Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν ειναι φατ ξερω μονο οτι εχω αποσυμπιεσει παλλα rar και δεν ειχα ποτε προβλημα.Μαλλον ειναι χαλασμενο η του λειπουν κομματια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως εκεί που βρήκες το .RAR, είχε και αρχεία της μορφής .R01, .R02, κτλ ή .001, .002;

Αν ναι, τα χρειάζεσαι και αυτά προκειμένου να γίνει η αποσυμπίεση.

δεν θα διαφωνήσω για τα torrents αλλά ακόμη καλύτερη λύση είναι τα rapidshare links έχεις τα πάντα !!! σε full speed.... έχω βρεί τη χαρά μου με το wii!

καλα ειναι τα rapidshare αλλα μεχρι να παρεις σειρα ξενερωνεις.χιλιες φορες να το αγορασω το παιχνιδι.αλλα ειναι μερικα που δεν τα βρησκεις εδω.αλλα ειναι και που θελο να γραψω ενα παιχνιδι μονος μου.

Mario_Party_8_USA_Wii-VORTEX

Date: ........[ 2007-05-29] Files: .[Mario_Party_8.rar]

Platform: ... [ Wii ] Packed: ........[ 91x50MB ]

Origin: ..... [ NTSC/USA ] Source: .........[ VORTEX ]

Language: ... [ English ] region-free .....[ no ]

Αυτο το "region-free .....[ no ]" δεν μου άρεσε καθόλου αν και περιμένουμε νεώτερα. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το δοκιμάσω πριν το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι..

edit: τα πρώτα νέα είναι μάλλον άσχημα...

καλα ειναι τα rapidshare αλλα μεχρι να παρεις σειρα ξενερωνεις.χιλιες φορες να το αγορασω το παιχνιδι.αλλα ειναι μερικα που δεν τα βρησκεις εδω.αλλα ειναι και που θελο να γραψω ενα παιχνιδι μονος μου.

Στο rapidshare πολλοί έχουν πληρώσει συνδρομή (αν κάνεις 6 μήνες βγαίνει περίπου 5?/μήνα) ώστε να μην περιμένουν και να μπορούν να χρησιμοποιούν download manager όπως το rapget.

Ο επίσημος σκοπός του δεν είναι τα warez, αλλά να κάνεις Uplodad αρχεία που θες να μοιραστείς με τους άλλους.

Π.χ. έχω κάνει upload άλμπουμ με φωτογραφίες από εκδρομές για να τις μοιραστώ με την υπόλοιπη παρέα (δεν γίνεται να τους στείλω με email 1-2GB με φωτογραφίες).

Για warez προσφέρεται μεν (λόγω ταχύτητας, έχω δει ταχύτητα 6.5ΜΒ/δευτερόλεπτο, με 6 αρχεία ταυτόχρονα, σε πανεπιστημιακό δίκτυο), αλλά μην το κάνεις θέμα σε αυτό το forum, καθώς είναι αντίθετο στους κανόνες του.

δεν έκανα αναφορά σε κάποιο συγκεκριμένο site δε βλέπω λόγο να κλείσει το topic απλά έγραψα ότι υπάρχουν rapidshare links αυτό είναι ένα γεγονός δεν μπορόυμε να το αλλάξουμε.

Παράνομο σύμφωνα με τους κανόνες θα ήταν να γράφαμε κάποια url.

To rapidshare είναι ότι καλύτερο έχει βγεί για μεταφορά αρχείων στο internet!

Δεν δουλεύει σε PAL με Wiikey είτε πατσαρισμένο είτε οχι.....θα περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα.Ίσως λέμε ίσως με το update (lololololololo) που περιμένουμε για το wiikey εδω και καιρόόόόόόόό....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...