Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλοι κολάτε μόνο σε αυτό το σημείο...ναι οκ κάνει και καλά 1080.Με 50ευρώ θα έλεγα τι μπορεί να κάνει αλλά τέλως πάντων...Απλά δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις την κονσόλα με TFT-CRT..έχει μέσα και τα αντίστοιχα καλώδια..και παρόλο το lag κλπ και οτι άλλο πιστεύω είναι μια descent λύση για εμάς που ακόμα πεδευόμαστε με tvtuner,dscaler κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

0207.jpg

Release Number: 0207

Game Full Name: Manhunt 2

Game Region : PAL MULTI 5

Languages : flag:TBC

Release Group : DORADO

ISO Size :Unknown

Dir Name :Unknown

File Name :Unknown

φίλε είσαι σίγουρος οτι δεν ειναι fake ?

γιατί αυτο το release group dorando δεν μου ακούγεται και πολυ καλα και ούτε στο gbatemp το έχουν καταχωρήσει.

Ναι, όλα τα GC παιχνϊδια παϊζουν μια χαρά! :wink:

σε ευχαριστώ για την απάντηση , απλα ήθελε με ενα προγραμματάκι να το μετατρέψω σε pal!

-Έχώ ακομα μια ερώτηση :|. Έχω μερικα ritek mini dvd , αν περάσω σε αυτά μερικά παιχνιδια του gamecube μπορει να κάνει πρόβλημα στο laser του wii ?:confused::confused:

Και τι να το κανω ομως ρε παιδια το 1080p οταν τα jaggies και το πιξελιασμα θα κανουν παρτυ?

Μην το αγοράσεις....έχει και 480 720 ....αν αυτό είναι το πρόβλημα σας.Η κονσόλα από μόνη της είναι μπαχαντελέ και τα παιχνίδια ακόμα περιμένουμε μπας και γίνει η έκπληξη..αλλά δεν το βλέπω.Εν κατακλείδι την αγοράσαμε που την αγοράσαμε τουλάχιστον να μπορέσουμε να την χαρούμε αξιοπρεπώς έστω και σε ένα μόνιτορ 20".Μια πρόταση αγοράς έκανα και ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του.Η xcm δεν φημίζεται για την τρελή ποιότητα τον προιόντων της αλλά τουλάχιστον δίνει κάποιες λύσεις που η μαμά Ν δεν ασχολήθηκε καν να δώσει.Δεν είπαμε οτι αν πάρετε το εν λογω gadget θα γίνει το wii ps2 ή xbox360.

φίλε είσαι σίγουρος οτι δεν ειναι fake ?

γιατί αυτο το release group dorando δεν μου ακούγεται και πολυ καλα και ούτε στο gbatemp το έχουν καταχωρήσει.

> Release Number:   	
XXXX
Game Full Name:  	
Manhunt 2 *FAKE*
Game Region:  	
PAL
Languages:  	
:flag:TBC
Release Group:  	
DORADO
ISO Size:  	
89x50Mb
Dir Name:  	
FAKE
File Name:  	
FAKE 

Τώρα βέβαια το γεγονός οτι κάποια περιοδικά-site το κάναν review αφήνει ελπίδες οτι μπορεί να γίνει leak...ως τότε βλέπουμε...:-D

QUOTE(b0ng0 @ Jun 29 2007, 04:44 PM)

It is defenitly a fake! The User of a german Wii ISO Board who started this Fake has confirmed that it is realy Pokemon...

He got 40.000 Premium Points at his Rapidshare Acoount through this Fake.

bild1xq1.png

Μην το αγοράσεις....έχει και 480 720 ....αν αυτό είναι το πρόβλημα σας.Η κονσόλα από μόνη της είναι μπαχαντελέ και τα παιχνίδια ακόμα περιμένουμε μπας και γίνει η έκπληξη..αλλά δεν το βλέπω.Εν κατακλείδι την αγοράσαμε που την αγοράσαμε τουλάχιστον να μπορέσουμε να την χαρούμε αξιοπρεπώς έστω και σε ένα μόνιτορ 20".Μια πρόταση αγοράς έκανα και ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του.Η xcm δεν φημίζεται για την τρελή ποιότητα τον προιόντων της αλλά τουλάχιστον δίνει κάποιες λύσεις που η μαμά Ν δεν ασχολήθηκε καν να δώσει.Δεν είπαμε οτι αν πάρετε το εν λογω gadget θα γίνει το wii ps2 ή xbox360.

Πολυ...επιθετικο σε βρισκω,αλλα δε βαριεσαι...

Δεν ειπα τιποτα για αυτους που θα το αγορασουν.Απλα κατα τη γνωμη μου,δεν αξιζει.

Ειναι σαν να εχω ενα βιντεακι 320x240 και να το βλεπω σε full screen στον υπολογιστη μου που εχω αναλυση 1280x1024.

Καλυτερα θα χαρεις το Wii σου στη μεγιστη 480p που μπορει να δωσει,παρα στο "ψευτικο" και ασχημο 1080p.

Αν θελαμε 1080p,υψηλες αναλυσεις κλπ,τοτε επιλεξαμε λαθος κονσολα.Τα PS3 & Xbox 360 περιμενουν....

QUOTE(b0ng0 @ Jun 29 2007, 04:44 PM)

It is defenitly a fake! The User of a german Wii ISO Board who started this Fake has confirmed that it is realy Pokemon...

He got 40.000 Premium Points at his Rapidshare Acoount through this Fake.

τουλάχιστον τον σκοπό του τον εκπλήρωσε , θα μπορεί να εχει Premium rapidshare για πολύ καιρό ακόμα ! :twisted:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...