Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Psp έχω ...έπαιξα αρκετά μαζί του έβαλα games-emus κλπ αλλά δεν πέρνει άλλο χέρι πως να το πω..τώρα βέβαια είδα οτι βγάινει νεα έκδοση με έξοδο tv και με ερέθισε πολύ θα έλεγα αλλά και πάλι γμτ να μπλέκεις με sony-fw updtes-ακριβά msduo πάλι το ίδιο μοτίβο...γιαυτό είπα για gp2x που πέρνει πολύ "δάχτυλο" ας μου επιτραπεί η έκφραση.Δεν είμαι πια gamer αλλά gadgetακιας..αν δεν chipωσω - modaρω κλπ δεν έχει νόημα για μένα και ας μην παίξω ουτε μια φορά..αρκεί και μόνο που θα ξέρω οτι εχω ενα μηχάνημα που μπορεί να κάνει 1002 μαμακιούλες.Το Wii Component Video Cable (για HDTV) είναι απλά το καλώδιο για να μπει σε ανάλογη tv.Εγω που δεν έχω τέτοια tv δυστηχώς πήρα adaptor για σύνδεση με pc monitor.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

fisherman μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις εντυπώσεις;Μπορείς να postareis κανένα video και καμιά φωτογραφία για να δούμε την ποιότητα;Ενδιαφέρομαι για τέτοιο adaptor.

Φίλε gherudos respect καταρχήν για τη δουλειά σου και την προσφορά σου στα φορα..τουλάχιστον εμένα με βοήθησες πολλές φορές.Enough με το γλύψιμο...Ακόμα δεν έπαιξα κανένα game απλά έβαλα 2-3 να δω αν κάνουν την ιδια μαμακία στα μενου με το άλλο box που είχε βγεί παλιότερα.Δεν το κάνει.Σίγουρα θέλει shielded καλώδιο αυτό που έχει μέσα είναι μούφα.Η οικόνα σε σχέση με το tv tuner και τα 10 φίλτρα του dscaler είναι μακράν καλύτερη ευκρινής και ζωντανή.Αλλά έχει ενα κλικ για να γίνει τέλεια..(καλώδιο μάλλον).Ποιότητα κατασκευής του box μέτρια..φαίνεται δλδ οτι τα υλικά δεν είναι φοβερά..στιβαρό πλαστικό..επίχρυσα βύσματα κλπ αλλά με τόσα χρήματα τι περιμένεις.Έτσι και αλλιώς πεταμένο είναι σε μια γωνιά δεν είναι έργο τέχνης να φαίνετε.Πάντως τα καλώδια για ps3 και 360 φαίνονται καλής ποιότητας.Δοκίμασα μόλις RES4,Mario Strikers και Pangya Golf,Mortal Kombat.Δεν μπορώ να πω οτι έμεινα μαλάκας από την ποιότητα αλλά ούτε οτι λυπηθήκα τα λευτά μου.Έκανα το λάθος και πήγα να παίξω όπως παίζω pc games.To upscale και τα κακούλικα γραφικά του wii με ξένισαν λίγο.Έκανα 1-2 μέτρα πίσω και έγινε το θαύμα!!Βέβαια το mario strikers είτε από κοντά είτε από μακριά ήταν πάρα πολύ καλό.Το καλώδιο πάντως θα το αλλάξω σίγουρα..με το shielded που είχα δοκιμάσει είχα τρελή ευκρίνεια αν και βέβαια το είχα δοκιμάσει σε CRT Eizo.Μήπως και αυτό παίζει ρόλο?Anyway σας προτείνω να το πάρετε δεν νομίζω να το μετανιώσετε αλλά και ούτε να βγεί κάτι καλύτερο...πιο φθηνό ίσως.

Παιδια θελω μια βοηθεια... θελω να συνδεσω το Wii (και το PS3 αν γινεται) στην οθονη του PC. Η οθονη ειναι AG Neovo F-15 TFT

Neovo F-15 @ Amazon

Btw δε ξερω τπτ απο καλωδια adaptors, shielded που ειπε πιο πανω ο fisherman κλπ. Γενικα δεν εχω ασχοληθει καθολου. Ξερετε μια ολοκληρωμενη λυση;

Ξερετε μηπως κανει αυτο εδω και αν ναι θα χρειαστω κατι αλλο; --> Real Game Box

Ksero oti milate gia liseis xoris pola lefta alla an kapoios exei crt kai skeftetai gia tft tha tou protina ena TV/Monitor exeis tv xoris na xreiazete na doulevei to pc ego exo pano wii kai ps2 to wii distixos se scart alla pistepsete oti den me xalaei katholou kai to play pou to exo se s-video mamaei kalitera apo oti se tileorasi apo oti xero to s-video kai to component sto wii den exoun megali diafora kai apo composite klasis anotero apote tha to psiso gia s-video ego tespa ego efto xero me 220-270 europoula tin kaneis tin douleia

Έβαλα και εγώ τελικά το wiikey. Παίζει μια χαρά τις αντιγραφές, NTSC, PAL, κλπ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν ας πούμε τον επόμενο μήνα αγοράσω αυθεντικό το Metroid Prime 3 USA NTSC θα μπορεί να παίζει κανονικά στο Wii με το chipaki ?

Και για όλους μας που έχουμε WIIKEY επιτέλους έχουμε κάποια νέα όσο αφορά το update..

[07.07.17] Update RC1 now with beta testers

A release candidate for the long-awaited update for wiikey was delivered on Friday night to some of our beta testers. This is the final step to releasing the highly anticipated and long delayed update for wiikey.

In all development work there are unforeseeable delays, and wiikey is no exception. We would like to thank our loyal customers for their support and patience!

tha chiparw to wii (syntoma elpizw) mexri tote exw kapoia backup paixnidiwn sto skliro moy. epeidi thelw na ton adeiasw omws ligo ti diadikasia prepei na akoloythisw gia na ta grapsw se dvd me morfi poy na diavazonti sto wii? apo chipaki tha valw to wii key.

Αν είναι .iso τα γράφεις με imageburn και τελειωσες. Αν έχουν extension .wii τότε θέλουν unscramble και μετά γράψιμο. Ψάξε στο forum για περισσότερες οδηγίες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...