Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιο καλοπαιδο να μου δανείσει το Lego Indiana Jones του , μπας και καταφέρω να βάλω Homebrew σε wii 4.3 ?? Μένω Αθήνα - Ιλιον .

Ευχαριστώ προκαταβολικά.:-)

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.Πρόσφατα έγινα και εγω ανηψάκι.Μήπως ξέρει κανείς αν τα games του θειου μπορούν να είναι και στα ελληνικά ή τουλάχιστον στα αγγλικά.Π.χ πήρα από το θείο το 2010 Fifa World Cup South Africa και είναι στα ισπανικά.

Δημοσ.
Γεια χαρά σε όλους.Πρόσφατα έγινα και εγω ανηψάκι.Μήπως ξέρει κανείς αν τα games του θειου μπορούν να είναι και στα ελληνικά ή τουλάχιστον στα αγγλικά.Π.χ πήρα από το θείο το 2010 Fifa World Cup South Africa και είναι στα ισπανικά.

Άλλο ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια μας ...καλως ήρθες ανηψάκι :lol::lol:

Στα ελληνικά δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο παιχνίδι (η τουλάχιστον δεν έχω παίξει κάποιο εγω) αλλά τα περισσότερα είναι στα αγγλικά!! Το πως κατάφερες να το βρεις στα ισπανικά είναι όντως περίεργο και μάλλον απλά μια άσχημη σύμπτωση ... ξαναρώτα τον θείο σου και κοίτα και τις λεπτομέρειες γιατί στα περισσότερα λέει σε τι γλώσσα είναι !!

Δημοσ.

χαιρετώ και πάλι τα ξαδελφια και ερωτω τι μπορει να παίζει και στο Mortal Kombat παίρνω μαύρη οθόνη.Το φoρτώνω με το usb loader.Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ; (Δοκίμασα να ενεργοποιήσω και το error 002 αλλά πάλι τα ίδια κολλάει)

Δημοσ.

χαιρετώ και πάλι τα ξαδελφια και ερωτω τι μπορει να παίζει και στο Mortal Kombat παίρνω μαύρη οθόνη.Το φoρτώνω με το usb loader.Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ; (Δοκίμασα να ενεργοποιήσω και το error 002 αλλά πάλι τα ίδια κολλάει)

Δημοσ.

Mπορεί να είναι λάθος η έκδοση που κατέβασες, δοκίμασε από άλλο "θείο"

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παιδια και γω ψάχνω το Lego indiana jones να το δανειστώ! υπάρχει κανείς? θέλει κανένας να μου το πουλήσει?

Πάντως από ebay & amazon UK και τα δύο βγαίνει περίπου 33 λίρες, δηλαδή ένα σαραντάρι. Άν αποφασίσεις να το πάρεις και δεν θέλεις να το κρατήσεις, εδώ είμαστε...

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σε ολο το ΤΕΑΜ.

Αγωρασα το WII μολις σημερα.. θελω να ρωτισω πως ελενχω τι εκδοση εχει.. και επισεις αν πρεπει να αναβαθμησω στην τελευταια... (μου το προτινει) και πως ουσιαστικα θα το κανω να παιζει παιχνιδια homebrew.

Ευχαριστω θερμα

Δημοσ.
Ρε παιδια με το wbsf manager αντιγραφω ενα game και το καθενα κανει 1 ωρα.. ειναι normal? τι μπορει να εχει παιχτει?

Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Λίγα λεπτά διαρκεί συνήθως (νομίζω περίπου 10' το πολύ για ένα ολόκληρο 4gb dvd). Εμένα πάντως μου έκανε "νερά" το wbfs όταν σύνδεα τον εξωτερικό σκληρό στις usb υποδοχές του PC, τις πλαινές, μπροστά μπροστά στο κουτί! Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά όταν το σύνδεα από πίσω ήταν όλα μια χαρά! Λες και οι πρώτες υποδοχές δεν βγάζουν πολύ ρεύμα.. - ..δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Δημοσ.
Εμένα πάντως μου έκανε "νερά" το wbfs όταν σύνδεα τον εξωτερικό σκληρό στις usb υποδοχές του PC, τις πλαινές, μπροστά μπροστά στο κουτί! Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά όταν το σύνδεα από πίσω ήταν όλα μια χαρά! Λες και οι πρώτες υποδοχές δεν βγάζουν πολύ ρεύμα.. - ..δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Να υποθέσεις αυτό ακριβώς :)

Συμβαίνει αρκετές φορές οι usb θύρες που ΔΕΝ είναι κατευθείαν στην μητρική να βγάζουν ρευμα που δεν επαρκεί γι αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Μου έχει συμβεί πολλές φορές σε αρκετά pc! Όπως επίσης να υποθέσεις (αν και ίσως να το ξέρεις) οτι και αρκετοί δίσκοι δεν συμβαδίζουν με όλα τα καλώδια usb που υπάρχουν! (το τελευταίο το ανακάλυψα πριν απο αρκετό καιρό με πολύ κόπο :P )

Δημοσ.

sorry αν ρωτήσω βλακεία.....

μπορώ να βάλω ταινίες στον σκληρό δίσκο που έχω συνδεμένο στο wii και να βλέπω απο εκεί ταινίες;

φυσικά μιλάω για softmoded wii

Δημοσ.
sorry αν ρωτήσω βλακεία.....

μπορώ να βάλω ταινίες στον σκληρό δίσκο που έχω συνδεμένο στο wii και να βλέπω απο εκεί ταινίες;

φυσικά μιλάω για softmoded wii

Ταινίες μπορείς να βάλεις, να τις δεις δεν μπορείς!

Δημοσ.
Ταινίες μπορείς να βάλεις, να τις δεις δεν μπορείς!

δηλ. δεν υπάρχει κανένας τρόπος;

ψάχνω άλλα ακόμη δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...