Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάλασε το Wii (κατά την μεταφορά με courier για το "φτιάξιμο").

Ευτυχώς θα γίνει αντικατάσταση καθώς ήταν απείραχτο και υπάρχει η απόδειξη αγοράς.

Το θέμα είναι τα παιχνίδια του Virtual Console.

Είχα αγοράσει το Wonderboy in Monster World και το Bomberman, και είχα και υπόλοιπο 1600points.

Μετά την αλλαγή δεν βλέπω να μου τα αναγνωρίζει η nintendo τα παιχνίδια, οπότε ελπίζω το συντομότερο να "σπάσουν" και τα παιχνίδια του virtual console.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό που λές.

Θα σου αλλάξουν τη κονσόλα και θα σου μεταφέρουν τα παιχνίδια στο καινούργιο σου Wii.

Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να τους ενημερώσεις πρώτα.

Δημοσ.
να ανακοινώσω και εγώ 2 νέα, κυκλοφόρησαν τα

1. Scarface_The_World_Is_Yours_NTSC_USA_Wii-VORTEX

2a. Big_Brain_Academy_Wii_Degree _USA_Wii-PROMiNENT

2b. Big_Brain_Academy_Wii_Degree_USA_Wii-PROMiNENT 100%

αλλά δεν παίζει κανένα ακόμη σε pal Wii

Με κανένα τρικ δε γίνεται?? Έχουμε κανένα νέο για την Pal κυκλοφορία τους??

Δημοσ.

TO Big_Brain_Academy_Wii_Degree _USA_Wii-PROMiNENT ζητάει να κάνει Update όταν το βάζεις και πας στο disc chanel. Το χει κάνει κανείς η κινδυνεύουμε να φάμε τούβλο??

""""""Doesn't work for me on my PAL Wii. It Lauches an update(it lasts about 30-40 seconds ; it's longer than Paper Mario's update) which didn't brick my Wii(I have 2.2E fw). Then the console restarts,the Big Brain logo is in the Wii Menu, but the screen goes black when i launch the game and the console locks up. Am I the only one with this problem?""""""

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα...

Εχω βάλει το wiininja και απο τα πέντε backup παιχνίδια που έχω βάλει στα 2(zelda k wario smouth moves) οποτε φτάνει σε loading point το παιχνίδι μο βγάζει το μήνυμα error wii couldn't read klp klp Εκει αν βγάζω και ξαναβάλω το dvd συνεχίζει κανονικά...στο επόμενο loading τα ίδια..

κανει καμια ιδέα?

Δημοσ.

Για σας παιδιά είναι το πρώτο μου μήνυμα, ωραίο φόρουμ!

Εγώ έχω εδώ και Κανά 2 μηνο το wiikey το παρήγγειλα από το http://www.ozmodchips.com

μου το έστειλαν σε 6 μέρες όλα καλά.

Από όσον ξερώ για το θέμα των παιχνιδιών που αναβαθμίζονται μόνα τους υπάρχει ένα πρόγραμμα για να διακόπτει την διαδικασία. Το Wii Brick Blocker κοιτάξτε στο

http://www.tehskeen.com

και στο

http://www.wii-addict.fr

Δημοσ.

το κατσαβιδι απο playasia οσοι το παραγγειλατε, ποσο καιρο εκανε να σας ερθει?το εχω παρει απο το προηγουμενο σαββατο (9/6) και ακομα να ερθει...

Δημοσ.

Να υπολογιζεις 1 εβδομαδα (και ισως κανα 2 μερες ακομα, εξαρταται απο τα ΕΛΤΑ) απο τη μερα που η παραγγελια σου εγινε shipped.(Τσεκαρε το μαιλ σου γι'αυτο).

Λογικα μεσα στην τρεχουσα εβδομαδα θα φτασει

Δημοσ.

poio einai to kalitero genika?

times?site?info?

install info?

problems?

compatibility?(wii/gc)

pos paizeis ta gc games xoris gc controler?

ama thelo tpt allo tha to valo edo..

efxaristo poli

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...