Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλώς όρισα κι εγώ στον κόσμο του wii. Χθες το πήρα στα χέρια μου με wiikey. Έχω 2 ερωτήσεις επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.

1) Υπάρχει περίπτωση στο online να brickάρει το wii λόγω του wiikey?

2) Με ποια προγραμματάκια κάνουμε backup τα παιχνίδια? Για unscramble κλπ.

Thnx και με γειά μου... ;-)

Δημοσ.

με γεια σου kostasSTi.

1) για την ωρα δεν υπαρχει προβλημα να συμβει κατι τετοιο.

απλα προσεχε με τα updates οταν παιζεις αμερικανικα.

2) εδω θα σου απαντησουν αλλοι.

παιδες, εχω και εγω μια απορια.

εβαλα να παιξω κατι παιχνιδια για gamecube τα οποια εχω αυθεντικα,μερικα μαλιστα ηταν ολοκαινουργια, και για μισο με ενα λεπτο ολα ειναι καλα, και ξαφνικα μου βγαζει ενα error και με παρακαλει να σβυσω το gamecube και να ανατρεξω στις οδηγιες χρησης.

βεβαια τα παιχνιδια τα τρεχω στο Wii.

δεν εχω δοκιμασει να τρεξω αντιγραμμενο παιχνιδι gamecube επειδη δεν εχω.

τι στο καλο μπορει να συμβαινει? υπαρχουν μηπως τιποτα ρυθμισεις που μπορουν να γινουν μεσου του setup disk -το οποιο βεβαια δεν εχω- σας ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση.

Δημοσ.

παιδες, εχω και εγω μια απορια.

εβαλα να παιξω κατι παιχνιδια για gamecube τα οποια εχω αυθεντικα,μερικα μαλιστα ηταν ολοκαινουργια, και για μισο με ενα λεπτο ολα ειναι καλα, και ξαφνικα μου βγαζει ενα error και με παρακαλει να σβυσω το gamecube και να ανατρεξω στις οδηγιες χρησης.

Στο gamecube έπρεπε να ρυθμίσουμε τα Ohms του laser diode.Τώρα εφόσον τα παιχνίδια που δοκίμασες ήταν γνήσια θα πρέπει να έχει πρόβλημα το dvd rom του wii διότι στα γνήσια παιχνίδια δεν εμφανίζει ποτέ D.R.E.(Disk Read Error).

Δημοσ.

damn... και τι κανω τωρα ρε παιδες?

gherudos > μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος οσον αφορα τα Ohms του laser diode? θα δοκιμασω να τρεξω και ενα αντιγραμμενο, αλλα απο δευτερα με τριτη.

υπαρχει περιπτωση να πηγε κατι στραβα κατα την διαρκεια του τσιπαρισματος?

edit: συγκεκριμενα, το μηνυμα μου λεει το εξης:

An error occurred.

Turn the power off and refer to the

NINTENDO GAMECUBE Instruction Booklet

for further instructions.

αυτο συμβαινει κατα την διαρκεια του loading.

οχι απο memory card, αλλα οταν φορτωνει το παιχνιδι.

Δημοσ.
Παιδιά καλώς όρισα κι εγώ στον κόσμο του wii. Χθες το πήρα στα χέρια μου με wiikey. Έχω 2 ερωτήσεις επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.

1) Υπάρχει περίπτωση στο online να brickάρει το wii λόγω του wiikey?

με γεια σου kostasSTi.

1) για την ωρα δεν υπαρχει προβλημα να συμβει κατι τετοιο.

απλα προσεχε με τα updates οταν παιζεις αμερικανικα.

Genika prepei na prosexei KATHE XRHSTHS tsiparismenou Wii,

na min trexei NEA AMERIKANIKA games,

xoris prota na EXEI THN TELEUTAIA ANABATHMISI stin konsola tou,

pou kukloforei sto net.

Einai krima na brickaroun tosa Wii apo xazomara,

kathos to 90% ton blabon pou parousiazei i konsola,

ofeilete se auton ton logo...

Kate eme, kalutera na anaferete sto forum,

oti yparxei megalos kindinos me ta amerikanika paixnidia!

Δημοσ.

Μήπως έχει συμβεί και σε άλλους;

Μερικά παιχνίδια μου κολλάνε σε loading screens (tiger woods, godfather, mario strikers football) χωρίς να βγάλει το wii κανένα μήνυμα λάθους! Φταίει το iso?

Δημοσ.

gherudos > μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος οσον αφορα τα Ohms του laser diode? θα δοκιμασω να τρεξω και ενα αντιγραμμενο, αλλα απο δευτερα με τριτη.

Στο Gamecube ήταν πανεύκολο να το ρυθμίσεις,απλά αγόραζες ένα πολύμετρο των 5 ευρώ και γυρνούσες μια βιδούλα μέχρι να γράψει 160-220 Ohms.Τώρα για το Wii δεν έχω ιδέα πως να τα ρυθμίσεις.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να πηγε κατι στραβα κατα την διαρκεια του τσιπαρισματος?

edit: συγκεκριμενα, το μηνυμα μου λεει το εξης:

An error occurred.

Turn the power off and refer to the

NINTENDO GAMECUBE Instruction Booklet

for further instructions.

αυτο συμβαινει κατα την διαρκεια του loading.

οχι απο memory card, αλλα οταν φορτωνει το παιχνιδι.

Μιά στιγμή, μιά στιγμή.

Αφήστε τα Ohms και τα volts στην άκρη για λίγο.

lmaololrofl, έβαλες το Wiikey έτσι? Το Wiikey έχει ένα γνωστό bug στο audiofix, που σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορεί να τρέξει GameCube παιχνίδια που έχουν audiostreaming. Αυτό συμβαίνει ΚΑΙ με τα αυθεντικά δισκάκια.

Λόγω αυτού του bug πολλοί περιμέναν πώς και πώς το νέο firmware του Wiikey.

Ποιά GameCube παιχνίδια δοκίμασες?

Ορισμένα από τα παιχνίδια που δεν παίζουν είτε είναι αυθεντικά είτε όχι είναι :

Bomberman Generations

Mario Baseball

Eternal Darkness

Wave Race

One Piece Grand Adventure

Dragonball Z Budokai 2

Naruto: Clash Of Ninja 2

Wario World

Naruto Gekitou Ninja Taisen 4

Naruto Gekitou Ninja Taisen 1

Bleach GC! Tasogare Ni Mamieru Shinigami

Naruto 4

Starfox: Assault

Kαι αρκετά ακόμα παιχνίδια...

Δημοσ.

Γι αυτό φώναζα να βάλετε το wiinja.Μέχρι σήμερα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα σε όλα τα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει!

Δημοσ.

panther_512 > ευχαριστω για την βοηθεια! ειχα δοκιμασει το eternal darkness και μερικα ακομη. τελικα ανακαλυψα πως καποια παιζουν και καποια δεν παιζουν.

αρα ειναι το audiostreaming που λες.

να παρει, ειχα διαβασει για το audiostreaming, αλλα πιστευα πως συμβαινει μονο σε αντιγραφες.

τελος παντων... ακουστε και αυτο το περιεργο.

εβαλα το eternal darkness αφου πρωτα ειχα τρεξει ενα Wii-GC/Wii-GC-Emu-Mplayer-Config-BootDisk το οποιο κατεβασα σημερα και επαιξα καποια emulators, και το παιχνιδι επαιξε κανονικα. το ιδιο συναιβει και με τα: splinter cell pandora tomorrow, wave race, starfox assault.

δεν ξερω τι να πω... εγινε κατι και εχει διορθωτη το προβλημα?

βασικα ειχα πειραματιστει με την memory card του gamecube και την SD, αλλα τελικα ανακαλυψα πως SD εννοει μια ειδικη που μπαινει στην θυρα της memory για gamecube.

στο τελος καταλαθος πατησα σε μια επιλογη που ελεγε:

Stop DVD Drive

και μετα ηταν σαν να κολλησε το Wii.

το εκλεισα και αμεσως εβαλα ενα απο τα παιχνιδια του gamecube αλλα πανω στην βιασυνη μου εβαλα το eternal darkness και δουλεψε μια χαρα.

παιζει καποιο ρολο αυτο?

να σημειωθει πως το pandora tomorrow αρχισε παλι να κανει τα ιδια πανω στο loading, ενω τα υπολοιπα παιχνιδια τωρα δουλευουν :S

Δημοσ.

Tα παιχνίδια που έχουν audiostreaming είναι θέμα τύχης το αν θα σου παίξουν ναί ή όχι.

Με το καινούργιο firmware του Wiikey, όλα τα παιχνίδια παίζουν κανονικά, απλώς το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα.

Τα παιχνίδια που έχουν audiostreaming, ακόμα και αν είναι αυθεντικά μήν τα παίζεις για να μή ζορίζεις τη κονσόλα σου.

Υπομονή λίγες μέρες μέχρι να βγεί επίσημα το update.

KostasSti, για τα προγράμματα unscrable κλ, δεν γνωρίζω να σου πώ. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί τους.

Δημοσ.

Να ρωτήσω μερικά πραγματάκια:

1- με παραξενεύει αυτό που λέτε με το Wiikey και τα παιχνίδια gamecube. Δε μπορεί να μπει διακοπτάκι ώστε να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί κάποιος το τσιπάκι;

2- Πώς στο καλό λειτουργεί το wii brick blocker; Έχω κάνει search και δεν έχω βρει τι γίνεται με το iso του παιχνιδιού. Το φακελάκι του brick blocker έχει μεταξύ άλλων ένα μικρό iso και ένα exe. Τι κάνω με αυτά;

Δημοσ.

BucketheadGR > μακαρι να μπορουσα να σου απαντησω.

δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αθλημα.

εγω απλα παιζω:P

panther_512 > εισαι μεγαλη βοηθεια. ευχαριστω πολυ!

και τωρα ευχαριστα νεα. εχω καταφερει να τρεξω παιχνιδια του n64 στο Wii.

υπαρχει εδω και πολυ καιρο τροπος να τρεξεις παιχνιδια n64 στο Wii, αλλα για την ωρα η λιστα ειναι σχετικα μικρη.

μερικα απο τα παιχνιδια που ετρεξα ειναι τα:

mario64

mario kart <μερικα πιξιαλισματα αλλα τρεχει καλα.

wave race

legend of zelda: ocarina of time

καποια αλλα παιχνιδια που νομιζω οτι θα τρεξουν ειναι τα:

banjo kazooie

star fox

blast corps

καποια στιγμη οταν θα ειμαι σπιτι και θα εχω ελευθερο χρονο θα σας δωκω οδηγιες για να κατεβασετε τα καταλληλα προγραμματα, μιας και τωρα δεν θυμαμαι καν ονομασιες των προγραμματων.

βεβαια οι τροποι να τρεξεις 64 στο Wii ειναι παραπανω απο τεσσερις και εγω ακομα ψαχνομαι για το ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος.

επισης αμα γνωριζει καποιος αλλος περι n64 στο Wii, ας ποσταρει πληροφοριες.

μια πληροφορια που δινω εγω, ειναι οτι το ολο project με το οποιο ετρεξα τα παιχνιδια, ειναι βασισμενο στον emulator που ειχε η nintendo στο bonus δισκακι με το Wind Waker το οποιο ειχε τα ocarina of time, ocarina of time: master quest.

edit: εννοειται πως ολα αυτα σε gamecube mode. να μην νομιζει καποιος οτι ειναι αποκλειστικο του wii.

αμα εχει καποιος gamecube τσιπαρισμενο, μπορει επισης να παιξει ολα αυτα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

molis pira to wii mou me to tsipaki mou!!!

kai exo merikes apories!

exo ena pexnidi se 90 komatia toy tipoy c-re4we.001

pos tha ta kano .iso?

apo oti katalava diavazodas tis proigoumenes selides tha xreiasto

to unscrambler.exe sosta?

to katavasa alla den ksero ti na kano!!

iparxi kapios odigos gia to pos ftiaxnoume ena backup ton pexnidion!!!

pia einai ta kalitera dvd gia na grafoume ta paixnidia?

thanks prokatavolika gia tin voithia sas

Δημοσ.

για τα 90 κομματια του τυπου .001....090 χρειαζεσαι το winrar.

Αν δεν το εχει βρες το.

Μετα ανοιξε ενα απο ολα αυτα με το winrar και θα σου εχει 1 αρχειο.Αποσυμπιεσε το και απο εκει και περα καψτο!

οσο για τις αλλες απορειες καποιος αλλος θα σε βοηθησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...