Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράματα.

Το πρόβλημα, αν υπάρχει, είναι με το firmware το ίδιο και όχι με το τρόπο που θα το περάσεις στο Wii σου.

Αυτό αποτελεί πρόβλημα, διότι, όπως και με το Super Paper Mario, έτσι και με αυτό, θα το βάλουν σε όλα τα καινούργια παιχνίδια, τα οποία και δεν θα μπορείς να παίξεις αν πρώτα δεν σου κάνουν εγκατάσταση το καινούργιο firmware.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

damn it.

εγω για την ωρα δεν θα εχω προβλημα... αφου τα παιχνιδια που θα παρω θα ειναι πιο παλια.

μια ερωτηση εχω ομως: αμα παρω στο μελλον ενα παιχνιδι αυθεντικο, και εχει πανω του το firmware 3.0, θα εχω προβλημα και παλι? αμα ειναι ετσι, καλυτερα να μην παρω καν το τσιπακι :(

edit: το stealth mode τι ειναι ακριβως στο WiiKey?

ean exo katalabei kala to stealth mode einai gia na min anixneuete to tsipaki otan mpainei to wii sto net.

Oxi oxi panther_512 mallon esi den katalabes auto pou rotisa!

ego rotisa ean mprona na kano update to wii mou stin neoteri ekdosi offline?

diladi ean mporo na katebaso to firmware apo allou kai na to peraso sto wii apo kanena cd i dvd.

tora gia to problima me to tsipaki ospou na to balo mallon tha to exoun ftiaksei to problima me tin nea eksosi (3.0)

Το update θα περιλαμβάνεται πιθανότατα σε όλα/περισσότερα τα παιχνίδια του Wii που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Συνεπώς θα μπορείς να κάνεις το update απο εκείνα offline.

εγω ξανα ρωταω. θα εχω προβλημα αμα παιξω π.χ. το smash bros brawl -που κανονικα θα πρεπει να εχει το καινουργιο firmware- αυθεντικο με τσιπαρισμενο Wii? θα υπαρξει προβλημα?

εχω μπερδευτει παρα πολυ. μακαρι το καινουργιο firmware του WiiKey να μας απαλαξει απο τετοια προβληματα. αλλα με την καθυστερηση του, ποιος ξερει ποτε θα βγει και το μεθεπομενο οπου και θα προσπαθει να ξεγελαει το firmware του Wii. μου φαινεται πως το WiiKey θα χασει την μαχη πριν καν καλα καλα ξεκινησει.

edit: μολις διαβασα σε ενα forum πως καποιος εκανε το update και το modchip του εξακολουθει να δουλευει. δυστυχως ομως δεν λεει ποιο modchip εχει.

Εγώ ξεκίνησα το Update,στο 80% κόλλησε και αποσυνδέθηκε από το ίντερνετ.

Όταν πάω στα settings ου λέει 3.0E ξανακάνω το Update και κόλλησε στο 90%.

Από τότε βλέπει το δίκτυό μου αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί.Είμαι 100% σίγουρος ότι το Wiiconnect24 έψησε στην κυριολεξία το wi-fi του wii.Κλείστε το Wiiconnect24 για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

New Wii's thrwarting mod chip hackers? And not just the soft kind

We received an anonymous from someone who claims to have modded over 500 Wii console's that is claiming new versions of the Wii will not work with the standard 'Wiikey 1.2 chip' after updating to the latest firmware. Several days ago it was clear that various software hacks for the Wii had been thwarted but few had actually reported that their hardware mods were rendered useless too. The respective systems throw out the following error as shown in the screenshot sent to us below...

quote:

We tested 3x new Nintendo Wii console with the standard Wiikey 1.2 chip original ,..with all the Wii's from custumers we get a error! Backup games will not Work .PAL systems!

Chips installed good ..we see GAMECUBE to boot the CD..its booting..and then Error Occurred! We asked peoples..they said all 3x they updated the Wiiconsole to 3.0.

We gave the unmodded back to people..we wait for a new bios chip.

So no picture..but im shure you hear more soon. We modded more then 500 Wii's .nojoke..we are not happy with this update of nintendo.

New Wii's thrwarting mod chip hackers? And not just the soft kind

We received an anonymous from someone who claims to have modded over 500 Wii console's that is claiming new versions of the Wii will not work with the standard 'Wiikey 1.2 chip' after updating to the latest firmware. Several days ago it was clear that various software hacks for the Wii had been thwarted but few had actually reported that their hardware mods were rendered useless too. The respective systems throw out the following error as shown in the screenshot sent to us below...

quote:

We tested 3x new Nintendo Wii console with the standard Wiikey 1.2 chip original ,..with all the Wii's from custumers we get a error! Backup games will not Work .PAL systems!

Chips installed good ..we see GAMECUBE to boot the CD..its booting..and then Error Occurred! We asked peoples..they said all 3x they updated the Wiiconsole to 3.0.

We gave the unmodded back to people..we wait for a new bios chip.

So no picture..but im shure you hear more soon. We modded more then 500 Wii's .nojoke..we are not happy with this update of nintendo.

FAKE 100% :)

το έχω επιβεβαιώσει ήδη...

Τελικά το έφτιαξα το wii μου.Το έβγαλα από την πρίζα για μια νύχτα και την επόμενη μέρα συνδέθηκε κανονικά κι έκανε το update μέχρι το τέλος :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...