Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Driver Parallel Lines PAL Wii-Allstars

Νέο υλικό ο θείος.

Και για όσους ψάχνονται, το όνομα του αρχείου είναι: all-dpl.*

Δημοσ.

Παιδια ξερετε εαν παιζει το Pokemon Battle Revolution (NTSC-U) σε PAL Wii? Απο μερικους ακουσα πως παιζει με Brick Blocker, απο αλλους οτι παιζει κ χωρις, και απο αλλους οτι δε παιζει καν. Διαφωτιστε λιγο :P

Δημοσ.

Παίζει διάβασα και εγώ. Και τι σε πειράζει να δοκιμάσεις και τα 2? Κάντο region free και χτύπα το και με το brickblocker και τελείωσες. Αν κ δε νομίζω οτι υπάρχει πιο νέο Update για να στο κάνει bricked.

Δημοσ.

Οκ! Να ρωτησω και κατι αλλο... οταν παω να φορτωσω το iso με Daemon Tools μου λεει οτι το ειδος αρχειων δεν αναγνωριζεται απο τα Windows κλπ. Το ιδιο μου λεει κ οταν βαζω καποιο παιχνιδι του Wii στο DVD Drive του PC. Αν το γραψω το iso με καποιο προγραμμα (Nero κλπ) θα το παιζει στο Wii παρολο που δε το διαβαζει το PC?

Δημοσ.
Παίζει διάβασα και εγώ. Και τι σε πειράζει να δοκιμάσεις και τα 2? Κάντο region free και χτύπα το και με το brickblocker και τελείωσες. Αν κ δε νομίζω οτι υπάρχει πιο νέο Update για να στο κάνει bricked.

Pws to kaneis region free? Yparxei analogo patch, san to brickblocker ?

Δημοσ.

Ένας φίλος μου τσίπαρε το Wii του και έχει ψίλομπερδευτεί για το ποια παιχνίδια παίζουν στο pal wii και ποια όχι. Υπάρχει κάποιο site με κάποια compatibility list?

Δημοσ.

XCM 1080P VGA BOX

A true universal VGA box compatible with the new generation consoles on todays market (Xbox 360, Playstation 3, Wii) and also with Xbox.

Compatible with both PAL and NTSC system, it is available with European or US power supply. A plug and play installation will give you Ypbpr input with all consoles, now with a 1080p resolution!

- Compatible with 3 consoles.(Wii™, PS3™, Xbox 360™)

- Works on both PAL & NTSC system.

- Double scan conversion (31.5KHz for NTSC, 31.25KHz for PAL,67.5KHz for 1080p).

- Output resolution ; up to 1080p

- Plug and play installation.

- Connect compatible YPbPr device to your VGA monitor

- Integrated YPbPr to RGBHV converter

- Supports 480p, 720p, 1080i, and 1080p

- Applications: TFT LCD monitor, CRT monitor, Set-top box, Display projector

- Works on LCD TFT monitors

- Video output: VGA

- Automatic video source mode detection (film/graphic)

- Motion-adaptive interfiled de-interlacing

- Use the power from USB port , no extra power supply needed

- Comes with 3pcs of XCM cables, 1. PS3™ shielded component cable, 2. XBox360™/ Xbox™ shielded component cable and 3. Wii™ component cable.

4.jpg2.jpg

big_img1.jpg

big_img3.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...