Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα εκανα χθες το wii μου softmode με τον οδηγο απο την 1η σελιδα,ολα πηγαν καλα(παιζει και το καινουριο mario,pro evo10)τωρα εχω καποιες ερωτησεις

1]εχω τον Configurable USB Loader και φορτωνω παιχνιδια απο εξ.δισκο σε wbfs φορματ,οταν παω να διαλεξω ενα παιχνιδι απλα μου γραφει τον τιτλο,γινεται να βλεπω και εικονες δλδ τα εξωφυλλα των παιχνιδιων?

2]Υπαρχει περιπτωση καποιο παιχνιδι να μην παιζει με τον Configurable USB Loader και να χρειαζεται αλλος loader?

Αυτα προς το παρων[θα επανελθω :)] και ευχαριστω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλυτερα βαλε τον USBLoaderGX . Έχει πολλους διαφορετικούς τροπους που δειχνει τα games, κατεβαζει απο το internet τα εξωφυλλα οσων δεν εχεις, κανει update κατευθειαν το core προγραμμα του, μπαινει σαν channel, ανανεωνεται συχνα και υποστηριζει πολλά κολπα για να παιζει νεα games, εχει skins κλπ κλπ.

Δες μερικα screens

usbloadergxsnakeandchro.jpg

coverwall63699556374922.jpg

usblgx6502616.jpg

Διαφωνώ. Ο gxloader ναι μεν είναι ο πιο εμφανίσιμος στις default ρυθμίσεις, αλλά το configurable παίζει πραγματικα τα πάντα ενώ πολλές απο τις αναγκαίες ρυθμίσεις για κάθε παιχνίδι τις βάζει αυτόματα.

Άλλωστε και τον configurable μπορείς να τον κάνεις εξίσου εμφανισιακό.

Φυσικά είναι και θεμα προτιμήσεων, απλά σου απάντησα στο (2)

Όσον αφορά το (1) ναι γίνεται. Αν πατήσεις το B αλλάζει το τρόπο που τα εμφανίζει. Αν έχεις περάσει τις photos, θα σου εμφανιστούν καονονικά με εικονίδια. Και γενικά μπορείς να κάνεις παππάδες... ψάξε οδηγούς για το πως.

Διαφωνώ. Ο gxloader ναι μεν είναι ο πιο εμφανίσιμος στις default ρυθμίσεις, αλλά το configurable παίζει πραγματικα τα πάντα

Ποιο/α παιχνίδι/α δεν σου παίζει ο gx;

Ποιο/α παιχνίδι/α δεν σου παίζει ο gx;

Το New Super Mario αλλά δεν ασχολήθηκα πολύ γιατί στο configurable έπαιζε ταμάμ. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται γιατί μιλάω για πριν καιρό... όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι. Αλλά όπως και να χει απαντούσα στις ανησυχίες του παιδιού για το αν τα παίζει όλα. Τα παίζει όλα και δεν χρειάζεται καν να μπαίνεις στο κόπο νε ενργοποιείες ρυθμίσεις (πχ error 002 fix... τα χει όλα αυτόματα). Γενικά εδώ και αρκετούς μήνες παίζω τα πάντνα χωρίς να ασχολούμαι.

@Minotaurs δεν το χω δοκιμάσει... αλλά γενικά αλλάζω loader μόνο όταν βρίσκω προβλημα. Κάθε τόσο όλα αλλαάζουν. Σημερα καλός είναι ο configurable, αύριο ο gx, μεθαύριο who knows...

Το New Super Mario αλλά δεν ασχολήθηκα πολύ γιατί στο configurable έπαιζε ταμάμ. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται γιατί μιλάω για πριν καιρό... όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι. Αλλά όπως και να χει απαντούσα στις ανησυχίες του παιδιού για το αν τα παίζει όλα. Τα παίζει όλα και δεν χρειάζεται καν να μπαίνεις στο κόπο νε ενργοποιείες ρυθμίσεις (πχ error 002 fix... τα χει όλα αυτόματα). Γενικά εδώ και αρκετούς μήνες παίζω τα πάντνα χωρίς να ασχολούμαι.

@Minotaurs δεν το χω δοκιμάσει... αλλά γενικά αλλάζω loader μόνο όταν βρίσκω προβλημα. Κάθε τόσο όλα αλλαάζουν. Σημερα καλός είναι ο configurable, αύριο ο gx, μεθαύριο who knows...

Το νέο Mario έπαιξε μόλις βγήκαν τα καινούρια (τότε) cIOS. Η αλήθεια είναι πως πλέον (σχεδόν) όλοι οι loaders παίζουν τα πάντα. Έχω και τον configurable, τον οποίο βρίσκω εξίσου αξιόλογο με τον gx. Προτιμώ τον δεύτερο, ίσως λόγω συνήθειας, αλλά και επειδή οι developers δεν βαριούνται να τον βελτιώνουν ποτέ! :-)

Το δοκιμασα και φαινεται να τα τρεχει ολα εκτος απο το Metroid Prime Trilogy

εχω βρει το alternative dol αλλα πως το χρησιμοποιω ?

Επισης λιγο αβολο μου φαινεται το μενου του αν εχεις πολλα games ή θα φιανονται λιγα ή θα φαινονται χιλιαδες

Μπορουν καπως να χωριστουν οπως στον uloader αλφαβητικα ανα 15 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...