Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβαζω τους οδηγους αλλα δεν καταλαβα κατι,ποιον usb loader να βαλω για να φορτωνει απο usb εξωτ δισκο με wbfs partition?

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιον θέλεις... αρκεί να είναι πρόσφατη έκδοση. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ είτε το το custom loader (επειδή έτρεχε το new super mario) είτε το gx loader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά

Διάβασα αρκετές σελίδες και το μυαλουδάκι μου έγινε πουρές :fear:

Εχω τις εξης απορίες:

1) Τι χωρητικότητα σκληρό να πάρω; διάβασα για 500 ΜΑΧ αλλά διάβασα επίσης και για scrubbed games με μέγεθος μονο 400 mb! Με έναν 250 είμαι καλυμμένος;

2) Τι χωρητικότητα SD card; Κάπου διάβασα για 2gb MAX. To minimum ποιο είναι;

3) Χρειάζομαι κάτι άλλο από hardware? (έχω το wii 4.2E)

4) brick wii (άχρηστο wii κατέληξα ότι σημαίνει) μπορεί να γίνει μόνο άμα εχω βάλει modchip σωστά; άρα με το softmod δεν κινδυνεύει καθόλου το μαμίσιο wii μου σωστά;

5) Αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να προσέχω να μην αναβαθμίσω το firmware.. On-line παιχνίδια θα μπορώ να παίζω με παλιό firmware;

Επεξ/σία από pika
Δημοσ.
Γειά σας παιδιά

Διάβασα αρκετές σελίδες και το μυαλουδάκι μου έγινε πουρές :fear:

Εχω τις εξης απορίες:

1) Τι χωρητικότητα σκληρό να πάρω; διάβασα για 500 ΜΑΧ αλλά διάβασα επίσης και για scrubbed games με μέγεθος μονο 400 mb! Με έναν 250 είμαι καλυμμένος;

2) Τι χωρητικότητα SD card; Κάπου διάβασα για 2gb αμα θέλω και τα εξώφυλλα αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Τόσο πολύ χώρο πιάνουν τα εξώφυλλα;;;

3) Χρειάζομαι κάτι άλλο από hardware? (έχω το wii 4.2E)

4) brick wii (άχρηστο wii κατέληξα ότι σημαίνει) μπορεί να γίνει μόνο άμα εχω βάλει modchip σωστά; άρα με το softmod δεν κινδυνεύει καθόλου το μαμίσιο wii μου σωστά;

5) Αυτά

1)Δεν ξερω αν υπαρχει μεγιστο οριο αλλα με εναν 250αρη μια χαρα θα εισαι κατ'εμε!Εκτος αν θες να εχεις 80+ παιχνιδια μαζι στον σκληρο που αποκλειετε αλλα λεμε τωρα σε φαση που το εχεις και για αρχειο παιχνιδιων οποτε εκει αλλαζει το θεμα.

2)Εγω με μια 512 απο παλια φωτογραφικη την κανω την δουλεια μου.Με εξωφυλλα δεν εχω ασχοληθει οποτε δεν ξερω να σου πω.Αλλα με μια 1gb φανταζομαι οτι μπορεις να εχεις και εξωφυλλα μεσα ανετα.Ποσο μεγεθος να εχει ενα εξωφυλλο 1mb βαλε 300 μεσα και εχεις ακομα 700mb για οτι προγραμμα μπορεις να φανταστεις. Καλυμενος απο παντου θα εισαι.

3)Οχι.

4)To wii μπορεις να το brickαρεις με ολους τους τροπους. Με ποιον ειναι πιο ευκολο, παλι κατ'εμε με το softmod ειναι πιο ευκολο γιατι επεμβαινεις στο λειτουργικο του wii.

Ενω με το τσιπακι δεν πειραζεις τιποτα.Αλλα και παλι γινετε να το κανεις ενα ωραιοτατο ασπρο/μαυρο τουβλο.

Απλα θεωρω οτι με λιγες στοιχειωδεις γνωσεις και υπομονη δεν θα παθεις τιποτα.

Στοιχειωδεις γνωσεις = να ξερεις να διαβαζεις τους οδηγους που υπαρχουν και τους εχουν δοκιμασει ενα καρο κοσμος και δεν εχει παθει τιποτα.

Υπομονη = Οταν βγαινει κατι καινουργιο εχε την υπομονη να το δοκιμασει καποιος αλλος πρωτα και μετα εσυ.

Αν πχ βγει ενα καινουργιο update της Ν που παει το wii στο 3.76 μην βιαστεις να το κανεις.Ολο και καποιος θα το δοκιμασει και θα σου πει τι γινετε.

Δημοσ.

Αν πχ βγει ενα καινουργιο update της Ν που παει το wii στο 3.76 μην βιαστεις να το κανεις.

update της Ν εννοείς update από την Nintendo μέσω internet; Φαντάζομαι θέλει επιβεβαίωση από μένα πριν εγκατασταθει το update έτσι; Ή μπορεί να γίνει αυτόματα μέσω internet ή ενός καινούριου παιχνιδιού;

Επίσης για να παίζω online θα πρέπει να έχω το τελευταίο update οπότε το ξεχνάω;

Χθες το πήρα το wii και ανησυχώ μην το κάψω για αυτό και οι τόσες ερωτήσεις.

Σε ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Έμπειροι χρήστες του Wii θέλω τη βοήθειά σας!

Σε κονσόλα που της έχω βάλει το wiikey2, επανειλημμένως κατά τη λειτουργία της η κονσόλα θεωρεί ότι έχει δίσκο μέσα της και αρνείται να τον δεχθεί! Το πρόβλημα διορθώνεται με επανεκκίνηση αλλά μετά την πρώτη φορά το ξανακάνει. Τι μπορεί να φταίει ?

Δημοσ.
update της Ν εννοείς update από την Nintendo μέσω internet; Φαντάζομαι θέλει επιβεβαίωση από μένα πριν εγκατασταθει το update έτσι; Ή μπορεί να γίνει αυτόματα μέσω internet ή ενός καινούριου παιχνιδιού;

Επίσης για να παίζω online θα πρέπει να έχω το τελευταίο update οπότε το ξεχνάω;

Χθες το πήρα το wii και ανησυχώ μην το κάψω για αυτό και οι τόσες ερωτήσεις.

Σε ευχαριστώ :-)

Ναι παντα θελει επιβεβαιωση απο σενα.Αυτοματα δεν μπορει να γινει.Ειτε οταν βαλεις το παιχνιδι θα σε ρωτησει.Η οταν συνδεθεις online παλι θα σου βγαλει μυνημα.Οποτε μην ανησυχεις.Ασε με το που βγαινει κατι θα εχεις ενημερωση απο το ιντερνετ και τα site που παρακολουθεις,πχ. insomnia, gbatemp.net(αν δεν το ξεριες μάθε το!)

Οχι δεν εχει να κανει το update που εισαι με το online αλλα με το που συνδεθεις θα στο ζητησει αλλα δεν θυμαμαι αν του ριξεις ακυρο αν μπορεις να παιξεις.Αλλα μαλλον δεν εχει θεμα.

Σε κονσόλα που της έχω βάλει το wiikey2, επανειλημμένως κατά τη λειτουργία της η κονσόλα θεωρεί ότι έχει δίσκο μέσα της και αρνείται να τον δεχθεί! Το πρόβλημα διορθώνεται με επανεκκίνηση αλλά μετά την πρώτη φορά το ξανακάνει. Τι μπορεί να φταίει ?

Μηπως φταιει η εγγραφη του παιχνιδιου?Δοκιμασε με imgburn σε χαμηλη ταχυτητα (χ4).

Σου βγαζει καποιο και μύνημα ή οχι?Στο εκανε πάντα? Η τωρα τελευταια?

Δημοσ.

αυτα νομιζω τα κανει το wiikey αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρο προβλημα

Δημοσ.

Το τσιπάκι το έβαλα τώρα σε αυτή την κονσόλα. Με έχει αγχώσει γιατί δεν είναι δική μου και όντως είναι πρόβλημα εαν το κάνει συνεχώς...

edit: Υπάρχει περίπτωση να ακουμπάει κάπου το τσιπάκι μέσα στο drive και να νομίζει το wii ότι έχει μέσα δίσκο, δηλαδή να είναι θέμα υλικού ?

Δημοσ.

προσφατα εκανα sofmod το wii μου αλλα εχω μια απορια...οταν κανει update σε νεα εκδοση και με το καλο εδω βρω το νεο update για το mod, μονο αυτο πρεπει να περασω ή και ολα τα προγραμματακια που του εχω βαλει;

Δημοσ.

Εχω το wii 4.2Ε . Στον οδηγό λέει για "system menu 4.2". Είμαι καλυμμένος ή το 4.2E είναι άλλο και θα πρέπει να περιμένω; Το wii το αγόρασα προχτές και ήταν από τις καινούριες παραλαβές

Δημοσ.
Εχω το wii 4.2Ε . Στον οδηγό λέει για "system menu 4.2". Είμαι καλυμμένος ή το 4.2E είναι άλλο και θα πρέπει να περιμένω; Το wii το αγόρασα προχτές και ήταν από τις καινούριες παραλαβές

ΤΟ Ε διευκρινίζει απλά το region. (Ε=europe, U=USA, J=Japan)

Το 4.2 είναι αυτό που σου διευκρινίζει το firmware version, οπότε είσαι ok.

Δημοσ.

Προσπαθω να τρεξω το Metroid Prime Trilogy αλλα δεν τρεχει με κανενα loader

Μονο με το ULOADER φορτωνει αλλα μολις παει να αρχισει βγαζει πρασινη οθονη και κανει ρεσετ

Δημοσ.
Προσπαθω να τρεξω το Metroid Prime Trilogy αλλα δεν τρεχει με κανενα loader

Μονο με το ULOADER φορτωνει αλλα μολις παει να αρχισει βγαζει πρασινη οθονη και κανει ρεσετ

Μήπως χρειάζεται alternative-dol ; Για googlare το... η πράσινη οθόνη μου δίνει την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...