Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω που έχω φάει τον τόπο που θα βρω το logitech usb mic για να παίξει με το Boogie στο wii?Μόνο ebay κλπ αλλά τα μεταφορικά είναι διπλάσια από την αξία.Καμιά ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχουν κυκλοφορησει wii στην ελληνικη αγορα που να μην παιρνουν τσιπακι?

Αν ναι πως το καταλαβαινουμε?

Ακομα οποιος μπορει ας μου στειλει σε πμ, οποιαδηποτε πληροφορια για τοποθετηση τσιπακιου στην θεσσαλονικη εχει.

Ευχαριστω!

Τελικά με το νέο firmware υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το wiikey? Θέλω να το παραγγείλω για ένα φίλο, να προχωρήσω ή όχι?

Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Μόνο το configuration disc του δεν τρέχει απ' ευθείας αλλά και πάλι υπάρχει τρόπος. :)

sorry tha gino ligo fits....

poio chip na valo pou den tha exei provlima me ta games/updates?

wiikey akouo pio poli,alla kai to wiifree fenete oraio sta xartia. apla me endiaferei na pezei ola ta games...px trauma center, metroid 3 klp klp

ta backups se aplo dvd mpenoune kai kirile? kai ta gc games pali se aplo dvd?

episis diavasa kapou gia snes emu, kai afto me endiaferei apistefta....

kai ligo offtopic, to wii exei component kalodio mesa?exo tin dell 2407wfp, exei video in alla thelo na exei oso pio kali eikona ginete.

μόλις κυκλοφόρησε το metroid 3 NTSC θα παίζει σε wii pal? τελικά να το κάνουμε το update χάνουμε κάτι? έχω wiikey.

Ευχάριστα νέα. Διάβασα σε ένα site ότι το Metroid Prime 3 NTSC παίζει σε PAL Wii απλώς χρειάζεται να εγκαταστήσεις ΠΡΩΤΑ το καινούριο firmware, δηλ το 3.0E. Δεν πρέπει να έχεις χρησιμοποιήσει το brickblocker γιατί αλλιώς δεν δουλεύει το παιχνίδι. Και επίσης βγάζει διπλά κανάλια για news και weather. Δεν μπορούν να σβηστούν αλλά μπορείς να τα μετακινήσεις στην ακριανή μεριά των καναλιών για να μην τα βλέπεις κάθε φορά όταν ξεκινάς το wii.

Κάτι επιπλέον χρήσιμο:

People had the same problems with SPM back in the day. The same is true of MP3 C, it contains the 3.0U update on the disk. When you start the game, it will search for the update, but if your a PAL user, and it finds 3.0E your all good. If your a NTSC user, it will find 3.0U and you'll be all good.

If your a 2.2U user, it'll begin an update to 3.0U.

If your a 2.2E user, it'll update and brick your console.

Εγώ πάντως το παράγγειλα το παιχνίδι γιατί δεν θέλω να καταστρέφονται οι πωλήσεις παιχνιδιών που πραγματικά αξίζουν.

ρε παιδες, τωρα με το 3.0E. δεν υπαρχει τροπος λενε να τρεξεις το configuration disc. οπως λεει ομως ο zousgr, υπαρχει καποιος τροπος.

ρωταω εγω: ποιος ειναι αυτος ο τροπος? πειτε λιγο ρε παιδες επειδη σε λιγες μερες θα παρω το Wii και δεν ξερω τι να κανω.

μόλις κυκλοφόρησε το metroid 3 NTSC θα παίζει σε wii pal? τελικά να το κάνουμε το update χάνουμε κάτι? έχω wiikey.

Nai paizei kanonika apla frodise na exeis kanei update to wii sou , kanei ena update kai to paixnidi kata ta alla einai para polu kalo game!:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...