Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι Βluray double layer δισκακι αλλιως θα χρειαστεις περισσοτερες κολλησεις στην πλακετα.

Αν θες βεβαια να εισαι ο απολυτος αρχοντας χτυπα AYTO!

Δημοσ.

Wiinja V2 for Drive Doctor, Datel's device can be used as a real modchip

We received an e-mail from a russian website which pointed us in the direction to their site which contains the file - Wiinja v2 for Datel's Wii Drive Doctor. The e-mail said this was for all the people who bought the product and didn't know what to do with it. The readme file says that TikTok 'n' Botch released it and says we can expect some very cool features for this 'very cool device' soon, on the list is Xeno GC and Wiinja Deluxe compatibility. Divineo.co.uk has Datel's modding product available for a price of £19.95.

quote:

My two cents

This is a fantastic device, this is much better than any other mod chip I have seen. I have found some more I/O on the chip so this could lead to other possible mods

Future plans

Currently working on something special for Wiinja using the USB comms

Official Website: botch.front.ru

Δημοσ.
dot_clear.gif dot_clear.gif

Hajime no Ippo Revolution not working on modded Wii's

The highly anticipated title Hajime no Ippo Revolution (the Japanese version of Victorious Boxers) is reported to not work any modded NTSC-J consoles. Is this just another anomaly or are publishers integrating better protection on their titles?

Ναι καλά,δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο,εδώ η ίδια η MS δεν κατάφερε να κάνει τίποτα για το dvd drive ώστε να μην παίζει κόπιες,να δείτε που όποιος το δοκίμασε θα έχει κακό iso ή και κακό dvd-r.

Δημοσ.

Φρέσκο!

Release Number 0192

Full Name Mario Party 8

Region Europe

Languages English, Français, Deutsch, Italiano, Español

Release Group CHRONiC

Size 91 x 47MB

Release Name Mario_Party_8_PAL_ MULTI_Wii-CHRONiC

post-20914-129062948419_thumb.jpg

Δημοσ.
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα...

Εχω βάλει το wiininja και απο τα πέντε backup παιχνίδια που έχω βάλει στα 2(zelda k wario smouth moves) οποτε φτάνει σε loading point το παιχνίδι μο βγάζει το μήνυμα error wii couldn't read klp klp Εκει αν βγάζω και ξαναβάλω το dvd συνεχίζει κανονικά...στο επόμενο loading τα ίδια..

κανει καμια ιδέα?

εδω...το έχω βάλει τοσες μέρες

Δημοσ.

Loipon prepei na mas peis pio modelo Wiinja akribos exeis (v1,v2,delux)

gia na tsekaroume loigo tin topothetisi ean einai sosti...

Mou akougete kapos san problima topothetisis,

px les kai leipei kapoia kolisi (to reset).

Δημοσ.
εδω...το έχω βάλει τοσες μέρες

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα,χρειάζεσαι καλύτερα δισκάκια και καλύτερο dvd recorder,τα δισκάκια πάντα θα τα γράφεις στο 4Χ και να χρησιμοποιείς TDK DVD-R.Recorder προτείνω το pioneer 111D.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...