Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι εψαξα ισως πρεπει να βρω το rs5mp3_p.dol

αλλα παω να το κανω extract απο το iso και το Wii Scrubber λεει partition 0 data bad ....

Μπορω να το κατεβασω απο καπου ?

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα δεν μπορείς να το κάνεις από το iso... πρέπει να βρεις το αρχείο. Αυτό μετά το βάζεις στην sd, ενεργοποιείς την επιλογή alt.dol τυρέχεις το game και μετά όταν σε πετάξει το ξανα τρέχεις χωρίς alt.dol.

Τώρα το που θα το βρεις... googlare. Αλλά λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημά σου

Δημοσ.

Λοιπόν παδιά ακολούθησα τον CompleteSoftmodGuide (http://sites.google.com/site/completesg/).

1) Από ότι κατάλαβα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το spoiler στο http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901 για να κάνω την δουλειά μου πιο εύκολα και γρήγορα, σωστά; (ρωτάω για την επόμενη φορά ίσως χρειαστεί να softmod ένα wii)

2) Έκανα NAND k KEYS copy αφού όμως είχα κάνει τα Trucha Bug (4.2), Waninkokos cIOS (249 and 250) και Hermes cIOS (202, 222 and 223). Θα έπρεπε να κάνω το nand backup πριν από αυτά έτσι; τώρα είναι πρακτικά άχρηστα τα αρχεία nand.bin kai keys.bin;

3) Τι usb loader να προτιμήσω, έναν wbfs ή έναν fat και ποιόν;

4) Μπορώ να βάλω ότι game βρίσκω σε torrent ή κινδυνεύω να brickάρω το wii; Υπάρχει κάποια λίστα;

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, έχω το Wii μου softmodded και όλα τρέχουν άψογα.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα καλό guide για να τρέχω wads από το usb drive?

Έχω στο Homebrew τα wad installer/uninstaller, υπάρχει τρόπος να γίνει με το WBFS manager όπως με τα ISOs ή θέλει άλλα κόλπα?

Υ.Γ.

Θέλω να τρέξω Wiiware, C64, SNES, SEGA κτλπ χρειάζεται κάποιος emulator?

Δημοσ.

Έχω στο Homebrew τα wad installer/uninstaller, υπάρχει τρόπος να γίνει με το WBFS manager όπως με τα ISOs ή θέλει άλλα κόλπα?

Υ.Γ.

Δεν κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά τρέχεις το wad αρχείο στον wad installer/unistaller, και θα εγκατασταθεί στην memory του wii.

Πρόσεξε μόνο το wad να είναι για pal κονσόλα, αλλιώς δεν θα τρέχει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου.

Αφου σκοπευω σημερα να κανω softmod πηρα την καρτα μνημης που απαιτειται αλλα δεν ξερω πως να τρεχω τα παιχνιδια. Αν παρω ενα usb flash 16 Gb θα ειναι αρκετο; Και αν ναι ποιο;

Δημοσ.
Μηπως εχει βγει καινουργιο firmware update? Πηγα να μπω στο Nintendo channel και μου ζητησε update

Όχι είναι μόνο για το συγκεκριμένο κανάλι το update. Δεν υπάρχει φόβος να σου κάνει καμιά ζημία. Σε εμένα πάντως που έκανα καταλάθος το update, δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα.

Επίσης, isos από gamecube πως τα τρέχουμε? Τα γράφω σε DVD και παίζουν από τους loaders που υπάρχουν ήδη, ή πρέπει να βάλω κανένα ios?

Δημοσ.
Επίσης, isos από gamecube πως τα τρέχουμε? Τα γράφω σε DVD και παίζουν από τους loaders που υπάρχουν ήδη, ή πρέπει να βάλω κανένα ios?

Υπάρχει Gamecube Launcher, καθώς και το αντίστοιχο IOS.

Δημοσ.

Υ.Γ.

Μπορεις να τρεξεις και πολλά NTSC wads, αρκει να τα κανεις PAL ή Regionfree με το showmiiwads

http://code.google.com/p/showmiiwads/

Δημοσ.

αν έχω το wii softmod μπορώ να τρέξω δισκάκια αντίγραφα (φυσικά backup των original παιχνιδιών) ή χρειάζεται να τα τρέχω απο εξωτερικό σκληρό, usb, κάρτα μνήμης?

Δημοσ.
αν έχω το wii softmod μπορώ να τρέξω δισκάκια αντίγραφα (φυσικά backup των original παιχνιδιών) ή χρειάζεται να τα τρέχω απο εξωτερικό σκληρό, usb, κάρτα μνήμης?

Ανάλογα την έκδοση του Wii που έχεις. Εαν το αγόρασες μετά το καλοκαίρι κατά 90% παίζει μόνο από εξωτερικό σκληρό και usb. Εαν είναι πιο παλιό μπορείς να παίζεις δισκάκια...

---------- Προσθήκη στις 20:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:05 ----------

Έμπειροι χρήστες του Wii θέλω τη βοήθειά σας!

Σε κονσόλα που της έχω βάλει το wiikey2, επανειλημμένως κατά τη λειτουργία της η κονσόλα θεωρεί ότι έχει δίσκο μέσα της και αρνείται να τον δεχθεί! Το πρόβλημα διορθώνεται με επανεκκίνηση αλλά μετά την πρώτη φορά το ξανακάνει. Τι μπορεί να φταίει ?

Ενώ η κονσόλα παίζει όλα τα backups, δεν δέχεται καν το καινούργιο Mario. Της έχω περάσει και την τελευταία αναβάθμιση 1.3 του wiikey2.

Το πρόβλημα με το drive συνεχίζεται... :-(

Δημοσ.
οπότε τζίφος.... πριν απο λίγες ημέρες το πήρα

Ακολούθα τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο post και με μια sd καρτούλα και ένα usb στικάκι, σε 30 λεπτά θα παίζεις όλα τα backups που έχεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...