Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδια μηπως ξερετε το matrix κανει για wii?αν ναι ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το chip.

ναι κάνει και είναι το μόνο τσιπάκι που σε αφήνει να βλέπεις ταινίες DVD-VIDEO αλλά μόνο την τριλογία MATRIX παίζει,καμία άλλη ταινία.

Otan les MK ennoeis?

Poio modchip exeis?

ΜΚ=Mortal Kombat

φυσικά έχω το wiinja v1 :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον, εχω τσιπαρει το Wii και εχω παρει το Super Paper Mario αλλα οταν το βαζω μου λεει Unable to read disc. Απο το μαγαζι μου ειπαν οτι θελει καποιο προγραμμα για να παιζει αμερικανικα παιχνιδια. Ξερετε πως μπορω 1ον να δω τι τσιπακι εχω και πως μπορω να το κανω update? μηπως ετσι λυθει το ζητημα :confused: :confused: :confused:

Poli m aresei na pernaw aparatiritos... mporei kapoios na help telika?

αν έχεις wiikey (για καλή σου τύχη) απλά κατέβασε απο http://www.wiikey.cn την έκδοση 1.1(8mb) για PAL και άλλαξε τις ρυθμίσεις σου σε region overide "on"

και όλα μια χαρά!

αν έχεις wiininja δεν ξέρω τι κάνεις.

Kalimera se olous diavasa oles tis selides tou thread kai prepei na po oti entiposiastika eixa kairo na postaro se afto to forum pragmatika kata tixi googlara gia wii games kai mou vgike afto to thread itan idi 5 to proi mexri na to diavaso olo kai na koitaxo kai kana dio alla sites pige 7 gia na min platiazo meta apo 2 ores piga grmods kai tsiparistika afto ine edo kai mia evdomada kai den exo postarei ektote giati mou ekanan tin 1mb 4mb opos fenete tha ta leme sixna edo.An den kano lathos to Metal Slug Anthology den exei postaristei to exo katevasei kai paizei mia xara pantos gia emena to Cooking Mama kai to Pirates einai psiloapotixies to Bust-a-Move einai oraio gia opion tou aresei afto to stil paixnidioy sonic & paper mario apistefta to dragonball gia mena einai ola ta lefta kai pistevo gia olous tous fan tou anime elpizo to update tou wiikey na exei full support gia japan na paixoume kai kana Bleach to exo idi se dvd opote me to pou paixei ta sas enimeroso sorry gia to megalo post alla eprepe na anapliroso gia ton xameno xrono.

P.s Exo entiposiastei me to epipedo gnosewn ton anthropon tou forum pragmatika sigxaritiria.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...