Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ego gia auto ton logo krataw to backup tou backup(loool) stin morfi pou to eixa katevasei. eidika kapoia games sto pc pou theloun eidikes m@l@kies gia na riparistoun i kai ta games tou wii. theloun eidiko software alla k sigkekrimeno dvd drive. aaa! kai polles ores riparismatos. an thimamai kala ekane panw apo 16 ores gia na riparei ena paixnidi...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά, μου προέκυψε ένα προβληματάκι, αφού έβαλα το γουικι ..παρατήρησα ότι δεν μου δουλεύουν το news channel και το vote....

Είδα κάπου ότι είναι συχνό αυτό..και ότι λύνεται με φορμάτ του γουι...

έτυχε σε κανέναν από εδώ?

Με το φορμάτ χάνω μόνο τα μιις και τα saves...ι χανω και τα updates?

Και κάτι άλλο...έκανα μια κόπια από τα saves των παιχνιδιών που παίζω, και είδα ότι κάποια παιχνίδια δεν σε αφήνει να κάνεις copy το save, όπως το eledees..ξέρει κανείς γιατί;

θενκς :)

παιδια, είμαι παντελώς άσχετος, σόρρυ για την n00bοερώτηση, αλλα αυτά τα chipακια είναι για να παίζει αντιγραμμένα Games to Wii?

Αν ναι, που θα τα βρώ, και ποιος θα μου τα περάσει???

thnx :)

kalispera file mou...

ne auta ta tsipakia einai gia na pezei copies to wii.

tora an thes na valeis kai esi mporeis na paragilis to wiikey kai na to valeis monos sou (6 koliseis...)

i mporeis na pas stous grmods...kai me 70? na sto valoun kai me doro 2 games...

thnx :P

den exw ergaleia gia na ta kolisw ktlp... Opote anagastika prepei na paw se kapoion.... Otan les grmods ti enoeis (:P)? poioeinai aytoi? k pou tha tous vrw? :mrgreen:

grmods simenei aksiopistia, apisteuti eksipiretisi kai einai egiisi

autoi einai dipla apo to kalimarmaro...DLD tha pas sto kalimarmaro kai etsi opos koitas tin eisodo, sto aristero sou xeri einai ena steno to opoio legete o dromos "eforionos" kai o arithmos 17 tha pas kai tha xtipiseis ekei pou leei GRMODS kai tha erthei kapoios kai tha sou aniksei...

akoma to tilefono tous einai 210 7569317 partous ena tilefonaki na rotiseis otidipote thes kai na kanonisete kai to pote tha pas. Akoma to site tous einai http://www.sonypsp.gr/

se misi oritsa tha exeis ksemberdepsei.

elpizo na voithisa...

Τα παιδια όντος στο GRMODS ειναι τρομεροι. Εγω ανέβηκα από ρέθυμνο για δουλειες και περασα και απο αυτους. Τωρα το wii μου τα παιζει όλα έχω ήδη καμιά 20 παιχνιδια και δε ξέρω τι να πρωτοπαίξω. Τώρα παίζω spiderman πολυ καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...