konsoles kai konsoles an kserei kaneis kana katastima ditikh thesaloniki as mou to kanei pm ty.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...