Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εε απλά όλοι περιμένουμε εδω και 2 μήνες ενα update...βέβαια το chip ως τώρα τα παίζει όλα..αλλά λίγο οι πομπώδεις δηλώσεις και το μαρκετιγκ-διαφήμιση που έπεσε λίγο το συνεχές development των open source φθηνιάρικων chips ...κάπου εμείς που τα στάξαμε λίγο παραπάνω περιμέναμε να μας προσφέρουν κάτι παραπάνω..σίγουρο..αξίοπιστο κλπ.Πάντως ολα τα παίζει ολα τα "μαχαιρώνει".Λίγο στο GC μέρος να είχαμε fix..και φυσικά να δούμε επιτέλους σοβαρά utils..iso rip.emus klp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ως Nintendo fan αν και άργησα πολύ ήρθε επιτέλους ο καιρός να αποκτήσω και εγώ το Wii μου. Θέλω να το τσιπάρω και θέλω να ρωτήσω το εξής. Είδα σε κάποια sites ότι κάποια καινούρια Wii έχουν κομμένα 3 pins από το chipset τους και άρα δε τσιπάρονται. Αυτό ισχύει και σε εμάς (Ελλάδα?)? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω π.χ. το Serial Number? Όσοι γνωρίζουν ας λύσουν την απορία μου.

Γειά σας ,να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα games?

Όταν έχω ένα iso που είναι πχ ntsc ,αρκει να τρέξω το wii brick blocker στο iso ? 'H πρέπει να το αλλάζω και με το wiiregionfrii?

ή και τα 2?

ευχαριστώ

Γειά σας ,να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα games?

Όταν έχω ένα iso που είναι πχ ntsc ,αρκει να τρέξω το wii brick blocker στο iso ? 'H πρέπει να το αλλάζω και με το wiiregionfrii?

ή και τα 2?

ευχαριστώ

και τα 2 με όποια σειρά θέλεις.

Επιτέλους ήρθε και το vga box και η βάση φόρτισης..με την πρώτη ευκαιρία θα τα συνδέσω και θα πω εντυπώσεις...

wii-dwpp.jpg vid-xuvbu.jpg

Και ιδού η πραγματικότητα....

img1349ya5.jpg img1354eo1.jpg

img1355pp9.jpg img1359am7.jpg

img1360jw2.jpg img1361pw9.jpg

img1365by3.jpg img1366oa7.jpg

img1368bm7.jpg

παιδια μια ερωτηση που ισως εχει υποθει πολλες φορες αλλα οσο να ναι χεζομαι:-|

τωρα κατεβαζω το parer mario..στο wii μου εχω την τελευταια εκδοση...να το δοκιμασω αφοβα???δεν υπαρχει καμια περιπτωση να αντιμετοπισω προβλημα??

Ναι από το cn τα πήρα αν και γμτ...προχθές τα έφερε και το play-asia 3 ευρό φθηνότερα χιχιχι...δεν πειράζει τώρα έμαθα να εμπιστεύομαι και το divineo.Έκαναν ούτε εβδομαδα με την φθηνότερη επιλογή air mail.

Shipping Method: Air Mail

Quan Item No. Description Price Total

---- ------------- -------------------------------- ----------- ---------------

1 wii-dwpp Double Wiimote Power Pack wi $ 15.95 $ 15.95

1 vid-xuvbu XCM 1080p VGA Box $ 64.95 $ 64.95

SUBTOTAL $ 80.90

SHIPPING $ 10.00

ORDER TOTAL $ 90.90

Άσχετο αλλά τώρα παω για gp2x...play-asia το έχει 132ευρώ από 180-190 που κυκλοφορεί..απλά για ενημέρωση.

1 vid-xuvbu XCM 1080p VGA Box $ 64.95 $ 64.95

ayto einai syskeuh gia na paizeis to wii se 1080p??

einai kalh?

Uparxoun paixnidia pou na aksizoun tetoia analysh sto wii?

mexri stigmhs den exw brei kati tis prokophs...

px to gt pro series einai apla to pio xalia paixnidi pou exw dei pote ...

exei grafika xeirotera apo ps1.

FISHERMAN@ teloneio ktl den pliroses etsi?to kanonizoun aftoi kai to dilonoun os gift?se rotao giati 8elo na paraggeilo kati pragmatakia apo to divineo.

me ti pliroses?pistotiki i paypal?efxaristo.

oso gia to gp2x den pistevo oti aksizei ta lefta tou se sxesi me to psp i to ds.

to psp paizei germano kai plaisio sta 159 kai to ds mporeis na to vreis kai me 140 evro.to gp2x exei kali ipostiriksi sta emulations omos kai xamili ipostiriksi me emporikous titlous apo tis etairies.

an to apofasiseis pantos me geia!happy gaming!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...