Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To tatsunoko vs capcom εμένα παίζει κανονικά. Απλά ενημερώνω.. Για τα motes έχουν αναφερθεί στο forum αγορές από dealextreme. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αν ψάξεις λίγο στα σχετικά threads ίσως βρεις γνώμες.

Δηλαδή δεν παίζει σε wiikey1, θέλει μόνο σόφτμοντ? Έχω δοκιμάσει να το γράψω 2-3 φορές :cry:

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχεις δίκιο έπαιξε και στο GX αλλά είναι λίγο buggy η version ακόμη ενώ το απλό uloader πάει σφαίρα, τελικά περιμένω από ebay 2 wiimote μαύρα 2 τιμόνια 2 motion plus μαιμού όλα. thanks again!

dimitri_del και εγώ wiikey 1 έχω και το έκανα softmod και απλοποιήθηκαν πολύ τα πράγματα.

Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς το Red Steel 2?

Eμένα μου πέταξε error.

4.1Ε, preloader 0.29, με Conf. USB Loader και το alt ios.

Έχω αμελήσει καιρό τώρα να περάσω τα τελευταία "νέα", να ξεκινήσω από εκεί?

Δημοσ.

Τι error σου πέταξε;

Υ.Γ. Βγήκε το REd Steel 2; Χαμπάρι δεν πήρα... καιρός να ξαναπιάσει αράχνες το xbox :P

Δημοσ.
εδω και 1,5 βδομαδα βγήκε. εγω με modded το τρέχω μια χαρά 4,2Ε

μια από τα ίδια και εγώ για να παίξει θέλει απαραίτητα και το motion controller αλλιώς δεν παίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω το motion πλατσ...

Παλεύω να το φορτώσω μέσα από σκληρό. Πέρασα το τελευταίο f/w και το HBC με όλα τα παρελκόμενά του, αλλά προς το παρόν τπτ.

Κολλάει στο φόρτωμα και με πετάει ξανά πίσω.

edit: Για την ακρίβεια το μνμ που πετάει είναι: IOS(222) mload (μόνο έτσι βλέπει το δίσκο μου ο loader)

Returned! (ret=-1)

press any key to exit...

Όταν λες alt-dol εννοείς...?

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
Δεν το χω παίξει... αλλά μήπως θέλει alt-dol?

Δεν χρειάζεται alt dol. Τουλάχιστον εγώ δεν χρειάστηκα..

Δημοσ.

:cry::cry::cry:Γεια σε ολους και χρονια πολλα!εχω προβλημα με το wii!!!αφου περασα τα ios επιτυχως (θεωρητικα):-) περασα και το Preloader παλι επιτυχως (θεωρητικα) βγηκε μια οθονη με αριθμους το εκλεισα και τελος!black screen!!! Τι μπορω να κανω τωρα.. :o

το savemii μπορει να κανει δουλεια?????εχω το 3.3Ε!

Δημοσ.
Κάτσε. Όταν το ανοίγεις το wii σου βγάζει μαύρη οθόνη ή βγάζει πρώτα τίποτα άλλο;

Κατευθειαν μαυρη οθονη...

Δημοσ.

Τότε μόνο το savemii μπορεί να σε σώσει. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...