Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

a) το μαύρο δεν μπορεί να διαβάσει dvd-r άρα ξεχνάς copy σε dvd είτε είναι gamecube είτε είναι wii

B) μήπως το stickaki δεν είναι συμβατό?

c) δοκίμασε ένα ακόμα loader καλού κακού http://www.wiihacks.com/other-faq-guides-tutorials/25366-usb-loader-gx-settings.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

a) το μαύρο δεν μπορεί να διαβάσει dvd-r άρα ξεχνάς copy σε dvd είτε είναι gamecube είτε είναι wii

B) μήπως το stickaki δεν είναι συμβατό?

c) δοκίμασε ένα ακόμα loader καλού κακού http://www.wiihacks.com/other-faq-guides-tutorials/25366-usb-loader-gx-settings.html

OMG.Και πήρε ο φίλος μου μαυρο...:-(

Την πάτησε damn!

OMG.Και πήρε ο φίλος μου μαυρο...:-(

Την πάτησε damn!

Πολύ περισσότερο βολεύει ο σκληρός. Αγοράζεις τον πιο φθηνό (ψάξε λίγο τη μάρκα να είναι όσο πιο συμβατός γίνεται) και ρίχνεις μέσα όλα τα παιχνίδια που θέλεις.

Πάντως έχοντας μάθει από το xbox (προ και μετά liteon drives) το φλασάρισμα του καινούριο μου wii χτες μου φάνηκε αστείο... (και χρειάστηκα και μια ωρίτσα όλο- όλο).

Πάντως έχοντας μάθει από το xbox (προ και μετά liteon drives) το φλασάρισμα του καινούριο μου wii χτες μου φάνηκε αστείο... (και χρειάστηκα και μια ωρίτσα όλο- όλο).

Μα δεν το φλάσαρες.... softmod έκανες :-)

Γεια σας! Ακολούθισα τις οδηγίες του gbatemp και έκανα τα πάντα. Στο usb loader gx κόλλησα αλλά το κατάφερα κάνοντας install το wad που κατέβασα.

Όλα δουλεύουν σωστά, βλέπει το usb loader gx channel< βλέπει και τον σκληρό που έχει μέσα το super smash bros brawl και με το που πατάω πάνω κολλάνε τα πάντα!!

Μήπως φταίει το γεγονός ότι έκανα update από ίντερνετ....; Και μου είπε.. if the update finds modified content will disable it.. (ή κάτι τέτοιο...). Έκανα λαμακία;

Γεια σας! Ακολούθισα τις οδηγίες του gbatemp και έκανα τα πάντα. Στο usb loader gx κόλλησα αλλά το κατάφερα κάνοντας install το wad που κατέβασα.

Όλα δουλεύουν σωστά, βλέπει το usb loader gx channel< βλέπει και τον σκληρό που έχει μέσα το super smash bros brawl και με το που πατάω πάνω κολλάνε τα πάντα!!

Μήπως φταίει το γεγονός ότι έκανα update από ίντερνετ....; Και μου είπε.. if the update finds modified content will disable it.. (ή κάτι τέτοιο...). Έκανα λαμακία;

Πριν κάνεις το update σου έπαιζε; Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το κανάλι, to loader και το IOS;

1)Πότε έκανες το update, πριν ή μετά;

Αν έκανες πριν δεν τρέχει τίποτε, αν μετά κάνε τα όλα από την αρχή.

2)Ξεκινάμε USB Loader GX channel.

Πάμε στα Settings->Game Settings και κοιτάμε να έχουμε στο ON την επιλογή Error 002 Fix.

3) μήπως έβγαλες την κάρτα sd από το wii;

3) μήπως έβγαλες την κάρτα sd από το wii;

Μέσα είναι. Πάω να δοκιμάσω αυτό με το error 002 fix

έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ ότι έλεγε το

>http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

και μετά έκανα update. Μετά έκανα install το usb loader και τα παιχνίδια δεν παίζουν. Οπότε δεν δοκίμασα το usb loader πριν το update. Μήπως να κάνω ριστόρ το nand; Και πάλι από την αρχή;

error 002 fix ήταν στο anti, το έβαλα στο on και πάλι τα ίδια.

Το guide που λέω το ξέρετε; Τα λέει καλά;

Γιατί δεν νομίζω να έκανα το cios install όπως πολλοί άλλοι λένε (εκτός αν το έκανε κάπου μόνο του και δεν το παρατήρησα/θυμάμαι)

Κάνε το και ξανά από την αρχή, αλλά ρε φίλε ΜΗΝ κάνεις Update ξανά...

Είχα απογοητευτεί επειδή δεν μπορούσα να βάλω τον usb loader. Τελικά τον έβαλα με Wad Manager και install το wad αρχείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...