Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο που λες θα κανω, βρηκα εναν οδηγο για HBC στο youtube οχι απλα ευκολο, παιχνιδακι, και ειναι για 4.2

Τωρα απο post που εχω δει αλοι λενε καλα αλοι λενε κακα (ενα 70% καλα)

Θα το σκευτω και βλεπουμε τι κανουμε, το update παντως σιγουρα θα γινει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα ,

ρε παιδια τα γραφικα του WII ειναι ΓΤΠ ή ειναι η ιδεα μου ? δεν ζηταω να εχω ποιοτητα ps3 με uncharted 2 αλλα αυτα τα wii ειναι χαλια τελειως !!

ΜΗπως επηρεαζει οτι το iso ειναι 4 γιγα kai me to wdfs γινεται 2 γιγα ή και λιγοτερο ?

Μου φαινεται αδιανοητο να ειναι τοσο χαλια τα γραφικα σε παιχνιδια οπως virtual tennis 2009 , tiger woods 10 , lara croft etc etc ....

Το εχω σε μια 40 αρα Sony tft αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα ....

Μηπως τα γνησια παιχνιδια εχω καλυτερη ποιοτητα ?

Καλημερα ,

ρε παιδια τα γραφικα του WII ειναι ΓΤΠ ή ειναι η ιδεα μου ? δεν ζηταω να εχω ποιοτητα ps3 με uncharted 2 αλλα αυτα τα wii ειναι χαλια τελειως !!

ΜΗπως επηρεαζει οτι το iso ειναι 4 γιγα kai me to wdfs γινεται 2 γιγα ή και λιγοτερο ?

Μου φαινεται αδιανοητο να ειναι τοσο χαλια τα γραφικα σε παιχνιδια οπως virtual tennis 2009 , tiger woods 10 , lara croft etc etc ....

Το ISO δεν έχει να κάνει με τα γραφικά, το ότι μειώνεται το μέγεθός του κατά την αντιγραφή στο δίσκο έχει να κάνει με την αφαίρεση άχρηστων δεδομένων.

Το μέγεθος της οθόνης φυσικά και παίζει ρόλο, τα γραφικά (εφόσον μιλάμε για την χαμηλή ανάλυση του Wii) δεν φαίνονται το ίδιο σε μία 20άρα και σε μία 40άρα οθόνη.

Το εάν είναι αυθεντικό ή όχι το παιχνίδι, επίσης δεν έχει κάποια σχέση. Αυτά είναι τα γραφικά του Wii, συνήθισέ τα :P.

Άλλωστε η Nintendo ποτέ δεν διαφήμισε τα γραφικά του Wii, αλλά τον επαναστατικό χειρισμό του. :-)

Σωστα τα λεει ο/η vdanasto. Απλα να πρωσθεσω ρωτωντας,

Με τι καλωδιο το εχεις συνδεμενο? scart? η compoment? επισης απο το μενου του wii στο screen menu εχεις δηλωσει την μεγαλυτερη αναλυση αρα και HD τηλεωραση?

Απο δικη μου εμπειρια το compoment αλλα και η αναλυση κανουν μεγαλη δριαφορα...

αλλα επισης οπως σωστα υπωθηκε το wii δεν φημιζεται για τα γραφικα του.

Καλημερα ,

Έχεις συνδέσει μια υψηλής ανάλυσης οθόνη με μια συσκευή χαμηλής ανάλυσης. Αν η τηλεόραση δεν διαθέτει κάποιο καλό upscaler το αποτέλεσμα είναι ολέθριο. Ίσως με ένα component να βελτιωνόταν η εικόνα. Αλλά γενικά αν δεν έχεις καλό upscaller μην περιμένεις και πολλά. Έβαλες sd σε τηλεόραση hd

Για να διαπιστώσεις αυτό που λέω, αν έχεις crt τηλεόραση σύνδεσέ το να δεις διαφορά. (αν όμως είναι πολύ παλιά μπορεί η τηλεόραση να είναι κατώτερη σε χρώματα, αντίθεση κλπ)

tο εχω συνδεδεμενο με scart . Οσο αναφορα την αναλυση , απο οτι θυμαμαι οι μονες επιλογες ειναι αν η οθονη ειναι 50 /60 etc ...refresh rate ...εχει καπου αν η αναλυση θα ειναι high etc ?

tο εχω συνδεδεμενο με scart . Οσο αναφορα την αναλυση , απο οτι θυμαμαι οι μονες επιλογες ειναι αν η οθονη ειναι 50 /60 etc ...refresh rate ...εχει καπου αν η αναλυση θα ειναι high etc ?

Ε ναι ρε συ. Πάρε ένα component, θα σου πρότεινα το επίσημο της Nintendo και θα δεις διαφορά.

Ε ναι ρε συ. Πάρε ένα component, θα σου πρότεινα το επίσημο της Nintendo και θα δεις διαφορά.

Το επίσημο της Nintendo είναι υπερτιμημένο. Ας αγοράσει κανένα από DealExtreme με 5€ και θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. :-)

Οι τηλεόραση έχει είτε χειροκίνητες είτε αυτόματες ρυθμίσεις για το αν κάνει upscalle το σήμα που δέχετε. Αρκετές όμως, τα πιο φτηνά (σε σχέση με τα άλλα ίδιου μεγέθους) μοντέλα, δεν έχουν.

Όσον αφορά το scart, όπως σου είπα τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά, πάρε ένα component και θα χεις βελτίωση.

Μια βοήθεια αν είναι εύκολο... δεν μου τρέχει το Silent Hill.... Είναι NTSC έψαξα λίγο και το έκανα PAL με το Region Frii αλλά δεν τρέχει... μου βγάζει σφάλμα 002... Το Harry Potter and the half blood prince(PAL) το τρέχει κανονικά...

χρησιμοποιώ το backup launcher 0.3 gamma και το έγραψα σε 2.4χ

thanks in advance...

Μια βοήθεια αν είναι εύκολο... δεν μου τρέχει το Silent Hill.... Είναι NTSC έψαξα λίγο και το έκανα PAL με το Region Frii αλλά δεν τρέχει... μου βγάζει σφάλμα 002... Το Harry Potter and the half blood prince(PAL) το τρέχει κανονικά...

χρησιμοποιώ το backup launcher 0.3 gamma και το έγραψα σε 2.4χ

thanks in advance...

Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση του Neogamma Launcher και ενεργοποίησε το #002 fix (αν και νομίζω ότι είναι προεπιλεγμένο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...