Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι όπως και εσυ μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να δεις τα δικά μας.Χάθηκες σε 29 σελίδες?Τέσπα γίνομαι μ@μα@κας τελευταία αλλά σε κάθε φορουμ τα ίδια και τα ίδια.....Fast Food και δλδ εμείς οι χασομέριδες που κ@υλωμένοι διαβάζουμε μέρα νύχτα,ξεκοκαλίζουμε το google και παίρνουμε το ρίσκο και χώνουμε τα λεφτάκια μας για να δοκιμάσουμε είμαστε τόσο ηλίθιοι.Μην το πάρεις προσωπικά...λύση δεν υπάρχει.Μόνο έτοιμη τροφή.Βάλε Wiikey.Πάρτω-Βάλτω από Grmods.Κάνε οτι update θέλεις αρκεί να είναι για PAL.Λιώσε στα τορρεντάδικα-private ftps-rapidshare links και κατέβασε όλα τα games.Κάψτα σε χαμηλή ταχύτητα ~4Χ σε οσο το δυνατόν πιο καλής ποιότητας δισκάκια και αν θες κάνε και update το wikkey με το νεο firmware που βγαίνει σήμερα αύριο, υποτίθεται, για να έχεις συμβατότητα-divx player-disk copy και άλλα πολλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

fisika wiikey.einai kai update-able.

gia sigoura pare tin konsolitsa sou kai pigaine sto pagkrati stous grmods apo to

sonypsp.gr kai 8a sto valoun epitopou.an pali 8es na to valeis monos sou kai den se kaliptei to parapano shop parto apo divineo.cn.mporeis na pareis kai klono tou wiikey me kostos 10 evro peripou.i akoma kai ta 2:original kai klono kai metaforika peripou alla 10 evro.

1000 thnx man;)

Παιδιά, καλημέρα και από μένα,

είχα πολύ καιρό να περάσω από αυτό το φόρουμ και βλέπω με χαρά ότι υπάρχει πολύ κινητικότητα για το wii.

Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα γενικά στο νετ, και εδώ καια αλλού, έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα, αλλά θα εκτιμούσα αν κάποιοι από εσάς τους λίγο πιο "Ψαγμένους" μοιραστούν την άποψή τους για κάποια θέματα.

Αν και γουστάρω πάρα πολύ την ιδέα του homemade chip που είδα ότι κάποιοι εδώ μέσα έχετε δοκιμάσει, δεν έχω το χρόνο πια (λόγω δουλειάς) να ασχοληθώ με το θέμα. Αρχικά σκέφτηκα να περιμένω μπα και βγουν σύντομα 2ης γενιάς τσιπ, αλλά νομίζω δεν αξίζει η αναμονή. Έτσι, κατέληξα στο ότι η καλύτερη λύση είναι να βάλω wiikey. Σκεφτόμουν να πάω στους grmods, καθώς βλέπω ότι αρκετοί εδώ μέσα τους συστήνετε.

Και ρωτάω λοιπόν:

1) Μέχρι τώρα δεν διάβασα για κάποιο πρόβλημα, εκτός από τα update με NTSC παιχνίδια. Υπάρχουν άλλα προβλήματα ειδικά με την online φάση; Μήπως η Ν βγάλει κάποιο update που θα τα κάψει; Μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά τα Online channels?

2) Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, το wiikυ κολλάει επάνω στην πλακέτα? Μπορεί να αφαιρεθεί αν για κάποιο λόγο χρειαστεί? (για να μπει άλλο τσιπ πχ)

3) Με τα NTSC παιχνίδια αν δεν κάνω update μέσα από αυτά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σωστά?

4) Θα μπορώ να τρέχω και Ιαπωνικές εκδόσεις παιχνιδιών;

αυτά, ευχαριστώ

και σόρυ αν σας κούρασα

Παιδιά, καλημέρα και από μένα,

είχα πολύ καιρό να περάσω από αυτό το φόρουμ και βλέπω με χαρά ότι υπάρχει πολύ κινητικότητα για το wii.

Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα γενικά στο νετ, και εδώ καια αλλού, έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα, αλλά θα εκτιμούσα αν κάποιοι από εσάς τους λίγο πιο "Ψαγμένους" μοιραστούν την άποψή τους για κάποια θέματα.

Αν και γουστάρω πάρα πολύ την ιδέα του homemade chip που είδα ότι κάποιοι εδώ μέσα έχετε δοκιμάσει, δεν έχω το χρόνο πια (λόγω δουλειάς) να ασχοληθώ με το θέμα. Αρχικά σκέφτηκα να περιμένω μπα και βγουν σύντομα 2ης γενιάς τσιπ, αλλά νομίζω δεν αξίζει η αναμονή. Έτσι, κατέληξα στο ότι η καλύτερη λύση είναι να βάλω wiikey. Σκεφτόμουν να πάω στους grmods, καθώς βλέπω ότι αρκετοί εδώ μέσα τους συστήνετε.

Και ρωτάω λοιπόν:

1) Μέχρι τώρα δεν διάβασα για κάποιο πρόβλημα, εκτός από τα update με NTSC παιχνίδια. Υπάρχουν άλλα προβλήματα ειδικά με την online φάση; Μήπως η Ν βγάλει κάποιο update που θα τα κάψει; Μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά τα Online channels?

2) Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, το wiikυ κολλάει επάνω στην πλακέτα? Μπορεί να αφαιρεθεί αν για κάποιο λόγο χρειαστεί? (για να μπει άλλο τσιπ πχ)

3) Με τα NTSC παιχνίδια αν δεν κάνω update μέσα από αυτά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σωστά?

4) Θα μπορώ να τρέχω και Ιαπωνικές εκδόσεις παιχνιδιών;

αυτά, ευχαριστώ

και σόρυ αν σας κούρασα

1.) Online παιχνίδι ακόμα δεν υπάρχει.. Όλα τα άλλα κανονικά!

2.) Υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά καλύτερα να το κολλήσεις με καλώδιο για να αφαιρείται άνετα και στο μέλλον.

3.)Σωστά :-D

4.)Όχι. Μόνο PAL και NTSC patced to PAL

1.) Online παιχνίδι ακόμα δεν υπάρχει.. Όλα τα άλλα κανονικά!

2.) Υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά καλύτερα να το κολλήσεις με καλώδιο για να αφαιρείται άνετα και στο μέλλον.

3.)Σωστά :-D

4.)Όχι. Μόνο PAL και NTSC patced to PAL

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, αλλά τελικά δεν άντεξα και το έβαλα απο προχτές! Με καλώδια και όλα καλά!

Έχω λιώσει στη μαγειρική και σούπερ μάριο με την κοπελιά μου από χθες ,,,αχαχαχαχα

μια ερώτηση μόνο για το 4) ...δηλαδή οι NTSC-J δεν πατσάρονται σε ΠΑΛ?

κρίμα και ήθελα το Bleach... :(

μια ερώτηση μόνο για το 4) ...δηλαδή οι NTSC-J δεν πατσάρονται σε ΠΑΛ?

κρίμα και ήθελα το Bleach... :(

Όχι, όχι δυστυχώς!! Κρίμα. Τουλαχιστον λίγα παιχνίδια βγαίνουν πρώτα για jap και μετά για μας! :-P :razz: :-P

Το WiiD το έχει δοκιμάσει κανείς;

http://www.wiidmod.com/features.htm

WIID FEATURES

Non Swap/Direct Boot for Wii backups.

Non Swap/Direct Boot for GC backups

Non Swap/Direct Boot for Homebrew in GC mode

Non Swap/Direct Boot for NTSC region Wii games/backups on US and JAP consoles

Boots PAL Backups/Originals on NTSC WII consoles (partially without swapping)

Boots NTSC Backups/Originals on PAL WII consoles (partially without swapping)

Boots different region GC Games Original/Backups Imports (partially without swapping)

EUROPE/USA/JAPAN Wii Console Supported

Double soldering option, 6 wires or Quicksolder (No wires Required)!

Compatible with all the WII Console Versions/Drive currently available

Full D2B Drive Support

Built-in audio fix

Full support for DVD-R/DVD+R and DVD+RW/DVD-RW without Booktype

Supports Multi-Disc games for both Wii and Gamecube

Recovery Mode for incomplete/Bad Upgrades

Stealth mode

Firmware fully Upgradable by DVD!

Μπορεί και να έιναι. Μου κάνει εντύπωση η τιμή του, σε site που έχουν το wiikey 29$ το WiiD το έχουν 39$.

Μήπως επειδή είναι πιο καινούργιο, ή όντως έχει μεγαλύτερη συμβατότητα;

paidia mia grigori erotisi...

exo katevasei kati games apo to net gia to wii ta exo grapsei kai pezoun ola teleia alla thelo na rotiso an paro auta ta diskakia kai ta grapso xima copy on the fly kai ta rikso sto wii tha douleuoun i tha theloun download apo tin arxi?

please opoios gnorizei as voithisei..

thnx a lot

ARISTOF.:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...