Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψάξε στο forum και θα καλυφθούν όλες οι απορίες σου. Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές. Δεν υπάρχει καλό ή κακό MOD αυτή την στιγμή. Όλα έχουν τα συν και τα πλην τους..

Koita epidi den mporo na psaxno xiliades post moipos kai bro auto pou psaxno mporeis na me boithiseis?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάξε στο forum και θα καλυφθούν όλες οι απορίες σου. Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές. Δεν υπάρχει καλό ή κακό MOD αυτή την στιγμή. Όλα έχουν τα συν και τα πλην τους..

Koita epidi den mporo na psaxno xiliades post moipos kai bro auto pou psaxno mporeis na me boithiseis?

Για να σε βοηθησω λιγακι γιατι κι εγω ομοιοπαθης ειμαι,θελω να το τσιπαρω αλλα δεν ξερω που διοτι εδω δεν εχει grmods και μονος μου δε παιζει να το κανω.

Κατι πηρε το αυτι μου οτι το καλυτερο τσιπακι ειναι το wiinja αλλα για εναν περιεργο και ακαταλαβιστικο τροπο,το 80% εδω μεσα εχει το wiikey :D:D

Το γιατι δεν το ξερω,ισως ειναι φθηνοτερο...

online θα παιζεις μια χαρα.

70ευρω η εκατασταση(+2 games) στους grmods οι οποιοι βρισκονται Αθηνα.Που ακριβως δεν ξερω....

To site τους ειναι http://www.sonypsp.gr/ μπες και δες ....

Αυτα..

επιτελους μετα απο μερες η εγγραφη μου εχει ολοκληρωθει:P

καταρχας να ευχαριστησω το μελος asmilon που με βοηθησε μεσου pm αυτες τις μερες. ευχαριστω φιλε!

grmods απο σεπτεμβριο εμαθα λοιπον :( εκανα ενα γρηγορο googlαρισμα και καταφερα να βρω δυο site. το ενα ειχε κλωνο του WiiKey με 12μιση ευρω(δεν με ενδιαφερει), και το αλλο ειχε WiiKey στα 35 ευρα, αλλα δυστυχως δεν κανουν εγκατασταση οπως μου απαντησαν με ενα ξερο ΟΧΙ.

sheik > εγω παρηγγειλα απο grmods Wii+WiiKey 290 ευρω. συν τα εξοδα αποστολης 10 ευρω και δυο παιχνιδια δωρο. βεβαια τωρα απο σεπτεμβριο.

αμα βρω ομως κατι αλλο μεχρι τοτε, θα ακυρωσω την αγορα. πεφτει μακρια ο σεπτεμβριος :P

EDIT: βεβαια καλος και ο σεπτεμβριος! θα εχουμε επιτελους και το super paper mario. 14 του ιδιου μηνα :D

άντε να σας βοηθήσω λίγο μην μένετε καλοκαιριάτικα χωρίς mod:

http://www.grmessiah.tk/

έχω μιλήσει μαζί τους και από ότι μου είπαν έρχονται και σπίτι για την εγκατάσταση. επικοινωνήστε μαζί τους για τιμές και λεπτομέρειες.

.

άντε να σας βοηθήσω λίγο μην μένετε καλοκαιριάτικα χωρίς mod:

http://www.grmessiah.tk/

έχω μιλήσει μαζί τους και από ότι μου είπαν έρχονται και σπίτι για την εγκατάσταση. επικοινωνήστε μαζί τους για τιμές και λεπτομέρειες.

.

εισαι τεραστιος:D στελνω τωρα mail για να ενημερωθω :o

να'σαι καλα ρε φιλε!

ετσι φαινεται να εχουν τα πραγματα συμφωνα με το μελος Daredevil.

σεπτεμβρη μηνα. δεν θα με πειραζε να περιμενω ενα μηνα! θα εχουμε και πολλα ωραια παιχνιδια μεχρι τοτε.

εστειλα mail στο grmessiah και περιμενω αυριο απαντηση.

ρωτησα αρκετα πραγματα και θα σας ενημερωσω σε σχεση με το grmods ποσο παει το μαλλι και ετσι :P αμα με συμφερει θα παρω απο κει και θα ακυρωσω απο grmods.

και για να ειμαι και λιγο on topic...

Xensory Games Announces the Release of the Worldʼs First Multiplayer Flash Game for the Wii Internet Channel

http://www.XensoryGames.com/

Pooo

sas euxaristo olous gia to endiaferon kai tin amesi apantisi sas.

alla den mou eipe kapoios akoma poio einai to top chip gia to Wii

ego auto pou psaxno einai ena tsipaki pou:

na me afinei na mpo sto internet kai na paikso ta online games tou wii (Copies fisika)

Na einai upgredable gia na min ginei kamia strabi sto mellon kai mou to klidosei i nintendo.

kai na mporo na paizo ola ta paixnidia iaponika, amerikanika, europaika! (kata protimisi xoris bout disk)

iparxei kapoio pou na kanei ta 3 parapano?

To Wiinja apo to ligo pou epsaksa den einai anabathmisimo kai paizei mono europaika paixnidia.

χωρις να το εχω ψαξει και εγω ιδιαιτερα, το Wiinja Deluxe ειναι upgredable. προσεξε ομως... το Deluxe. τα credit πανε στον asmilon που αμα θυμαμαι καλα, απο αυτον το εμαθα :P δεν πρεπει να εχουν και μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο. απο αλλο παιδι εμαθα πως δεν εχεις προβλημα να παιξεις online παιχνιδια.

εγω κατεληξα στο WiiKey. το WiiKey στην πιο προσφατη του εκδοση/upgrade εχει και emulator για snes και νομιζω καποιες αλλες κονσολες.

koita ego gia ta 3 pou leo parapano psaxno ola ta alla einai gia mena frou frou kai aromata gia na deleasoun kosmo!

kai auta einai ta basika nomizo!

tora emu gia snes ti na ton kaneis? katebazeis enan sto pc sou kai teliose i fasi!

Ρε παιδια μια ερωτηση.

Στο site των grmods,αντι για Wiikey,γραφει Wiskey...Τι ειναι αυτο?Τυπογραφικο λαθος?Μαλλον,γιατι απομιμηση δεν παιζει να ειναι αφου ειναι στα 39 ευρω..

Οπως και το wiinja το γραφει wiininja. Δεν ειναι κλωνος. Εγω απο αυτους το εβαλα και το ελεγξα πριν το βαλω.. αυτα τα tips που λενε για τα γραμματα κλπ κλπ.

χωρις να το εχω ψαξει και εγω ιδιαιτερα, το Wiinja Deluxe ειναι upgredable. προσεξε ομως... το Deluxe. τα credit πανε στον asmilon που αμα θυμαμαι καλα, απο αυτον το εμαθα :P δεν πρεπει να εχουν και μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο. απο αλλο παιδι εμαθα πως δεν εχεις προβλημα να παιξεις online παιχνιδια.

εγω κατεληξα στο WiiKey. το WiiKey στην πιο προσφατη του εκδοση/upgrade εχει και emulator για snes και νομιζω καποιες αλλες κονσολες.

Στο site του wiikey λεει οτι και αυτο ειναι upgradable....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...