Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
:cry::cry::cry:Γεια σε ολους και χρονια πολλα!εχω προβλημα με το wii!!!αφου περασα τα ios επιτυχως (θεωρητικα):-) περασα και το Preloader παλι επιτυχως (θεωρητικα) βγηκε μια οθονη με αριθμους το εκλεισα και τελος!black screen!!! Τι μπορω να κανω τωρα.. :o

το savemii μπορει να κανει δουλεια?????εχω το 3.3Ε!

_κράτα πατημένο το reset και δοκίμασε να το ανοίξεις να μας πεις αν υπάρχει κάτι στην οθόνη

1.το bootmii το γνωρίζεις; αν έχεις κάνει backup τη ΝΑΝΤ τότε ίσως έχεις πιθανότητες. (υπάρχει και το savemefrii που κάνεις κάτι κόλπα με ένα κοντρόλ από gamecube)

2. Αν πάρεις το savemii βάζω τα μισά λεφτά είτε ξεκλειδώσει είτε όχι για να μου το στείλεις να δοκιμάσω κι εγώ κάτι στο δικό μου.

Επεξ/σία από john_who
τώρα το θυμήθηκα
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

_κράτα πατημένο το reset και δοκίμασε να το ανοίξεις να μας πεις αν υπάρχει κάτι στην οθόνη

1.το bootmii το γνωρίζεις; αν έχεις κάνει backup τη ΝΑΝΤ τότε ίσως έχεις πιθανότητες. (υπάρχει και το savemefrii που κάνεις κάτι κόλπα με ένα κοντρόλ από gamecube)

2. Αν πάρεις το savemii βάζω τα μισά λεφτά είτε ξεκλειδώσει είτε όχι για να μου το στείλεις να δοκιμάσω κι εγώ κάτι στο δικό μου.

Tο reset το δοκιμασα, δεν κανει τιποτα... Περιμενω να μου ερθει το gamecube controler για να δοκιμασω για το savemefrii... Για το Savemii θα δω αργοτερα και αν ειναι θα σου πω.

Ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια

Τελικά το έκανα και εγώ σοφτμοντ, ας έχω wiikey1. Το Tatsunoko έπαιξα τελικά με το gxloader σε εξωτερικό σκλήρο WD passport.

Έχω λοιπόν τώρα μία άλλη ερώτηση πολύ σημαντική!!!!

Πως μπορώ από τα παιχνίδια που έχω ήδη γράψει σε dvd να τα περάσω πάλι στο σκληρό? Δε θα ρωτούσα αλλά έχω πάνω από 100 και που να ψάχνω να τα βρω από το θείο πάλι...

καλημέρα φίλοι μου,

έχω συνδέσει έναν εξωτερικό δίσκο με το wii και παίζουν όλα κανονικά. Το πρόβλημα είναι όμως ότι κάθε φορά που ανοίγω το wii ο σκληρός ανοίγει και αυτός άλλα μετά δεν τον βρίσκει το wii......βάζω βγάζω καλώδιο usb και ρεύματος(στον σκληρό) και μετά απο αρκετές προσπάθειες τον διαβάζει κανονικά.

μήπως έχετε καμια πρόταση για λύση;

(ο σκληρός είναι western digital 3.5" και έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος)

@ DimitRi_Del

Κάνεις κανονικά τα dvd δισκάκια σου images στο σκληρό με το nero ή το imgburn και μετά τα περνάς στον εξωτερικό σκληρό δίσκο που χρησιμοποιείς για το usb loader σου.

@ DimitRi_Del

Κάνεις κανονικά τα dvd δισκάκια σου images στο σκληρό με το nero ή το imgburn και μετά τα περνάς στον εξωτερικό σκληρό δίσκο που χρησιμοποιείς για το usb loader σου.

Και γιατί να το κάνει όλο αυτό; Όπως είπα και πριν, απλά βάζει το dvd στο wii και μέσα απο το loader επιλέγει εγκατάσταση. Νομίζω ότι βολεύει.

Γυρνώντας ξανά στα δικά μου, τελικά έφταιγε ο WBFS Manager 3.01, ο οποίος κάπου δυσκολεύεται με τα 7χ64 και κάτι περνάει λάθος στο δίσκο.

Με τον WBFS Backup Manager όλα καλά.

Επίσης... ασχοληθείτε με το Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All Stars, απλά σπέρνει!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αυτό που λέτε με το imgburn δεν το κάνει, αλλά με τον USBloader βάζω το δισκάκι μέσα και διαλέγω install στο σκληρό, παιρνει λίγη ώρα αλλά το κάνει μια χαρά. Επίσεις δοκίμασα και με γνήσιο δισκάκι και κανένα πρόβλημα.

Να προσθέσω επίσης ότι μερικά δισκάκια δεν μου έπαιζαν καθόλου (έχω wiikey1) ουτε καν τα διάβαζε το wii, με τον USBloader δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, τα βάζω μέσα, τα κάνω install και τα παίζει!

(το θέμα είναι να έχεις κάνα καλό θείο, εμένα μου τέλειωσε :cry:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχει κάνα πρόγραμμα για να κάνω dump/restore τα mii σε νέα κονσόλα?

edit: βρήκα τα Mii Extractor & Mii Installer. Ίδωμεν...

Επεξ/σία από Material_Defender_1032

Δοκίμασε κανείς το Red Steel 2?

Eμένα μου πέταξε error.

4.1Ε, preloader 0.29, με Conf. USB Loader και το alt ios.

κι εμένα δεν παίζει το Red Steel 2

Το έχω το motion πλατσ...

Παλεύω να το φορτώσω μέσα από σκληρό. Πέρασα το τελευταίο f/w και το HBC με όλα τα παρελκόμενά του, αλλά προς το παρόν τπτ.

Κολλάει στο φόρτωμα και με πετάει ξανά πίσω.

Για την ακρίβεια το μνμ που πετάει είναι: IOS(222) mload (μόνο έτσι βλέπει το δίσκο μου ο loader) Returned! (ret=-1) press any key to exit...

Όταν λες alt-dol εννοείς...?

Κανένα νέο αν κάποιος τα κατάφερε...

Φίλε μου, ακριβώς πιο πάνω αναφέρω ότι τελικά το λειτούργησα.

Απλά άλλαξα πρόγραμμα με το οποίο το περνούσα στο σκληρό και πλέον χρησιμοποιώ το Wii Backup Manager με τον Configurable USB Loader.

Τώρα τί να σου πω, κάνε ένα κόπο να αναβαθμίσεις στις τελευταίες εκδόσεις.

καλησπερα.πηρα το wii απο ενα φιλο τσιπαρισμενο και με backup loader 0.3.ειμαι ασχετοσ απο wii αλλα κατεβασα ενα παιχνιδι το εβαλα να παιξει και οταν πατησα στο loader για να το τρεξει μου εβγαλε error.γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω???ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...