Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω κατεβασει 3 iso το εχω γραψει καμια 10ρια φορες και το tatsunoko vs capcom δεν το διαβαζει με τπτ? τι μπορει να φταίει. του βαλα και το hb channel αλλα και πάλι τπτ. ααααα κ οταν τρεχω το νεογκαμα μαυριζει η οθονη και δεν κανει απολύτος τπτ

Δημοσ.

αν έχω το wii softmod θα έχω πρόβλημα να παίζω τα παιχνίδια που παίζονται μέσω internet ή γενικότερα με το internet στο wii?

ρωτάω γιατί πχ στο xbox360 υπάρχει το περίφημο ban έτσι και σε μυριστουν...

Δημοσ.
αν έχω το wii softmod θα έχω πρόβλημα να παίζω τα παιχνίδια που παίζονται μέσω internet ή γενικότερα με το internet στο wii?

Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως! :-)

Δημοσ.

Ίσως σε κάποια να φας ban στο multiplayer του συγκεκριμένου παιχνιδιού... αλλά όχι γενικό ban

Δημοσ.

Δεν έχει αναφερθεί από κανέναν κάτι τέτοιο. Μπορείς να παίζεις άφοβα. 'Έχω παίξει online σε πολλά παιχνίδια και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Υπάρχει αυτό που είπα... ban σε ορισμένα παιχνίδια... όχι ολικό. Καμια σχέση δηλαδή με το xbox.. αν την πατήσεις την πατάς μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι (αποκλεισμό απο το server του) ενώ δεν χάνεις εγγύηση.

Δημοσ.
Υπάρχει αυτό που είπα... ban σε ορισμένα παιχνίδια... όχι ολικό. Καμια σχέση δηλαδή με το xbox.. αν την πατήσεις την πατάς μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι (αποκλεισμό απο το server του) ενώ δεν χάνεις εγγύηση.

:confused: Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Γνωρίζουμε ποια παιχνίδια είναι αυτά;

Δημοσ.

Μήπως εννοείς για τη χρήση exploits και cheats για το παιχνίδι; Γιατί άλλο είναι αυτό, και άλλο το softmod.

Δημοσ.

κανένας καλός οδηγός στα Ελληνικά για softmod υπάρχει?

επίσης, υπάρχει η πιθανότητα για brick που δεν επαναφέρεται με τίποτα?

Δημοσ.

Μήπως λες για το monster hunter? Νομίζω πως είχαμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για αυτό το παιχνίδι. Αυτό που είχε συζητηθεί ήταν πως είχαν bannάρει κάποιον που έπαιζε online με cheats.

Btw, τώρα τελευταία όταν πάω να φορτώσω τον gx loader, μερικές φορές θα κολλάει. Γιατί το κάνει αυτό?

Δημοσ.

Είχα διαβάσει στο net μετα απο παρότρυνση ενός παιδιού εδώ μέσα (που του ζήτησα και συγνώμη επειδή νόμιζα ότι προσπαθεί να πουλήσει τα τσιπάκια του) ότι σε σπάνιες περιπτώσεις το softmod το βλέπει σαν διαφορά στο κώδικα και το χρήζει ως cheat. Δεν θυμάμαι σε ποια, πάντως δεν είναι πολλά.... μιλάμε για εξαιρέσεις.

Ο γενικώς κανόνας λέει ότι δεν τρως ban. Αλλά και πάλι, αν φας τρως μόνο σε αυτό... οπότε είτε το παίξεις και φας ban είτε δεν το παίξεις ποτέ... το ίδιο πράγμα δεν είναι εν τέλει;

Δημοσ.
Ο ίσως πιο γνωστός θείος είναι ανοιχτός για νέα ανίψια.

Πότε είχε κλείσει; Για το θείο που μένει στο πειρατικό λιμάνι δεν λες;

Δημοσ.
Πότε είχε κλείσει; Για το θείο που μένει στο πειρατικό λιμάνι δεν λες;

Λέω για τον θείο που εξειδικεύεται στη nintendo. Μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...